POSTED IN Coronavaksiner

Dr. Robert Malone:

Pandemien var «den største propagandakampanjen i verdenshistorien»

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

Hvorfor ble verden stengt ned på grunn av et virus som hadde en svært lav dødsrate, og det selv i begynnelsen av den såkalte pandemien? Hvorfor ble hele verden oppskremt? Den amerikanske legen og vaksineforskeren Robert Malone hevder at det dreier seg om «femte generasjons krigføring» – rettet mot egen befolkning. En historisk skremming av befolkningen.

Under den store covid-konferansen i Stockholm i januar snakket den verdenskjente legen og vaksineforskeren Dr. Robert Malone om «femte generasjons krigføring». Nå har Läkaruppropet, som var arrangør, begynt å publisere filmer fra konferansen.

Denne krigføringen handler om en krig av informasjon og persepsjon. Krigen ble ikke ført av hærer, men i innbyggernes sinn, ifølge Malone. Men hvem som er den store motstanderen kan ikke sies med sikkerhet. Globalistiske organisasjoner og kjente covid-tyranner er sannsynligvis bare frontfigurer. Det er noen over disse organisasjonene og menneskene. Til og med over presidenten i USA. Dette er kun stedfortredere, sier Malone.

– De siste tre årene har du vært utsatt for den mest massive, harmoniserte globalt koordinerte propagandakampanjen i den vestlige verdens historie. – Vi vet ikke nøyaktig hvem som kontrollerer informasjonen, og det er femte generasjons krigføring. Men uansett hvilke krefter som står bak, har de lykkes med å koordinere media, regjeringer, farmasøytisk industri, overnasjonale organisasjoner og økonomiske interesser osv.

Dette har blitt gjort gjennom offentlig-privat samarbeid, eufemisme for – «fascisme» som Malone kaller det, – for å få frem det samme budskapet. – Med denne kampanjen brukte mange vestlige regjeringer – og dette er kjernen – psykologiske strategier, taktikker, teknikker og ressurser av militær karakter, utviklet for moderne militær krigføring, mot sine egne borgere. Ifølge Robert Malone er dette et faktum. Ubekvemme fakta. Den verden vi trodde eksisterte eksisterer ikke lenger, hvis den noen gang har gjort det.


Fra Swebbtv, publisert 3 februar 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og tweet med videoforedrag i originalartikkelen.
Originalartikkel: Malone: Pandemin var ”världshistoriens största propagandakampanj”

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «– Med denne kampanjen brukte mange vestlige regjeringer – og dette er kjernen – psykologiske strategier, taktikker, teknikker og ressurser av militær karakter, utviklet for moderne militær krigføring, mot sine egne borgere.»

  Ja, dette var koordinert. Og motforestillinger/fakta ble effektivt stoppet i media, og av politikere.
  Og det private interesse-selskapet ( -som vi ble innbilt var et offentlig), FHI.

  Et perfekt angrep på befolkningen og næringslivet. Fra krefter utenfor nasjonen,
  – og utført av våre egne trojanske hester som prøver å innbille oss at de arbeider for innbyggernes beste.
  ( Strøm-politikken ikke glemt.)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Naturvernere og klimaaktivister

Ivrigst på å ødelegge natur og ivrer mest for krig

Forrige innlegg

USAs grep over Latin-Amerika glipper nå:

De størst landene vil opptre nøytralt Ukraina-konflikten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.