POSTED IN Helse

Pandemien er i ferd med å brenne ut.

Hva er da poenget med vaksine?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Når viruset ser ut til å være utbrent i en rekke land reises naturligvis spørsmålet om poenget med en vaksine i etterkant. Vaksiner skal beskytte oss mot smitte, sykdom og død. Men hvis smitte og sykdom blir borte. Hva er da poenget med vaksine? Særlig med et virus som muterer hele tiden må en være i forkant, og ikke bakpå som en nå befinner seg.

Ikke minst er dette spørsmålet aktualisert med meldinger fra India hvor deler av befolkningen (New Dehli) ser ut til å være gruppe-imunisert som betyr at de har beskyttet seg selv naturlig som kollektiv gjennom naturlig immunisering. Slik det alltid ble gjort før influensa-vaksinene kom. 

Men for legemiddelindustrien er dette uønskete spørsmål for de river bort grunnlaget for en gigantisk kommende fortjeneste. Og myndighetene skal jo være befolkningens tjenere og ikke legemiddelindustriens, eller?

Knut Lindtner

Covid-19 tilfeller i verden har falt med 50 % siden toppen i januar, til tross for at kaldere vær øker farten på smitten.

Ifølge en ny opptelling har det vært et kraftig fall i antall nye Covid-19-tilfeller i verden – omtrent 50 prosent mindre i forhold til januar-toppen. Og dette til tross for at forskning antyder at kjøligere vær øker muligheten for smitte.

Antallet tilfeller faller fort i deler av verden

Nye tall om globale tilfeller har nådd sitt laveste nivå på fire måneder. Det har falt til under 

400 000, til omtrent 362 000 nye tilfeller.

Dette er fra opptellingen hos AFP (a leading global news agency providing fast, comprehensive and verified coverage of the events shaping our world. overs.). 

De skriver at nye tilfeller i verden har gått ned med 12 prosent den siste uken, fra toppen på 

743 000 i januar.

Dette betyr de største og lengste fallet i antall tilfeller siden starten på pandemien.

Før noen blir for revet med, så forteller ikke dette fallet i bekreftede tilfeller hele historien. 

Myndighetene rundt omkring i verden vet ikke det nøyaktig antallet på de smittede (det kan være folk som ikke er testet, smittede som ikke viser tegn på sykdom osv).

Landene har forskjellige måter å telle på og forskjellig praksis med testing, noe som gjør at det er helt umulig å bestemme det virkelige antallet for hele verden.

Mens nye tilfeller har økt med 11 prosent i Midt-Østen, så går tallet ned i USA og Canada, med 9 prosent i Afrika, Asia og Europa, og med 7 prosent i Latin-Amerika og Karibien.

Portugal har halvert antallet nye tilfeller til 2100 nye hver dag. 

Til tross for nedgang i tallet på nye tilfeller, så er det fortsatt USA som har den grimme rekorden med å være landet med det høyeste antallet nye tilfeller, i gjennomsnitt 72 800 på én uke. Dette til tross for antallet har falt med 28 prosent i samme tidsrom.

Antallet gjennomsnittlig daglige dødsfall på grunn av Covid-19 er i USA 2566, 1037 i Brasil, 982 i Mexico, 551 i Storbritannia og 463 i Russland.

Så langt i pandemien har det vært over 2,4 millioner dødsfall i verden.

Disse siste tallene står i kontrast til den sesongmessige smitten som meldes ved Johns Hopkins University School of Medicine og USAs Department of Defence Joint Artificial Intelligence Center.

 

Viruset trives mer i kulde enn i varme

SARS-CoV-2 tilhører en familie med menneskelige coronaviruser som trives i kaldere, tørt vær, og som har mindre overføring i varmere og fuktigere måneder.

Forskerne har sammenliknet forskjellene i data i daglige lave temperaturer i forhold til de nye Covid-19-tilfellene i 50 land på den nordlige halvkule mellom 22, januar og 6. april 2020. 

Når temperaturen økte, sank tilfellene av de nye virusene of vice versa.

For temperaturer mellom minus 1 og 38 grader Celsius. minsket  antallet Covid-19 tilfeller med 1 prosent for hver gang temperaturen steg med 1 grad. Mens de nye virusene minsket med 3,7 prosent til sammenlikning.

«Selv om Covid-19 er en smittsom sykdom som ville smittet uavhengig av temperatur, indikerer vår forskning at det også har en sesongmessig komponent», sier en av forfatterne, Aruni Bhatnagar.

Disse kunnskapene forsterker de ideene vi hadde på forhånd om overføring av SARS-CoV-2 og andre sensongviruser. Og dette bør man ta med i  informasjons-politikken overfor publikum etter hvert som verden åpner opp i de kommende månedene når vaksinasjoner har kommet i gang for alvor. 

Det kan også få betydning for reiser mellom den nordlige og sørlige halvkule som har forskjellige årstider, og også for utviklingen av framtidige generasjoner av Covid-19- vaksinene.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/516147-global-covid-19-cases-plummet/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Når Lindtner skriver: «..myndighetene skal jo være befolkningens tjenere og ikke legemiddelindustriens,» så minner det en om at utviklingen er en variant av fascisme. Det skjer, som under Mussolini, under påskudd om et «felles beste», effektivt promotert av mediene som tilfeldigvis også har dominerende private eierinteresser. Kontrasten til fortidens fascisme er at kapitalinteressene har overgått fra å være nasjonale til å bli globale. Interessene innen medier og legemiddelindustri finner en jo i samme lomme, det vil si aksjeportefølje. Men poenget med fascisme er altså sammensmeltingen av korporative og statlige interesser, noe selv blinde og døve nå må ha fått med seg pågår siden hverken stat eller korporasjon benekter. Man snakker bare ikke om det og venstresiden som kunne ha protestert er med på leken -som neososialister!

  Svar
 • «Viruset har også en sesongmessig komponent»
  Altså akkurat slik som de «vanlige» A og B influensavirusene vi er vant til å treffes av hvert eneste år? Hvem kunne ha gjettet det? (ironi) Etter hvert som fakta kommer på bordet, faller «De Nye Keisere’s» kledebon av dem og avslører at hele p(l)andemien er iscenesatt og orkestrert av De Internasjonale Bangstere, Big Tech og Big Pharma, utført av deres (sataniske) medløpere. Her har man forsøkt å slå flere fluer i et smekk.
  1. Total nedstengning av verden mens de grabber til seg restene av de verdiene de ikke eier fra før fra konkurse bedrifter og befolkninger.
  2. Legge skylden på nedsmelting av verdensøkonomien pga av deres egen grådighet, over på den vanlige mann i gata. (vår skyld at «vi» ikke greier å «fjerne» viruset, derfor må vi holdes inne og avstengt mens samfunnet raser sammen rundt oss)
  3. NWO, denne forhatte betegnelsen, går godt sammen med det frimurerbevegelsen har som motto: «Ordo Ab Chao» – «fra kaos skal vi skape orden». Ingenting er mer sikkert enn at det er lettere å få gehør for «tanker og ideer» som kan rydde opp i kaos, enn hos en desillusjonert og skremt innbygger, dette kan man lese ut av historien. En «sterk» mann som tar grep blir fort en «messias» under slike forhold. Man ser dråper av dette overalt nå: I Grekenland har «regjeringen» underskrevet på Korona-lån/støtte frem til 2025 (de vet hvor lenge p(l)andemien varer allerede nå?) I Canada kan nå mennesker få slettet gjeld mot å underskrive på at de aldri mer skal eie noe som helst, alt må leies av andre. Slik kan man fortsette side opp og side ned, man kan lese om dette på FN, WEF, NATO, WHO og andre slike «organisasjoner» sine egne hjemmesider, men mange vil selvfølgelig kalle dette konspirasjonsteorier. Ja visst er det konspirasjoner, men konspirasjonen er mot verdens befolkning, Ikke MOT disse organisajonene, Big Tech, Big Pharma osv, men FRA disse mot menneskeheten.

  Svar
  • Per: » I Grekenland har «regjeringen» underskrevet på Korona-lån/støtte»

   Har nasjoner, i en tid der forbruket har sunket, behov for flere penger/tall, – lånt fra de som styrer verdennsvalutaen, og deres nettverk?
   Selvfølgelig ikke, hva skulle disse pengene være nødvendig for; å kjøpe produksjon fra andre nedstengte nasjoner? ;-)
   Poenget/planen er inflasjon/høyere renter om noen år, og en svinebinding av de nasjonene som har myndigheter som forveksler penger og reelle verdier/arbeidskrefter. ( Dvs. de fleste)

   ‘Målet er ikke å kontroll krigen, det er å kontrollere gjelden konflikten produserer. Den reelle verdien av en konflikt, den sanne verdien, er i gjelden som det skaper. ‘
   https://www.youtube.com/watch?v=ZqEIHotbxxU

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Landet skal kles!

Med vindturbiner!

Forrige innlegg

Syria:

USA snur og bygger nok en ulovlig base i landet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.