POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Pensjonerte generaler har ikke noe å tape og sier ufrivillig sannheten:

«USAs hær har også myrdet et stort antall uskyldige.»

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Amerikansk general forsvarer Israels folkemord ved å innrømme at USAs militære «også har slaktet uskyldige mennesker i et enormt antall».

Av Ethan Huff.

På Ash Carter-paneldebatten om innovasjon og nasjonal sikkerhet i Washington, D.C.nylig, snakket et panel av talere om Israels folkemord i Gaza. Et av panelets medlemmer, pensjonert general i USAs hær, Mark Milley, forsøkte å forsvare Israels handlinger ved å innrømme at det amerikanske militæret er like skyldig som Israel, for å ha myrdet et stort antall uskyldige mennesker «som ikke hadde noe med dem å gjøre».

Med tanke på at forsvarer massemordet, avslørte Milley det mange allerede vet godt, at hvordan amerikanske og israelske myndigheter er «maskiner for massemord». Han kalte også alle som motsetter seg massemyrderiene av dem, som «terrorister» på «feil side».

Milley stoppet ikke med det. Deretter fortsatte han med å rettferdiggjøre Israels grove krigsforbrytelser ved å gjengi slitte og allerede avkreftede løgner om Hamas «massehalshugging» og «massevoldtekter», og sammenlignet Hamas – en israelsk installert regjering i Gaza – med «nazistene».

Det er nesten som om Israel installerte Hamas som Gazas regjering med vilje, for å skape en krise som sionistene deretter kunne bruke som rettferdiggjøring for å myrde utallige uskyldige palestinere som, som Milley selv innrømmet, «ikke hadde noe med dem å gjøre».

Relatert: Hvis Trump blir gjenvalgt som president, kan amerikanere bli sendt til gulag-leire eller henrettes for å ha sagt ting som kan opprøre sionister.

Hvis du ikke anerkjenner Israel, «er du en infeksjon i samfunnet vårt», sier administrerende direktør i Palantir, Alex Karp. Med i koret av pro-folkemordsgalskap på Ash Carter, var Palantir-sjef Alex Karp, som anklaget de som protesterte for fred i Gaza for å «å være krigsaktivister». «Det er vi som er fredsaktivistene», hevdet Karp om seg selv og klanen.

«Dere er en infeksjon i samfunnet vårt!» fortsatte Karp med å rope til de som demonstrerte for solidaritet for Gaza, som ber Israel om å slutte å begå folkemord i Gaza, og at deres institusjoner for høyere utdanning skal distansere seg fra alt som har med Israel å gjøre.

Husk at for fire år siden var Karp rasende over uttalelser fra tidligere president Donald Trump, som fordømte George Floyd-opptøyene, og all skaden de påførte næringsliv og byer over hele Amerika. I følge Karp om den hendelsen, er vi «alle amerikanere,» sa han den gang, «uansett hvilket land de kom fra». Få det til å høres fornuftig ut.

«Nå blir han rik ved å holde betalte taler som forsvarer Israels vilkårlige slakting av kvinner og barn i Gaza og demonisere amerikanerne som protesterer mot folkemordet i Gaza som terrorister!» skrev Chris Menahan for Information Liberation om Karps uttalelser.

Palantir er et programvareselskap som arbeider direkte med den amerikanske regjeringen og dets etterretningsapparat, for å «nå deres mest utfordrende operasjonelle mål». Den største av disse «utfordrende operasjonelle målene», ser nå ut til å være å fullføre folkemordet i Gaza før «Vi folket» finner ut en måte å stoppe det på om mulig.

«Regjeringen er kontrollert av utenlandske interesser», som nå styrer det amerikanske samfunnet ovenfra og ned, skrev en kommentator.» De er alle demoniske psykopater», skrev en annen om Milley, Karp og alle de som støtter dem. «Dette er hva disse demonene anser som normalt».

Fra Natural News, publisert 15 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Gen. Mark Milley defends Israel’s genocide by admitting that U.S. military has “also slaughtered innocent people in massive numbers”.

Forsidebilde: Aladdin Hammami

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • ALL militær krig består i å MYRDE fienden. Enten myrder du han/hun eller så myrder hun/han deg. Kall det gjerne FOLKEMORD. Dette begrepet brukes bare som propaganda for å sverte motstanderen. Når bomber og raketter treffer fører det til at armer og bein røskes vekk, blodet spruter og ulevelige smerter og pinsler rammer ofrene. Enten åstedet heter Dresden, Vietnam, Afganistan, Libya eller «you name it». I krig finnes bare en regel. Enten dreper du dem, eller så dreper de deg.

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  17 mai 2024 11:27

  USA i Vietnam: 3 millioner nordvietnamesere drept
  USA i Irak 1990: 150.000 (?) drept
  USA i Irak 2003: 1 million drept
  USA i Afghanistan: 250.000 drept
  USA i Libya med hjelp av Norge: 30.000 drept
  Vi nærmer oss et lite holocaust i antall, takket være psykopatene i det helkorrupte rottereiret i Washington, for en stor del styrt eller manipulert av Israel.

  Til Vox: «Enten dreper du dem, eller så dreper de deg»
  Nå er det jo et stykke vei fra Vietnam, Irak, Libya, Afghanistan og Ukraina til USA, så regelen er heller: Dersom du er kommunist eller har olje, så dreper vi deg. Hvis du både er kommunist og har olje, har du ikke en sjangs. (Russland i dag)

  Svar
 • In a strange shift, Russia’s Foreign Minister Sergey Lavrov was quoted as saying that Israel’s war on Gaza is identical to Moscow’s military operation against Ukraine.

  Hvorfor kritiserer ikke Derimot Russland sin krigføring i Ukraina når dere kritiserer og beskylder Israel for folkemord?

  The comments, attributed to Russia’s top diplomat, were cited by Russia Today in an interview on Thursday with RIA Novosti.

  “The goals declared by Israel for its ongoing operation against Hamas militants in Gaza seem nearly identical to those put forward by Moscow in its campaign against the Ukrainian government,” RT quoted Lavrov as saying.

  Beskjed til Andre:

  Du kom ikke med link til det du angivelig har sitert. Det skal du alltid gjøre når du kommer med sitater – slik at andre lesere kan sjekke om det er korrekt sitert og se konteksten det siterte står i.

  Så, kom med linken og plasser den i denne tråden her!
  Gjør du ikke det, så vil alle dine påfølgende kommentarer bli slettet.

  Redaksjonen

  Svar
  • Reidar Kaarbø
   17 mai 2024 14:43

   Fordi krigen i Ukraina ble fremprovosert av USA ved å ville utvide NATO østover i strid med gitte løfter. Ikke helt ulikt den situasjonen vi kunne fått under Cuba.krisen dersom sovjetunionen ikke hadde snudd.

   Det er vel også ganske søkt å sammenligne krigen i Ukraina med palestinernes opprør mot langvarig undertrykking og okkupasjon. Tvert imot burde Vesten sendt våpen til Gaza og støtttet dem i deres krig mot Israel slik de støtter Ukraina mot russerne – hvis det var noen logikk.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Befolkningen fikk en Pfizer-vaksine.

Pfizer ga andre vaksiner til eliten.

Forrige innlegg

Historien forteller det motsatte.

Høyere havnivå med lavere CO2-nivå.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.