POSTED IN Russland, Virkelighetsforståelse

Pepe Escobar:

Natos Propagandakrig har drevet Putins popularitet i Russland til rekordhøyder.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Total krig for å fjerne Russland

Av Pepe Escobar

Store deler av NATOstan har blitt programmert til å oppføre seg som en russofobisk lynsjmob. Ingen dissens tolereres.

Nå er det helt klart at den neo-orwellske russofobiske kampanjen «To minutters Hat» som ble lansert av Empire of Lies etter starten av Operasjon Z (Ukraina-krigen), faktisk er «heltids Hat».

Store deler av NATOstan har blitt ført til å oppføre seg som en russofobisk lynsjmob. Ingen dissens tolereres. Den fullstendige psykologiske operasjonen har faktisk oppgradert Empire of Lies (Natos propagandamaskin, red.) til statusen «Hatets imperium» – for å kansellere Russland.

Hat, når alt kommer til alt, slår kraftigere enn bare løgner, som nå går over i uhyggelig latterlighet, som i amerikansk «etterretning» nå tyr til – hva annet – løgner for å kjempe infokrigen mot Russland.

Uživatel Charlie Robertson na Twitteru: „Putin's approval rating rockets to 76% in week ending 15/16 March. Reckon we see 80% in next poll http://t.co/TQyrc3f2uw“ / Twitter
Etter krigen har Putins popularitet steget meget raskt.

Hvis propagandaoverdrivelsene har vært dødelig effektiv blant de zombifiserte vestlige massene – kall det en «seier» i PR.-krigen – men i fronten der det virkelig betyr noe, inne i Russland, er (Nato)-propagandaen en stor fiasko.

Opinionsstøtten til både Operasjon Z (Ukrainakrigen, red.) og president Putin er enestående. Etter videoer av tortur av russiske krigsfanger som forårsaket utbredt avsky, forbereder det russiske sivilsamfunnet seg til og med på en «lang krig» som varer i måneder, ikke uker, så lenge målene til den russiske overkommandoen – faktisk en militær hemmelighet – nås.

De uttalte målene er «demilitarisering» og «denazifisering» av et fremtidig nøytralt Ukraina – men geopolitisk rekker langt utover: Målet er å snu opp ned på den europeiske kollektive sikkerhetsordningen etter 1945, og tvinge NATO til å forstå og bli enig om tanken på «udelelig sikkerhet». Dette er en ekstremt kompleks prosess som vil fortsette det neste tiåret.

NATOstan-sfæren kan rett og slett ikke offentlig innrømme en rekke fakta som militæranalytiker Andrei Martyanov har forklart i årevis. Og dette øker deres kollektive smerte.

Stream Special Broadcast!!! Guest Andrei Martyanov by VGuerrilla | Listen online for free on SoundCloud
Andrei Martyanov (bosatt California) er en analytiker av styrkefoholdet mellom Russland og Nato/USA. Han har skrevet tre bøker om temaet. Konklusjonen han er ar Russland er militært overlegne Nato i Europa og sannsynligvis vil vinne en militær konflikt der. Dette henger sammen med deres nye offensive og defensive våpen

Russland kan ta NATO og knuse dem i biter på 48 timer. De kan bruke avanserte strategiske avskrekkingssystemer uten sidestykke overfor hele Vesten. Russlands sørlige akse – fra Kaukasus og Vest-Asia til Sentral-Asia – er fullstendig stabilisert. Og hvis det blir virkelig tøft, kan Mr. Zircon levere sitt hypersoniske kjernefysiske visittkort til den andre siden (USA) uten at de vet hva som traff dem.

«Europa har valgt sin skjebne»

Det kan være opplysende å se hvordan disse komplekse prosessene tolkes av russere – hvis synspunkter nå er fullstendig blokkert over hele NATOstan.

La oss ta to eksempler. Den første er generalløytnant L.P. Reshetnikov, i et analytisk notat som undersøker fakta om bakkekrigen.

Noen viktige godbiter:

– «Over Romania og Polen er det luftbårne varslingsfly fra NATO med erfarne mannskaper, det er amerikanske etterretningssatellitter på himmelen hele tiden. Jeg minner deg om at bare når det gjelder budsjetter for Roscosmos, bevilget vi 2,5 milliarder dollar i året, det sivile budsjettet til NASA er 25 milliarder dollar, det sivile budsjettet til SpaceX alene er lik Roscosmos – og det teller ikke titalls milliarder av dollar årlig for hele USA som febrilsk utfolder kontrollsystemet til hele planeten.»

– «Krigen utspiller seg i henhold til «NATOs øyne og hjerner. Ukronaziene er ingenting annet enn kontrollerte zombier i fri dressur. Og den ukrainske hæren er en fjernstyrt zombieorganisme.»

– «Taktikken og strategien til denne krigen vil bli gjenstand for lærebøker for militærakademier rundt om i verden. Nok en gang: den russiske hæren knuser en nazistisk zombieorganisme, fullt integrert med øynene og hjernen til NATO.»

La oss nå bytte til Oleg Makarenko, som fokuserer på det store bildet.

– «Vesten betrakter seg selv som «hele verden» bare fordi den ennå ikke har fått et tilstrekkelig kraftig smell på nesen. Det som skjer er at Russland nå gir ham (vesten) dette smellet: med støtte fra Asia, Afrika og Latin-Amerika. Og Vesten kan absolutt ikke gjøre noe med oss, siden vesten også henger etter oss når det gjelder antall atomstridshoder.

– «Europa har valgt sin skjebne. Og valget ble mot Russland. Det du ser nå er Europas død. Selv om det ikke kommer til atomangrep på industrisentre, er Europa dødsdømt. I en situasjon der europeisk industri står uten billige russiske energikilder og råvarer – og Kina vil begynne å motta de samme energibærerne og råvarene med rabatt, kan det ikke være snakk om noen reell konkurranse med Kina fra Europa. Som et resultat vil bokstavelig talt alt kollapse der (Europa) – etter industrien vil landbruket kollapse, velferd og trygd vil kollapse, sult, banditt-virksomhet og kaos vil begynne.»

Det er rettferdig å betrakte Reshetnikov og Makarenko som trofast å representere den generelle russiske følelsen, som tolker det grove Bucha- «falske flagget» (Iscenesatt hendelse, red. ) som et dekke for å skjule den ukrainske hærens tortur av russiske krigsfanger.

Og enda dypere tillot Bucha-hendelsen at Pentagon-biovåpenlaboratorier forsvant fra den vestlige mediasfæren, komplett med konsekvensene: bevis på en samordnet amerikansk innsats for å til slutt utplassere ekte masseødeleggelsesvåpen mot Russland.

Whale watchers miss spectacular scene.. by facing the wrong way during excursion - Daily Record
For å unngå å forholde seg til de avdekkete og hemmelige biolaboratoriene til USA i Ukraina iverksettes nå «falske flagg-hendelser» som avleder oppmerksomheten fra egne uhyrligheter.

Bucha-jukset på flere nivåer måtte inkludere at det britiske presidentskapet i FNs sikkerhetsråd faktisk blokkerte en seriøs diskusjon, en dag før det russiske forsvarsdepartementet slet med å presentere for FN – forutsigbart minus USA og Storbritannia – alle fakta om biovåpen de har avdekket i Ukraina. Kineserne ble forferdet over funnene.

Den russiske etterforskningskomiteen fortsetter i det minste i sitt arbeid, med 100 forskere som avdekker bevis på krigsforbrytelser over hele Donbass som skal presenteres for en domstol i nær fremtid, sannsynligvis satt opp i Donetsk.

Og det bringer oss tilbake til fakta på bakken. Det er mye analytisk diskusjon om det mulige sluttspillet til Operasjon Z. En rettferdig vurdering vil inkludere frigjøringen av hele Novorossiya og total kontroll over Svartehavskysten som for tiden er en del av Ukraina.

«Ukraina» var faktisk aldri en stat; det var alltid et vedlegg til en annen stat eller et annet imperium som Polen, Østerrike-Ungarn, Tyrkia og avgjørende Russland.

Den russiske navnet på staten var Kievan Rus. «Ukraina», på gammel russisk, betyr «grenseregion». Tidligere refererte det til de vestligste regionene i det russiske imperiet. Da imperiet begynte å utvide seg sørover, ble de nye regionene annektert hovedsakelig fra tyrkisk styre kalt Novorossiya («Nye Russland») og de nordøstlige regionene, Malorossiya («Lille Russland»).

Det var USSR (Sovjetunionen) på begynnelsen av 1920-tallet som blandet det hele og kalte det «Ukraina» – og innlemmet Galicia i vest, som historisk sett var ikke-russisk.

Likevel skjer den viktigste utviklingen da Sovjetunionen brøt sammen i 1991. Ettersom Empire of Lies (Løgnes imperium, red.) de facto kontrollerte det post-sovjetiske Russland, kunne de aldri ha tillatt de virkelige russiske regionene i USSR – det vil si Novorossiya og Malorossiya – å være igjen. innlemmet i den russiske føderasjonen.

Russland gjeninkorporerer dem nå – på en «I Did It, My Way»-måte.

«La oss danse» i europeiske Puerto Rico

Nå er det også helt klart for enhver seriøs geopolitisk analyse at Operasjon Z åpnet en Pandoras boks. Og det øverste historiske offeret for all giften som endelig ble sluppet løs, er garantert Europa.

Puerto Rico – Store norske leksikon
Puerto Rico, offisielt Asociado de Puerto Rico, er en øygruppe i Karibia, med 3 944 259 innbyggere. Puerto Rico er et selvstyrt, uinnlemmet territorium som tilhører USA. Landet ble amerikansk koloni i 1898. Innbyggerne har ikke stemmerett ved amerikanske valg. Hovedstaden er San Juan.

Den uunnværlige Michael Hudson, i et nytt essay om den amerikanske dollaren som sluker euroen, argumenterer halvt på spøk for at Europa like gjerne kan gi opp sin valuta og fortsette som «en noe større versjon av Puerto Rico».

Tross alt, har Europa «så godt som sluttet å være en politisk uavhengig stat, det begynner å ligne mer på Panama og Liberia – «bekvemmelighetsflagg» offshore banksentre som ikke er ekte «stater» fordi de ikke utsteder sine egne valuta, men bruker amerikanske dollar.»

I synkronisering med ganske mange russiske, kinesiske og iranske analytikere, hevder Hudson at krigen i Ukraina – faktisk i sin «fullstendige versjon som den nye kalde krigen» – sannsynligvis vil vare «minst et tiår, kanskje to etter hvert som USA utvider kampen mellom nyliberalisme og sosialisme [som betyr det kinesiske systemet] til å omfatte en verdensomspennende konflikt.»

Det som kan være alvorlig omstridt er om USA, etter «den økonomiske erobringen av Europa», vil være i stand til å «låse inn afrikanske, søramerikanske og asiatiske land». Eurasia-integrasjonsprosessen, som har rullet for alvor i 10 år nå, utført av det strategiske partnerskapet mellom Russland og Kina og utvidet til det meste av det globale sør, vil ikke kunne blokkeres lenger.

Det er ingen tvil, som Hudson sier, at «verdensøkonomien blir overopphetet» – med USAs våpenhandel. På den ene siden av historien har vi likevel Rublegas, petroyuan, det nye monetære/finansielle systemet som er utformet i et partnerskap mellom Eurasia Economic Union (EAEU) og Kina.

Og det er noe ingen enkel «Kultur-krig» kan fjerne.

The Total War to Cancel Russia

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Løsning på konflikten.
  1. Invitere alle land i verden inn i NATO.
  2. Tillate en nøytral sone rundt stormaktene, slik president Kennedy ville ha det i 1962, og Sovjet ville ha det i 1959, og president Putin vil ha det i 2022.
  3. La våpeninspektører rasere alle forsøk på BIOVÅPEN og andre masseødeleggelsesvåpen i alle land.
  4. Ha et samlet sikkerhetsråd for alle land i hele verden.
  5. Sikre at alle land har hver sin leder, og at det ALDRI blir EN regjering for HELE VERDEN. Det blir diktatur.

  Svar
 • Putin medspiller? I så fall er han en bedre skuespiller enn teatralske Zelensky. Kanskje han VAR lojal schwab-disippel, men har ombestemt seg? Kanskje kald skulder fra WEF og at alt om Putin ble slettet på deres nettside, høylydt og offisielt, kanskje det bare er et spill mellom de maktsyke for å splitte og herske? Og avlede mens regjeringer innfører slavelover i det stille.

  Svar
 • Det er ikke så mye info om Putin og WEF. Det er en side som nevner at Putin og Medvedev har sammenlagt talt til WEF fem ganger. Schwab inviterte Putin igjen i 2015, men han takket nei. Det kan være at Schwab synes det er fint å ha presidenten for en G7 nasjon med på lag og at det er han som har jobbet for å få med ham.

  Propaganda? I avishylla kan det i dag leses :
  NORSKE KJENDISER OM SITT MØTE MED PUTIN:
  Skremmende og ekkelt.
  Intervjuede kjendiser: Kjell M Bondevik mfl.

  Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Landet avvikles gradvis.

Norsk Jernbane er snart historie.

Forrige innlegg

Vi nekter å se det.

Vi i vest har også et stort ansvar for krigen i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.