POSTED IN Coronavaksiner

Stadig flere bivirkninger

Pasienter med transplanterte lunger får problemer etter «Covid-vaksiner»

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Av Lance D Johnson
Oversatt av Northern Light

Lungetransplanterte med to covid-vaksiner kan risikere avstøtning av organer, og utvikle pustebesvær som krever ekstra oksygen og ytterligere behandling. En studie publisert i The Journal of Heart and Lung Transplantation, kaster lys over dette alvorlige medisinske problemet forårsaket av covid-vaksinene.

Tre kvinnelige lungetransplanterte fikk pustebesvær forårsaket av covid-19-vaksinene.
Et flertall av lungetransplanterte (LTR) responderer ikke på den første covid-vaksinen. Antistoffrespons på piggprotein-mRNA ble observert etter den andre injeksjonen. I dette tilfellet utviklet tre pasienter «nye og betydelige respiratoriske problemer etter den andre vaksinen». Pustebesværet stemte overens med antistoffmediert avvisning (AMR). Studieforfatterne skrev: «Så vidt vi vet, er dette den første publiserte tilfellene med vaksine-fremkalt avstøtning hos lungetransplanterte».

De tre fullt vaksinerte kvinnelige pasientene (alder 50-70 år) fikk FDA-godkjente covid-vaksiner. De tre kvinnene viste ingen tidligere tilfeller av organavvisning. To pasienter fikk Moderna-varianten og en pasient fikk Pfizer-vaksinen. Deres alvorlige, livstruende symptomer begynte mellom seks måneder og to år etter transplantasjonen. Etter at pasientene ble evaluert, ble antistoffmediert avvisning fastslått å være den underliggende årsaken til sykdommen. To av pasientene ble innlagt på sykehus, og diagnostisert med respirasjonssvikt bare to uker etter deres andre covid-vaksine. En pasient viste lignende symptomer som startet som milde. Etter hvert som tiden gikk, ble symptomene hennes verre, og hun trengte ekstra oksygen og ytterligere sykehusinnleggelse.

Vevsprøvene deres viste ingen cellulær avvisning, men vaksinen forårsaket nye donorspesifikke antistoffer. Alle tre pasientene måtte få behandling for AMR. På grunn av nøyaktige behandlings-protokoller, var legene i stand til å hjelpe to av pasientene med å gjenopprette lungefunksjonen og få ekstra oksygen. En pasient gjenopprettet ikke lungefunksjonen og ble satt tilbake på listen transplantasjon.

Studieforfatterne konkluderte: Selv om LTR har en begrenset respons på covid-vaksiner som gjør dem mer sårbare, kan det hende at immunsystemet ikke alltid responderer godt nok». Forfatterne rapporterer forekomsten av nye donorspesifikke antistoffer som «ser ut til å bli utløst av covid-19-vaksinen».

De skrev: «Disse virkningene av vaksinene bør samles i en database der hvert enkelt tilfelle kan undersøkes, for å hjelpe bedre å forstå mekanismen bak dem og forhåpentligvis identifisere faren for LTR-pasienter. Dette kan deretter brukes til å modifisere vaksinasjons-strategier, og hjelpe til med å forhindre uønskede virkninger hos denne sårbare pasientgruppen».

Transplantasjons-pasienter blir tvunget til å ta covid-vaksiner, til tross for alvorlige og livstruende risiko.
Lungetransplantasjons-pasienter lider ofte av svekket immunforsvar, og er derfor utsatt for alvorlige symptomer etter enhver luftveisvirusinfeksjon. Covid-19-vaksinene markedsføres som forebygging av en potensiell koronavirusinfeksjon, og foreslås som en løsning for potensiell pustebesvær og svekket immunforsvar hos lungetransplanterte.

International Society for Heart and Lung Transplantation (ISHLT) og American Society of Transplantation (AST), anbefaler på det sterkeste at alle organmottakere injiseres med covid-19 mRNA. I noen tilfeller har sykehus umenneskelig nok nektet organtransplantasjoner, fordi pasienten eller foreldre til mindreårige ikke ville samtykke til covid-vaksinen. I denne studien forårsaket covid-vaksinene avvisning av organer, og forårsaket alvorlige pustebesvær og redusert oksygenopptak som krevde ytterligere livreddende behandling.


Fra Natural News, publisert 18 november 2022.
Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: MEDICAL SCIENCE WARNING: Lung transplant recipients develop respiratory distress and organ rejection after second dose of covid-19 vaccine.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  23 november 2022 16:48

  Ny studie: Vitamin D kan redusere risk for å bli smittet og dødeligheten av covid.

  Av Swebbtv red.
  En ny studie, publisert i det vitenskapelige tidsskriftet Nature, viser at vitamin D-tilskudd kan redusere både risikoen for smitte og dødelighet av covid-19. «Vitamin D3 var forbundet med en betydelig reduksjon på 33 prosent i dødelighet innen 30 dager etter covid-19-infeksjon,» skriver forskerne. GB News har også rapportert om studien.

  Det er en ny studie fra Johns Hopkins University, som ble utført blant amerikanske veteraner, som viser at vitamin D kan redusere infeksjon og dødelighet av covid-19.

  «D-vitaminmangel har lenge vært forbundet med et svekket immunsystem, som kan føre til virusinfeksjon. Flere studier har vist at vitamin D-mangel, er forbundet med økt risiko for smitte med covid-19. Det er imidlertid ukjent om behandling med vitamin D kan redusere risikoen for covid-19-smitte, som er fokus for denne studien», skriver forskerne.

  Studien viser at vitamin D2 og D3 var kunne redusere covid-19-smitten med henholdsvis 28 prosent og 20 prosent. Dødeligheten innen 30 dager etter en covid-infeksjon var 33 prosent lavere med vitamin D3 og 25 prosent lavere med D2.

  Personer som hadde vitamin D-nivåer mellom 0 og 19 ng/ml viste størst reduksjon i covid-smitte etter tilskudd, ifølge studien. Og svarte mennesker hadde større fordeler fra kosttilskudd sammenlignet med hvite, selv om begge var statistisk signifikante. «Som en trygg, allment tilgjengelig og rimelig behandling kan vitamin D bidra til å redusere alvorlighetsgraden av covid-19-pandemien», skriver forskerne.

  Pasienter som fikk høyere total dose og høyere gjennomsnittlige daglige doser hadde en større reduksjon i infeksjonsrater enn pasienter som fikk lavere doser. Den mest betydelige sammenhengen ble funnet hos pasienter med de laveste nivåene av vitamin D.

  «Disse tilknyttede risikoreduksjonene er betydelige og garanterer mer omfattende utforskning og bekreftelse også med randomiserte kontrollerte studier. Dette er spesielt viktig når så mange har vitamin D-mangel i den amerikanske befolkningen og covid-19,» påpeker forskerne.

  Slik skriver Läkaruppropet på Twitter om den nye studien:
  «Bevist: D-vitamin reduserte dødeligheten av covid-19 med 33 % på 30 dager. Vi visste dette allerede i mars/april -20, ig hadde tilskudd med vitamin D blitt anbefalt, ville 100 000 liv blitt reddet».

  Fra Swebbtv, publisert 21 november 2022. Skrevet av Swebbtv redaksjon.
  Oversatt fra svensk, linker og link til studie i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Ny studie: Vitamin D kan reducera infektion och dödlighet från covid.

  Svar
 • Jeg har knapt ord etter å ha sett denne dokumentaren med bevis for hva vaksinen gjør med kroppen til uskyldige mennesker. Gode mennesker manipulert til å vaksinere seg for å «redde» reg selv og andre fra influensa!

  https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Scott Ritter:

Noen Nato-land ønsker åpenbart en konfrontasjon med Russland.

Forrige innlegg

Utslippsreduksjon

Veritas: Det finnes ikke vedtatte tiltak for å nå måla

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.