POSTED IN Helse

Pfizers koronanavaksine:

Den er ifølge USAs helsemyndigheter «ikke godkjent».

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Vi sakser denne biten av en større artikkel på Global Research. Slik det fremgår av det offisielle dokumentet er Pfizers koronavaksine ikke godkjent av helsemyndighetene i USA, men den er nødgodkjent.

Teksten i det offisielle dokumentet er altså motsetningsfull. Det fremgår av den at vaksinene ikke er godkjent men samtidig «godkjent for nødbruk». 

Det en på denne måter erkjenner er sannsynlivis at den ikke er tilstrekkelig utprøvet, men at den kan tillates av mangel på noe annet og bedre som ikke finnes. Bortsett fra at det finnes effektive medisiner, f.eks. Ivermectin, som gjør vaksinebruk overflødig.

De som hevder at denne vaksinen er fullstendig trygg snakker mot bedre vitende. Og de legene eller annet helsepersonell som setter sprøytene har plikt å informere de som får disse om dette forholdet: De får en «ikke godkjent» vaksine som nødvaksine.

Men en av grunnene til denne tvetydige godkjenningen henger sammen med et forlik mellom Pfitzer og USAs helsemyndigheter i 2009:

Av relevans krevde DoJ-dommen at Pfizer Inc. inngikk en såkalt «bedriftsintegritetsavtale» med kontoret til generalinspektøren for DHHS.

Integritetsavtalen inkluderte prosedyrer for å sikre at Pfizers “oppførsel” ikke ville skje igjen.

Vi merker oss at overskriften viser til svindelaktig markedsføring fra Pfitzer, det største i historien. Er det noen grunn å stole på denne legemiddelgiganten?

Den amerikanske farmasøytiske giganten Pfizer Inc. og dets datterselskap Pharmacia & Upjohn Company Inc. (heretter «Pfizer») har blitt enige om å betale 2,3 milliarder dollar, det største helsevesenet i historien til Justisdepartementet, for å løse strafferettslig og sivil ansvar som følge av ulovlig markedsføring av visse farmasøytiske produkter, kunngjorde justisdepartementet i dag.

For de som vil lese fortsettelsen av artikkelen følger den her.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Her følger et utdrag av denne større artikkelen og folk kan jo tenke sjøl hva slike tekster som sier to motsatte ting i en og samme setning egentlig betyr:

Innledende merknad:

Denne teksten ble opprinnelig publisert av det amerikanske justisdepartementet i september 2009 og er av største betydning for vurderingen av Big Pharmas nåværende handlinger for å fremme farmasøytiske produkter som er skadelige for folks helse.

Pfizer er for tiden involvert i markedsføring av sin eksperimentelle mRNA-vaksine. FDA har i en tvetydig uttalelse gitt en nødbrukstillatelse (EUA) til Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine, mens den understreker at vaksinen er «et ikke godkjent produkt».  

Her er den nøyaktige teksten til FDA utstedt 25. februar 2021:

Den amerikanske mat- og medikamentadministrasjonen (FDA) har utstedt en nødbrukstillatelse (EUA) for å tillate nødbruk av det ikke godkjente produktet, Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine, for aktiv vaksinering for å forhindre COVID-19 hos personer 16 år og eldre. (vektlagt)

Det er noe «motstridende» i FDA-uttalelsen. Den eksperimentelle Pfizer mRNA-vaksinen er “ikke godkjent” av FDA, men det er “tillatt”. 

Denne teksten er maskineoversatt og bearbeidet av Knut Lindtner

https://www.globalresearch.ca/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement/5738792

Forsidebilde: Renee Fisher

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvordan manipulere virkeligheten?

Når noen korrigerer falske nyheter blokkeres de fra sosiale medier.

Forrige innlegg

Portugisisk domstol:

PCR-testen for Covid-19 er totalt upålitelig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.