POSTED IN USA

Paul Craig Roberts:

USA går mot kollaps.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

USA SITREP (en rapport om den nåværende militære situasjonen i et bestemt område): 

De Forente Staters sammenbrudd er ikke lenger unngåelig.

Av Paul Craig Roberts.

Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.

I løpet av de få siste dagene har to kommentatorer jeg respekterer – Th Saker og Dmitry Orlov  – skrevet at De Forente Stater nå gjennomgår en systematisk kollaps. 

Mitt syn, reflektert i mine artikler i flere år, er at De Forente Stater har sluttet å eksistere for flere tiår siden. 

Det er bare styrken i grunnlaget som flere menn bygget opp, slike som Thomas Jefferson, George Washinton og James Madison, som har holdt bildet av et fungerende land i live.

Huset som sto på fundamentet er for lenge siden vasket vekk av flommen av anti-amerikansk propaganda fra en selv-hatende hvit liberal elite som dominerer undervisning, media og regjering. 

I dag blir statuer av våre store grunnleggere revet ned og skjendet av det uvitende produktet av amerikansk undervisning.

For femten måneder siden skrev jeg en artikkel:  «Vestlig kultur har avgått en politisk korrekt død». https://www.paulcraigroberts.org/2019/03/30/western-culture-has-died-a-politically-correct-death/ .

Ikke kunne være mer åpenbart i dag.

George Floyd – en forbryter, en kvinnehatende overgriper som drepte seg selv med en overdose Fentanyl, har blitt opphøyet til en nasjonal helt. Politioffiserene som holdt ham tilbake er nå anklaget for mord.

Amerikanerne er så dårlig opplært at de ikke vet at et kne på siden av nakken ikke hindrer pusting.

Floyd kunne ikke puste fordi en dødelig dose fentanyl drepte han. 

Du finner fakta om effekten av fentanyl i denne offisielle kilden: https://www.drugabuse.gov/publications/drugfacts/fentanyl

Dersom den falske mordanklagen mot politioffiserene ikke blir trukket tilbake kan man ikke vente poltibeskyttelse fra vold fra svarte og Antifa. Faktum er at De Forente Stater, landets historie og alle dets verdifulle meritter fordømmer en hvit liberal elite som rasister og som ond.

Og anklagene er ikke lenger begrenset til The South. De går mye lenger, til våre Founding Fathers, til USAs grunnlov, til nasjonalsangen, til matematikk, til forskning, og til det engelske språket.

Alt dette, sammen med selve begrepet sannhet, blir nå definert som et rasistisk Amerika.

USA har mistet sin ungdom. De har blitt indoktrinert gjennom undervisningen til å se hvite mennesker som kilde til overgrep og undertrykkelse av andre raser. Unge hvite har blitt revet opp fra sine røtter. De ser på sin historie og kultur som skammelig.

Pew Research Center fant ut at bare 17 prosent av de som protesterte for Black Lives Matter var svarte, 46 prosent av demonstrantene var hvite, for det meste Demokrater under 30 år.

Når nå grunnfjellet til et land blir diskreditert hos den unge generasjonen vil landet kollapse. 

Det er for sent å gjøre noe med det. Spørsmålet er: Vil vi overleve dette?

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • » Det er for sent å gjøre noe med det. Spørsmålet er: Vil vi overleve dette?»

  En nasjon som bedriver selvransakelse og selvkritikk er ikke negativt, om det ikke er servilt. Tvert i mot.
  Men hvis man heller river statuer over forgangne ledere, heller enn å stille for retten de som i levende tid som har startet kriger og dermed ødelagt andre og eget land, blir det kun føleri.
  Hvis USA bruker arbeidskreftene til velstands-produksjon istedet for våpen-produksjon framover, som det kan virke som om USA muligens er på vei til å gjøre, burde det gå riktig vei. Ikke mot en slutt, men mot drenering av en sump.
  Norge burde uansett starte på en slik vei og kultur. Nasjonalisme, og handel basert på gjensidig nytte, istedet for å ville oppdra andre kulturer.
  Ikke basert på føleri, men fri diskusjon og kunnskap.

  Svar
 • Økonomisk kollaps, etisk kollaps, militær kollaps, demokratisk kollaps, ja det ser ut til at USA skal få full pott. Spørsmålet er hvem de klarer å få med seg i dragsuget.

  Svar
 • Victoria Popsueva
  9 juli 2020 11:39

  Det er vel en naturlig prosess. Boomerangen kommer tilbake. For ikke så mange tiår siden gjennomgikk Sovjetunionen det samme, med massivt støtte fra Vesten. Alle applauderte da landet mitt ble ødelagt (sammen med mange andre sosialistiske land). USA hjalp aktivt, til og med styrte prosessene. Generasjoner ble opplært og indoktrinert til å hate og skamme seg over alt sovjetisk (og spesielt russisk så klart). Landene deres ble satt under mer eller mindre indirekte amerikansk kontroll, og lokale nasjonalister kom til makten. Kan ikke si annet enn at det er naturlig at USA får gjennomgå en hundredel av det de påførte andre land.

  Svar
  • «Kan ikke si annet enn at det er naturlig at USA får gjennomgå en hundredel av det de påførte andre land.» ( Som også Norge, med sin bombe og «hjelpe»-kultur?)
   USA som nasjon er spennende; med en frihetslengsel uten statlig styring innbakt.
   Det er et stort område, med resurser og arbeidskrefter ( akkurat som Russland). Og bare de slutter med kriger w.w., og drenerer ut den sumpen som fortsatt ønsker dette, flytter arbeidsplasser hjem, og holder orden på sin handelsbalanse… Så er det nok ikke slutt på USA.
   Som imperialistisk stormakt kanskje, men ikke som en sterk selvstendig nasjon.
   Men da må bakmennene ut og/eller uskadeliggjøres.

   Svar
  • Tor Larsen
   9 juli 2020 22:22

   Etter Sovjetunionens fall hørte jeg : «hver jente ei hore og hver gutt en gangster.» Og nå, Victoria Popsueva? Har ikke Russlands folk nå funnet tilbake til sin stolthet og kvittet seg med parasittene? Eller var Sovjet bedre? Før fikk ingen vite, men nå får Alexandr Solzhenitsyns bok «Twohundred Years Together» utgis, motsatt av hos oss. Ble ikke skammen over vår hvithet lgrunnagt med Holocaust, så skammelig utnyttet at det ofte skrives som Holohoax og Holocau$t? Holocaust har i all fall brent Vestens stolthet vekk over 75 år. Gav man ikke Fanden lillefingeren og fikk syn for segn om hva som måtte skje?

   Svar
 • […] at Pål Steigan nå har stilt spørsmålet «Kan USA gå i oppløsning?» og derimot.no har lagt ut Paul Craig Roberts vurdering. Galtung begrunner i 2017 sin påstand om at USA kan gå i oppløsning allerede i år, slik han i […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA

Bryter sammen av «synkroniserende og gjensidig forsterkende motsigelser»?

Forrige innlegg

Hvorfor merker yngre kvinner i Oslo klimaendringene mest?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.