POSTED IN Endring av politikken

Pandemi-tiltakene fører til en kommende tsunami:

Antallet med psykiske helseproblemer vil øke sterkt.

0
Print Friendly, PDF & Email

SKJEBNETID FOR EUROPA OG NORGE – REGJERINGA OG MEDIA DREPER SIN EGEN BEFOLKNING

Av Margrethe Salvesen Zivcic

VG gjenga sitater fra en rapport skrevet av fagfolk i FHI der det heter:

«Det er stort press på å implementere tiltak som ikke er kunnskapsbaserte eller gjennomførbare i Norge, spesielt etter at andre land har valgt å bruke inngripende tiltak som i nåværende situasjon vil ha begrenset effekt i Norge».

160.000 eldre går fortsatt ikke ut, sier eldreombudet til NRK. Pandemien gjør eldre ensomme og isolerte, viser ny undersøkelse. Covid-19 har gitt mange ufrivillig tett selskap med eget sinn. Og med smittetiltakenes samfunnsøkonomiske konsekvenser er det fare for at de mentale helsekostnadene kan bli langt høyere enn de infeksjonsmedisinske.

Etter koronapandemien vil vi stå overfor en «en global tsunami av mentale helseproblemer», advarte Harvard-professor Vikram Patel på en større europeisk fagkonferanse om koronaviruset.

Sorenskriver Yngve Svendsen tar i dag til orde i Aftenposten for å gi Høyesterett og norske domstoler et sterkere grunnlovsvern. Han vil hindre at politikere i Norge i fremtiden rører ved uavhengigheten til domstolene, slik det nå har forekommet i flere europeiske land som har satt demokratiet til side og innført diktatur.

I Danmark fremmes det nå forslag til ny epidemilov som setter helt sentrale demokratiske rettigheter og grunnleggende menneskerettigheter til side, og som skal erstattes med en diktatorisk styreform som ikke står ansvarlig overfor noen.

Helseministeren i Danmark blir lovgivende, utøvende og dømmende makt. Det finnes mange ord for å karakterisere en slik styringsform, ingen av dem særlig flatterende. Hvis dette forslaget kan komme fra danske sosialdemokrater, kan det komme fra Solberg regjeringa og norske høyrefolk. Vi ser nå at maktfordelingsprinsippet forkastes i flere europeiske land. Sorenskriver Yngve Svendsen vil nå hindre at politikere i Norge fremtiden rører ved uavhengigheten til domstolene.

Regjeringa fortsetter med sine fullmakter. Helseminister Bent Høie vil ikke gi makta tilbake til folket og Stortinget. Solberg – regjeringa og norske medier i ferd med å drepe sin egen befolkning.

DU MÅ IKKE SOVE!!!

https://klassekampen.no/…/2020…/duket-for-dansk-oppvaskhttps://www.aftenposten.no/…/dommere-faar-sparken…https://www.berlingske.dk/…/fuldstaendig-vanvittigt-der…https://steigan.no/…/danmark-innforte-svindyr…/…

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tyrkia legger bredsiden til:

Full støtte til Aserbajdsjan.

Forrige innlegg

Aps synkende oppslutning:

Må Støre gå før Solskjær, før jul? Tar Raymond over?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.