POSTED IN Coronavaksiner

Kreft-eksplosjon:

Patolog rapporterer om økning av aggressive kreftformer etter Covid-vaksinering

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Etana Hecht
Oversatt av Northern Light

Dr. Torkel Snellingen intervjuer Dr. Ute Kruger: Eksplosjon av aggressive kreftformer etter Covid vaksinering. Video i orginal-artikkelen.

Dr. Ute Kruger er forsker og overlege ved Lunds universitet i Sverige. Hun er sjef for patologi, et felt hun har jobbet i de siste 25 årene, med spesialitet innen brystkreftdiagnose de siste 18 årene. Hun har studert tusenvis av obduksjoner og brystkreftprøver. Doctors for Covid Ethics la ut et videointervju med henne der hun delte bekymringene sine for uvanlige funn i prøver fra det siste året.

Alder – Gjennomsnittsalderen på prøvene hun mottok sank, med en økning i antall prøver fra personer i 30-50-årene.
Størrelse på svulster – Det pleide å være uvanlig for å finne en svulst på 3 cm. Nå ser hun jevnlig svulster på 4 cm, 8 cm, 10 cm, og noen ganger 12 cm. I en sjokkerende anekdote fant hun for to uker siden en 16 cm svulst som tok opp et helt bryst.
Flere svulster – Hun har begynt å se flere tilfeller av flere svulster som vokser hos samme pasient, noen ganger til og med i begge brystene. Hun hadde 3 tilfeller innen 3 uker med pasienter som hadde svulster som vokste i flere organer. En hadde svulster i brystet, bukspyttkjertelen og lungene i løpet av måneder etter vaksinasjon.
Tilbakefall – Det har vært en økning hos pasienter som har vært fri for kreft i mange år, og som plutselig får et aggressivt tilbakefall av kreften kort tid etter vaksinasjon.

Dr. Kruger trodde først at disse turbokreft-tilfellene, som hun kaller dem, skyldtes utsatte legeavtaler fra nedstengninger, men den perioden er for lengst over, og svulstene vokser fortsatt aggressivt, også hos yngre pasienter. Hun rapporterte noen av disse tilfellene til FDA, og selv om noen de gikk med på å møte henne, avlyste de møtet uten forklaring.

Obduksjoner.
En del av hennes tid går med til obduksjoner, og hun ble oppmerksom på en rekke anomalier.
1. En 60-åring hadde flere ondartede sykdommer. Han fikk 2 Covid-vaksiner under kjemoterapi og utviklet deretter Guillain Barre-syndrom. Hun fant betennelse i ryggmargen, hjernen og blodårene.

2. En 80 år gammel kvinne ble lam en måned etter vaksinasjon. Dr. Kruger fant en blødning i ryggmargen nær halsen, noe hun aldri har sett før. Hun fant betennelse i karet som forårsaket bruddet og forårsaket blødninger. Hun fant også betennelse i hjertemuskulaturen, som er myokarditt.

3. Hun ble tilkalt for å avgjøre en tvist mellom en familie til en avdød person, og legene som utførte obduksjonen. Familien og legen deres mente dødsfallet var et resultat av Covid-vaksinen, men de som utførte obduksjonen kom ikke med funn som støttet det og koblet ikke dødsfallet til vaksinen. Da Dr. Kruger utførte sin egen obduksjon, fant hun bevis på myokarditt og vaskulitt – betennelse i blodkar i lungene. Den første obduksjonen fant ikke dette, familien hadde rett. Dr. Kruger delte hennes mening, støttet av en annen patolog fra Tyskland, at dødsfallet skyldtes Covid-vaksinen.

Dr. Kruger skisserte tre hovedproblemer med måten obduksjoner for tiden utføres på:
1. Pasientinformasjonen er slurvete. Hun viste til tilfeller der leger hadde skrevet at pasienten var uvaksinert ved obduksjonen, mens det i deres medisinske journaler sto at de var vaksinert.


2. Den typiske obduksjonen kjører ikke undersøkelser grundig nok til å diagnostisere årsaken til visse medisinske problemer. De utfører ikke tester av vev der vaksineskade er sannsynlig, men som er nødvendig for å finne immunologiske infiltrater eller piggproteiner i vev. Hun gjennomførte grundigere undersøkelser og fant myokarditt og betennelser som ble oversett.


3. Det er mangel på erfaring med å evaluere disse funnene, og mangel på evne til å finne riktig sammenheng. I tillegg rapporterer de fleste obdusenter ikke funn til FDA.

Mens Dr. Krugers vitnesbyrd av natur er anekdotisk, som en patolog på toppnivå i mange år, bør hennes bekymringer tas på alvor og undersøkes videre. Selvfølgelig ville det kreve et ærlig reguleringssystem som nå ser ut til å være sårt mangelfullt.

«Jeg ser at folk blir drept».

Hun uttalte at hun ser på vaksinasjon som en trigger for raskt voksende svulster og autoimmune sykdommer. Hun ser mye betennelse i tillegg til svulstene, og det er ikke bare brystkreft. Mange andre patologer har rapportert til henne at de ser en økning i kreft, kreft i flere organer og sjeldne kreftformer. Hun avsluttet med å si «Jeg studerte medisin fordi jeg ønsket å hjelpe folk. Men nå føles det som om jeg ser på at folk blir drept, og det er ingenting jeg kan gjøre».

Det første steget for å løse ethvert problem er å erkjenne at det er et problem. Vi har et kjempeproblem, og for å begynne å løse det må det erkjennes. Det er på tide å begynne å presse leger til å si fra. Enhver lege som er klar nok til å forstå at noe er feil, må begynne å ta tak i problemet. En ekstra motivasjon kan være presset av å vite at alt er i ferd med å eksplodere, og at de ikke ønsker å stå på feil side av når dette skjer.


Fra Technocracy, publisert 5 August 2022.
Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet, linker og video på norsk/svensk i orginalartikkelen.Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • You ought to be a part of a contest for one of the highest quality blogs online. Im going to recommend this website!

  Svar
 • Sannhet FREM NÅ!!!
  10 august 2022 10:56

  Kreft er bare en av en lang lang rekke med sykdommer som har blitt advart om at kommer til å øke i større og større grad takket være corona quaksisnene… Vi ser det allerede på statistikkene at antallet døde bare øker og øker i de landene med mange corona vaksinerte og det er unge friske folk uten tidligere sykdom. Mye tyder på et selve piggproteinet vaksinene tvinger kroppen til å produsere i seg selv er ekstremt skadelig…

  Svar
 • «Det første steget for å løse ethvert problem er å erkjenne at det er et problem. »

  Hvis denne artikkelen beskriver virkeligheten kommer erkjennelsen av seg sjøl etterhvert.
  Så får vi håpe erkjennelsen ikke kommer for sent i så fall.
  Hvis det ikke legges i ‘LongCovid’- sekken…..

  Svar
 • Svar
 • Det ble vel rapportert fra en tsjekkisk? sykepleier at «batch 03» inneholdt svært kreftfremkallende «ingredienser», mens batch 02 «bare» var immunitetssvekkende og sykdomsfremkallende, og at batch 01 var «saltvann» til bruk for «politikere» (WEF reptiler) og de «riktige».
  Så man har forventet denne oppblomstringen av kreft (og andre sykdommer) siden den første quacksineringen skjedde.
  Mitt «ståsted» er at jeg tror at alle quacksinerte er døde innen 10 år av alle «bivirkningene» som det nå ikke lenger nytter å skjule.

  Svar
  • Anekdotene blir mange og myndighetene kan snart ikke skjule sannheten. Å ikke stå på feil side er noe de som setter sprøytene burde begynne å tenke på så snart som mulig; det er kanskje i seneste laget.
   Forsikringselskapene ser trenden, begravelsesbyråene bestiller flere barnekister enn før, og de som balsamerer finner fremmedlegemer i likene de aldri har sett.
   Dr. Noack, som forsket på innholdet i injeksjonene og på forskjellene på batch-nummer, døde under mystiske omstendigheter. Det er mulig de som bare har fått en injeksjon i begynnelsen av «utrullingen» kan ha hatt flaks, som i russisk rullett. Det er i alle fall det jeg håper for venner og kjente som lot seg lure da showet startet. At injeksjonene er designet til å avfolke, til å drepe, rett og slett, ville blitt for påfallende hvis for mange hadde dødd med en gang etter første skudd.

   Svar
 • «Spanske»-syken var ikke spansk, men amerikansk; de første regisrterte tilfellene kan føres tilbake til en militærbase i Fort Riley, Kansas, og injeksjoner som ble gitt til soldater der, og som disse så bragte til Europa.
  «China-virus», «Wuhan-virus», stammer fra Fort Detrick, Frederick, Maryland, USA.
  «AIDS» og hiv fra laboratorier i Belgisk Kongo.
  Big Pharma må uskadeliggjøres, og det haster.

  Svar
 • Vår verden har beveget seg inn en dør til uvitenhet og fornektelse når det gjelder skade virkningene av disse inokulasjonene, gjelder også politikken forbundet med epidemien og mye annen galskap i samfunnet for tiden !

  Ganske så tidlig under denne falske pandemien var det flere åpenbare problemer knyttet til denne falske vaksinen og totalt sett er det nok flere måter mRNA «vaksinen» kan drepe og skade deg enn selve Covid -viruset ! – FHI og våre helsemyndigheter var selvfølgelig fullstendig klar over dette tidlig i denne vaksineringskampanjen, men hvorfor stanset de ikke galskapen ? – Trodde de virkelig at dette ville gå bra ?

  Virus trenger en tid til å utvikles og mutere, problemet med dette viruset er at det har utviklet disse unormale spikene men vi vet da at de mest aggressive virus også har spiker (også influensaviruset), ikke noe nytt i så måte !

  Skadene vi nå opplever blant de som er vaksinert mot Covid har sin årsak i at Messenger RNA begynner å kode for et piggprotein som er forskjellig fra virusets egne spiker !
  Sammensetningen av disse egenproduserte spikene er faktisk mer lik proteinbaser vi har i vår egen kropp og dette vil selvfølgelig forårsake at «vaksinen» i seg selv vil være mer dødelig og skadelig enn et hvilket som helst virus !

  Feilkodingen (kaller det dette) som er gjeldende vil skape «differens» vedrørende produksjonen av tvungne antistoffer og vil selvfølgelig føre til at disse produserte antistoffene ikke er stand til å kunne destruere virusets egne spiker på en tilfredsstillende måte da de egentlig er kodet for noe annet !
  De er nemlig kodet for egenproduserte spiker som har en annen kjemisk sammensetning enn virusets egne spiker, – de vil av den grunn til en viss grad kun forkrøple virusets spiker og på den måten lever nok virusene videre, om enn i en litt mindre smittsom variant, men dersom du blir infisert vil de fremdeles kunne smitte – det har vi nok av eksempler på nå !

  Vitenskapen har også eksempler på at disse egenproduserte spikene og den påfølgende produksjonen av anti spike proteinet både kan og vil angripe enkelte celler i hjernen din; astrocyttene og oligodendrocyttene og skadene kan være fatale dersom dette skjer!
  (Astrocytter er byggere av nervebaner i hjernens nervesystem, oligodendrocyttene er celler som utelukkende finnes i sentralnervesystemet, hjerne og ryggmarg)
  Videre kan disse antistoffene angripe de motoriske nervene og dette ser vi utallige eksempler på hos mennesker som får sterke skjelvinger etter injeksjon av denne giften!

  Dette er kun noen av skadevirkningene knyttet til denne falske vaksinen og rammer heldigvis ikke alle, men hvorfor og i hvilken grad det vet man dessverre ikke, men uten en velfungerende hjerne og kropp vil vi selvfølgelig erfare et stort samfunnsproblem i tiden som kommer og jeg tror vi alle vet hvem vi skal takke ;)

  God Sommer !

  Svar
  • Det som virkelig skremmer meg er regjeringas tilbakeholdenhet med å vurdere muligheten for at disse falske vaksine injeksjonene virkelig kan forårsake skade på intetanende mennesker på de mest uventede og alvorlige måter!
   Vi vet at skadene av disse falske vaksinene nå begynner å overgå de minimale fordelene som oppnås ved beskyttelse mot dette viruset ! Folket skriker nå etter booster doser selv om det utvilsomt er tilfelle at de siste muterte utgavene av denne virusstammen viser resistens mot antistoffene indusert av de originale vaksinene grunnet mutasjoner i piggproteinet (Et fullverdig antistoff var det heller aldri snakk om).
   Latterlig er det og totalt uansvarlig av både regjering, helsemyndigheter og enkeltpersoner!
   Dette vil før eller siden få konsekvenser for alle involverte !

   Svar
   • Tragisk at mennesker må dø før helsemyndighetene tar til vettet – Ikke sant ? !

    Immunresponsen vi får av vaksinen er som forklart faktisk veldig forskjellig fra den til en virkelig SARS-CoV-2-infeksjon !
    Det er også bevist at disse vanvittige vaksinasjonene induserer en alvorlig svekkelse i type I interferonsignalering, og dette vil forårsake mange ulike negative konsekvenser for helsa vår!

    Immunceller som tar opp inokulasjonens (vaksinens) nanopartikler vil frigjøre et stort antall eksosomer! – Disse inneholder piggproteiner i sirkulasjon som sammen med kritiske mikro RNA`er vil indusere en signalrespons i mottakerceller på heller fjerne steder. – (Der bør de ikke være !)

    Det er også identifisert alvorlige forstyrrelser i regulatorisk kontroll av proteinsyntese og kreftovervåking !
    Disse forstyrrelsene har også en årsakssammenheng med alle de nevrodegenerative sykdommene vi nå erfarer samt, myokarditt, leversykdommer, Tumorigenese, nedsatt adaptiv immunitet osv.

    Tumorigenese: Unormal vekst av celler i kroppen grunnet mangel på apoptose (naturlig celledød)
    Ukontrollert vekst av uønskede eller skadede celler kan medføre ondartede svulster .. KREFT

    Noen som føler trang til å berømme gjengen i FHI og våre helsemyndigheter for saklige og informativ opplysning om bivirkningene av «vaksinen» ?

    Våre ansvarlige «helsemyndigheter» burde søke jobb i reklamebransjen når det meste av denne plandemien er overstått for en mer hengiven promotering av noe man ikke har forstand på skal man lete lenge etter !

    God Helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nato/EU skal sanksjonere Russland.

Nato-landet Tyrkia går motsatt vei.

Forrige innlegg

Wall Street-analytiker: Russland er vinneren.

Jo mindre gass de selger desto mer tjener de på grunn av prisstigningen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.