POSTED IN Endring av politikken

Paul Craig Roberts:

Identitetspolitikk og svekking av ytringsfrihet er forberedelser til den nye verdensorden.

4 kommentarer

Vi blir satt i lenker. Kriminalisering av «feilinformasjon». Dehumanisert av Unfolding Fascism

Fascismens gjenoppliving i det 21. århundre

Av Dr. Paul Craig Roberts

Dette er min tale 6. desember til European Conference on the Revival of Fascism: The Revival of Fascism in the 21st Century, Center for Geostrategic Studies, Beograd, 6.–8. desember 2022.

Min takk til de som har fremsyn til å organisere denne konferansen.

Jeg begrenser mine kommentarer til å ser nærmere på definisjonene.   

Med «fascisme» antar jeg at vi ikke bare mener økonomisk samarbeid mellom regjeringen og privat næringsliv, men overstyring av borgernes verdier og meninger av mektige grupper som har kontroll over styringen. Med fascisme mener vi ignorering og undertrykkelse av folkemeningen.

Dessuten mener vi bruken av media som propaganda for å spre usannheter i hodet til befolkningen, noe som  som gjør dem lettere å påvirke og kontrollere. Under et fascistisk regime konstrueres offisielle fortellinger, og enhver dissens, uansett hvor saklig den måtte være, avfeies som «feilinformasjon».

Ledende leverandør av finansiell forskning sier at USA er på vei mot status som tredje verden

Med disse få ordene har jeg beskrevet vår nåværende situasjon i den vestlige verden. Troen som gjorde oss frie ved å begrense regjeringsmakten og holde den ansvarlig, er overalt under angrep. 

Don't Arm Robots in Policing | Human Rights Watch
En type politiroboter

Vi blir dehumanisert av fascismen, som gjør det lettere å styre oss. For eksempel ga den liberale byregjeringen i San Francisco 29. november 2022 med 8 stemmer mot 3 roboter rett til å drepe mennesker.   San Francisco vil nå bruke morderroboter som medlemmer av politistyrken.

I USA i dag sies ytringsfrihet å være en trussel mot demokratiet hvis det sier imot den offisielle forklaringer.   Det snakkes om å kriminalisere «feilinformasjon». Vi vet hvor nærme vi er å få munnkurv når ytringsfrihet i USA, beskyttet av The First Amendment (Det første tillegget til grunnloven) av den amerikanske grunnloven, er under angrep som en «trussel mot demokratiet».

Det er en annen nødvendig forklaring. Vi må ikke forveksle fascisme med nasjonalisme.   Det er globalismen til amerikansk hegemoni og globalismen til World Economic Forums «Great Reset» som kan gjøre slutt på  selvstyre.  Det er truslene, ikke nasjonalismen. Nasjonene i verden blir forvandlet til et Babels tårn der intern splittelse gjør dem ute av stand til å motstå tyranni.

Når først identitetspolitikk deler en befolkning, er intet nødvendig for å begrense en regjering. Bare et folk forent med felles verdier til en nasjon kan motstå de globale kreftene som bygger et tyranni. Hvis nasjonalisme blandes sammen med nazisme og rasisme, på hvilket politisk grunnlag kan globalisme motstås? 

Globalisme er Babels ultimate tårn. Ideene skapt av identitetspolitikken eliminerer enheten som er nødvendig for å motarbeide tyranni. Trossystemet som opprettholder frihet er alvorlig svekket av flere tiår med angrep. I den vestlige verden er kostnadene pålagt trossystemer ved selvfordømmelse og dydssignalering nå tydelige.   

For å gjenopprette frihet til mennesker kreves gjenoppstandelse av en nesten død sivilisasjon. Jeg håper klarhet rundt definisjonen av fascisme bidrar til denne viktige innsatsen.

Takk for muligheten til å tale denne viktige konferansen.

Maskinoversatt og bearbeidet av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebile: iStock «cash er kongen».1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 524 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Klaus Schwab WEF grunnlegger og president i WEF står helt sentralt i det hele… Les boken hans «covid 19 the great reset», der står planene til den hype rike eliten for totalitær fascistick feudaliskisk verdens regjering forklart i detalj… De ser for seg en verden hvor KUNN de aller rikeste og mektigste vil eie noe, ha makt og ha noen som helst form for frihet. Resten vil leve som slaver under «du vil eie ingenting og være lykkelig» som WEF grunnleggeren selv sier det.

  Svar
 • Regimekritikk er hatprat og PST gis utvidede fullmakter; men overvåkning? nei da, på ingen måte.
  BLM er rasistisk, men deres hatprat mot hvite er helt okay.
  Å kalle en apartheidstat en apartheidstat er antisemittisk og må straffes.
  Feminister krever kjønnskvotering, «positiv diskriminering» av menn er helt på sin plass.
  Kristelig konversjonsterapi forbys mens Trettebergstuen gir ut barnebok for mindreårige som vil bli homo.
  De «uvaksinerte» fortjener ingen menneskerettigheter for de utgjør en fare for de trygt og effektivt beskyttede.
  For å unngå klimadøden er forbud mot gjødsel og sultedøden bedre.
  Helt forskrudd.
  Løgn, fordumming og gaslighting. Orwellskere enn Orwell.

  Svar
 • Martin Armstrong, armstrongeconomics.com , mener angående The Great Reset at:
  «Den store tilbakestillingen vil mislykkes og HVER regjering vil kollapse innen 2032», så det blir spennende, litt oppmuntrende, en transformasjon i regi av noen helt andre enn globalistene/massemorderne, som for moralens skyld må stilles til ansvar. Og straffes, gjerne med LIVE-sending fra rettssalen. En god del legelisenser bør inndras. FHI har mye å svare for, etc., etc…

  Svar
 • Vi får begynne i det små….. Strøm «baroner» bør nå oppleve 1000’ener av sinte innbyggere utenfor sine hjem (slik som globalister/woke osv. truer rettvise, retttenkende mennesker) som forlanger at de skal slutte å handle med strøm på børs. Hvis ingen tør å «formidle» energien, vil prisene automatisk falle.
  Deretter tar man kanskje «et tak» mot mat «baronene» også?
  Videre bør det kanskje opprettes lister med navn, adresse og stilling for alle som driver globalismen fremover, enten det gjelder økonomiske personer, helsepersonell (C-19), de nevnte ovenfor eller andre som burde ha vært stilt for retten.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Ufarlig virus som middel:

Forandring av våres samfunn var hele tiden det egentlige målet

Previous Post

«Fredsprisen»

Vestens krigspris

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.