POSTED IN Endring av politikken, Helse

Pandemikrise?

Kvar er den? I media!

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Pandemibløffen held fram

av Gunnar Sortland

23. desember, 2020

Verdas mektigaste kapitalkrefter er i ferd med å rive til seg all makt ved å setje nasjonalstatar og lokaldemokrati fullstendig på sidelina. Metoden for å få til dette er skremselspropaganda verre enn Hitler-nazismen fekk til. Dei utnyttar «korona-krisa» til å få gjennom dekret som bryt med alle demokratiske prinsipp.

Nedstenging av samfunn som kostar hundretals milliardar, forbud om at mange er saman i det offentlege rom og i heimane til folk. Karantene og internering er flittig brukt. Og maskeballet tar meir og meir av sjølv om det for lengst er prova at masker ikkje stansar viruset. Berre masker som er komplett tette kan forhindre virus i å sleppe gjennom. Men då vil maskebrukaren døy av oksygenmangel.

For nokre dagar sidan måtte Verdshelseorganisasjonen WHO innrømme at PcR-metoden for testing av Covid-19 gav særs mange feilaktig positive svar. Så med andre ord: smittetala i frå mest alle land er altfor høge i forhold til talet på faktisk smitta. Men, som venta, melde MSM ikkje om noko av innrømminga til WHO. For det kunne jo øydelegge planen for The Great Reset.

Uten masker ville ingen krise kunne sees

No har ein mutasjon av koronaviruset dukka opp som visstnok er 70% meir smittsam. Dette talet er sjølvsagt oppdikta for å halde ved lag skremslene. Det er umogleg på så kort tid å finne ut smittegrad.

Så no vurderer norske myndigheiter nye og strengare tiltak. 

Men er dette ei alvorleg krise? Per i dag (23. desember) er 129 personar med koronasmitte innlagt på sjukehus, og berre ein brøkdel av desse er på intensiven. Norske sjukehus har 1400 intensivplassar til korona-krisa. Så det kan kun vere krise når det nærmar seg dette talet.

At fleire og fleire advokatar og jusprofessorar kjem på bana og skuldar Solbergregimet for grove brot på Grunnlova og menneskerettane er gledeleg. Nokre legar har og ytra seg om at «koronakrisa» er å samanlikne med sesonginfluensa. Men eg vonar at fleire legar vil stå fram og avsløre «krisa».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Vidar Johansen
  24 desember 2020 12:02

  Vel talt! Så krysser vi fingre for et nytt år med bredere avsløring av galskapen.

  Svar
 • Koronagnålet og ensrettingen i massemedia fortsetter og fortsetter dag ut og dag inn og det er vel liten grunn til å tro at det stopper med det første. Mange som ennå ikke har «våknet» tror fortsatt at dette er ei krise. Likevel kan man snu dette på hodet og spørre: For hvem er dette (egentlig) ei krise? Maktmenneskene som har styrt og utøvet makt over denne verden ønsker seg The Great Reset,men det vil de heldigvis ikke klare på en ordentlig måte.De vet at deres tid på denne planeten snart er forbi og derfor tyr de også til handlinger som portforbud på kveld og natt diverse steder i Frankrike og Italia og det viser bare at de er villige til å ta i bruk de fleste midler for fortsatt å utøve en slags kontroll. Skulle vært interessant å vite hvor mange det er i disse landene som har gjennomskuet denne plandemien.

  Svar
  • «For hvem er dette (egentlig) ei krise?»

   Og hva er krisens formål? Lokalt og globalt. Og hvorfor så unison politisk – og media- enighet om at det er en krise? ( Selv om det nå , akkurat som med klima- «krisen» sprenger seg fram nødvendige alternative og edrulige stemmer. )
   En agenda , eller kun idioti? Det ene, i så fall, verre enn det andre.

   ‘ Det rapporteres daglig og systematisk i media om antall smittede, innlagt og døde på grunn av covid-19. Hva om det ble rapportert like systematisk på konkurser, rus, vold, oppsigelser og selvmord? Hvert år registreres cirka 600 selvmord i Norge. Trolig er det reelle tallet enda høyere. Hva om det bare ble rapportert på dette?
   ……Uten uenighet og diskusjon vil politisk maktutøvelse miste den motstanden og det korrektivet som skal til for å sette riktig kurs. ‘
   https://www.nrk.no/ytring/i-skyggen-av-dugnaden-1.15289763

   Svar
 • Hvem husker ikke da pandemien skal ha brutt ut i Kina og vi fikk se døde som lå i gatene og desperate mennesker som ble stengt inne i leilighetene sine bai igjensveidede dører? Alt det tok brått slutt da det først fikk utløst frådende panikk i Vesten og panikken ble sjølbekreftende og sjølforsterkende. Nå har ikke Kina hatt ett Covid-19 dødsfall på ni måneder og alt fungerer som før. Så lett var det.
  https://www.investmentwatchblog.com/chinas-had-zero-covid-deaths-in-the-last-9-months-isnt-that-amazing/

  Svar
 • «Metoden for å få til dette er skremselspropaganda verre enn Hitler-nazismen fekk til.»
  ( Propagandaen fortsetter i 80 år, på repeat.)

  Hva Hitler/nasjonal-sosialistene fikk til. ( Bortsett fra å forby dyre-forsøk, ønske/tilbud om full nedrustning, og sette en framtidstro for nasjonen.) :

  ‘Få mennesker vet hvor populært Adolf Hitler før andre verdenskrig faktisk ikke bare var i Tyskland, men også i hele større Europa. I 1935, etter bare to år med makten, hadde det blitt klart for verden at grusomhetshistoriene om Tyskland var grunnløs. Den jødiske boikottinnsatsen hadde mislyktes, Hitler hadde frasagt seg ethvert krav til den omstridte Alsace-Lorraine-regionen (Frankrike), og den raske økonomiske, kulturelle og sosiale utvinningen av Tyskland var selvsagt. … Tyskland var et deprimert, demoralisert og ødelagt land da Hitler overtok kontrollen i 1933. På bare fire år ble 33% arbeidsledighet redusert til i det vesentlige full sysselsetting. Når det ikke var verdt papiret det ble trykt på, ble det tyske Mark den mest stabile valutaen i verden. Tyskland under Hitler opplevde også en kulturell og moralsk gjenfødelse enn til og med dens tidligere fiender – de som hadde kastet Tyskland i fortvilelse etter den grusomme og uvanlige versailles-traktaten etter første verdenskrig – undret seg nå over Tysklands gjenoppblomstring .’
  http://c-cluster-110.uploads.documents.cimpress.io/v1/uploads/dbd8731b-e3c7-4634-842d-be744a0d5410~110/original?tenant=vbu-digital

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nato i oppløsning:

Tysklands utenriksminister sier at konfliktene ikke er knyttet til Trump.

Forrige innlegg

Miljøtap i Høyesterett:

Ga opp politisk arbeid, prøvde seg på en snarvei via domstolene

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.