POSTED IN NATO

Peter Robert North:

Mordet på Slobodan Milosevic

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er en stund siden vi offentliggjorde denne artikkelen, men den er av historisk interesse. Vi vil derfor publisere den på nytt til nye lesere som ikke kjenner til Nato og USAs virksomhet for å ødelegge  staten Jugoslavia på Balkan. Noe de også klarte.

Knut Lindtner

Hvem myrdet Jugoslavias president?

Mordet på Slobodan Milosevic

av Peter Robert North

Denne artikkelen ble publisert for ti år siden etter mordet på president Milosevic. ICTY (det internasjonale krigsforbrytertribunalet for det tidligere Jugoslavia ) har erklært at han var uskyldig, men medvirket til drapet som ble beordret av USA/NATO.

Her holder ICTY til i Haag i Nederland

Basert på bevis skaffet til veie av ICTY selv, (noen av dem klart i vanvare, som et resultat av det klossete «cover up» umiddelbart etter hans død), dvs. offentlige uttalelser fra ICTY-ansatte (leger, toksikologer) medgår de at de tok blodprøver den 12. januar. Disse avslørte funn av spedalskmedisinen «Rifampicine» i blodet til Milosevic. Men de holdt dette hemmelig for Milosevic, legene hans, advokatene og hele verden i TO MÅNEDER, til 7. mars. Det er et klart bevis for lureri hos de ansatte i ICTY.

Det faktum at ICTY gjentatte ganger måtte forandre på historien resulterte i talløse selvmotsigende og inkonsekvente uttalelser, noe som kan peke på et klart «cover up».

For eksempel – den nederlandske tv-stasjonen NOS avslørte visse fakta etter Milosevics død – spesielt at det ble tatt blodprøver av Milosevic 12. januar. Dette innrømmet ICTY-legene var utført for å finne ut hvorfor Milosevics hjertemedisin ikke virket. Dette fortalte de ikke til noen, inkludert Milosevic, før 7. mars. Likevel døde han tre korte dager etterpå, etter at han hadde skrevet til den russiske ambassaden der han klaget på at han ble forgiftet.

Den stadige forandringen av historien til de ICTY-ansatte – som alle motsier hverandre – om dødsårsaken – gjorde dette svært mistenkelig.

Den første sa det var «naturlige årsaker», så «mulig selvmord», så sa de at han tok «feil medisin», uten å forklare hvordan han kunne ha tatt medisin uten at de visste det, siden han ble nøye overvåket og BARE ble gitt medisin fra fengselets apotek, i nærvær av væpnede vakter.

Slobodan Milošević

Her er det som står i norske Wikipedia om saken: (11. mars 2006 bekreftet krigsforbrytertribunalet meldingen fra radiostasjonen Radio B92 i Beograd om at Milošević var funnet død på cellen i Haag. Han hadde hatt hjerteproblemer og høyt blodtrykk, men var blitt nektet å reise til Moskva for legebehandling fordi krigsforbryterdomstolen anså det som sannsynlig at han ville flykte. Senere viste obduksjonen av Milošević at han døde av hjerteinfarkt. FNs sjefsanklager Carla del Ponte beklaget Miloševićs død fordi hans ofre dermed ikke fikk se ham dømt.)

Så forandret de historien nok en gang og påsto at han måtte ha «forgiftet seg selv i all hemmelighet» i et «sammensatt komplott for å kunne rømme til Russland». Dette til tross for at dette måtte ha involvert advokater, leger, den russiske regjeringen, og til og med ICTY SELV. (Det var kjent at Milosevic var under streng videoovervåkning døgnet rundt, og ALL medisin , som tidligere fortalt, måtte hentes fra fengselets apotek i nærvær av væpnede vakter. Så hvordan i all verden kunne han ha «forgiftet seg selv» i all hemmelighet?!)

Denne «forgiftet seg selv»-historien var meningsløs. Da ICTY innså det absurde i denne forklaringen, forandret de historien igjen. De LØY da de kom med den latterlige historien at han IKKE ble overvåket døgnet rundt, og at «alkohol og andre legemidler» ble «smuglet inn» i fengselet i månedsvis før han døde!!

Men siden dette gjorde det nødvendig å involvere deler av ICTYs ansatte og vakter, måtte de forandre historien igjen. De påsto at selv om fengselvaktene visste om denne antatte smuglingen av alkohol og legemidler, var det ren «inkompetanse». Ingen ting ble gjort med dette av de høyere opp i systemet (dvs. dommere og påtalemakten). Og Milosevic var i stand til å forgifte seg selv i måneder (og antakelig også drikke seg full)!

Fra begravelsen av Milosevic

Den nederlandske tv-stasjonen NOS avslørte snart etter Milosevics død at ICTY INNRØMMET at de VISSTE at det var spedalsk medisin i blodet hans den 12. januar. Men de antok at ikke noe ble gjort med det i to måneder da de begynte å undersøke saken. Det er her deres «cover up»historie faller fra hverandre, og blåste fra hverandre ICTYs påstand «vi visste ikke at han forgiftet seg selv, så vi kunne ikke gjøre noe med det».

Noen INNENFOR ICTY måtte ha foreskrevet spedalskmedisinen til Milosevic i all hemmelighet og uten at han visste det. Det blir tydelig avslørt i klagen Milosevic skrev til den russiske ambassaden den 8. mars, etter at han hadde fått resultatet av blodprøven dagen før, den 7. mars – TO MÅNEDER for sent.

I brevet gjør Milosevic det klart at ICTY gjentatte ganger nektet han å dra til Russland for hjertekirurgi (senest 24. februar 2006 ble han nektet medisinsk behandling). Milosevic påpekte at russiske spesialister straks ville oppdage spedalskmedisinen i en ordinær blodprøve – og slik klart BEVISE at han ble forgiftet av ICTY. Er det noe rart at brevet ikke ble utlevert først ETTER at han var død?

Så forandret de historien enda en gang og sa at Milosevic IKKE var forgiftet, fordi de ikke fant medisiner som ikke var FORESKREVET i «giftig konsentrasjon». Så søtt. De skulle bety at han ikke ble forgiftet av medisiner han SKULLE ta.

Fra begravelsen. Det møtte store folkemengder opp til seremonien.

Selv om ICTY ansatte innrømmer at spedalskmedisinen «Rifampicine» er et legemiddel som IKKE VAR FORESKREVET, kunne minske (blokkere) effekten av hjertemedisinen – er den en GIFT. Den forsvinner raskt fra kroppen og etterlater ingen spor (noe de innrømmet). De hadde den frekkhet å villede offentligheten ved å vri og vende på fakta for å få det til å høres som han ikke var blitt forgiftet i det hele tatt.

Det faktum at resultatet av blodprøven 12. januar ikke ble levert til Milosevic før 7. mars – to måneder senere – fikk han til å skrive det bekymrede brevet den 8. mars. Han har alvorlig frykt for at blir forgiftet. Og det faktum at dette brevet ikke ble levert til den russiske ambassaden før etter at han var død, taler det sitt tydelige språk om hvem den eneste morderen kunne være; NATO.

Ramush Haradinaj, Kosovo-albansk geriljaleder og regjeringsjef i Kosovo.

NATO har ved mange anledninger offisielt innrømmet at de eide – og faktisk hadde – kontroll med ICTY. Det kan også bevises at Clintons tidligere «fredsmekler» Richard Holbrooke nylig grep inn hos presidenten i ICTY på vegne av en ICTY-anklaget massemorder, Ramush Haradinaj, for å få Haradinaj løslatt fra fengselet i Haag uten at han ble stilt for retten. Han skulle ikke bli dømt for sine forbrytelser. Det taler sitt tydelige språk om hva slags «rett» ICTY i virkeligheten er.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst
Denne artikkelen er tidligere publisert på derimot.no  

Bilder/tekst: Knut Lindtner

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Ola Henriksen
  22 august 2018 14:11

  «Og det faktum at dette brevet ikke ble levert til den russiske ambassaden før etter at han var død, taler det sitt tydelige språk om hvem den eneste morderen kunne være; NATO.»

  Så kan man man tenke hva media hadde gjort med denne saken, hvis det var Russland og den onde Putin som hadde gjort noe slikt.

  Løgnene og tilbakeholdelse av informasjon i vår media er en trist sak.
  Folk vet at vi ikke har politikere eller media å stole på. – Og godtar det ! (?)

  Svar
 • […] etter at Nato hadde arrestert han og plassert han i fengsel hvor han døde. Jeg anbefaler denne artikkelen om denne gamle saken og minner om at det er ingen grunn til å anta at ikke noe lignende kan skje […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Går landet i oppløsning?

Hva skjer når Ukraina skjønner at de må forhandle?

Forrige innlegg

Første studie på 5G

Strålingen forårsaker typiske symptomer på mikrobølgesyndromet

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.