POSTED IN Krig-fred, Midt-Østen

På sykehuset som ble bombet var det svært mange kvinner og barn.

Går det mot full krig i Midt-Østen?

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

ISRAELSK BOMBING AV BAPTISTSYKEHUS — Feil i etterretning, en tabbe eller helt bevisst?

Av Larry Johnson

Larry Johnson, X-CIA

X by Hananya Naftali

Naftali klemte tannkremen over hele disken og strever nå med å stappe den tilbake i tuben. Det kommer ikke til å skje. For sent. Kort tid etter å ha postet denne X/Tweet, tok Naftali den raskt ned og postet denne lammende bullshiten.

Kanskje Naftali nå forteller sannheten. Det betyr at hans første X-melding var en løgn (dette gir deg litt innsikt i hvordan propagandakrigen spilles). Men kanskje tilbakekallingen hans er løgn. Vi vet med sikkerhet at det ikke var noen store mengder Hamas-våpen – det var ingen sekundære eksplosjoner som vanligvis skjer når et våpenlager går i luften. Det betyr at hans opprinnelige X-innlegg avslører en ødeleggende israelsk etterretningssvikt. Israel mottok målrettingsinformasjon og klarte ikke å verifisere bona fides ( i god tro, red.). Her er et kritisk spørsmål – hvem ga informasjonen som ble brukt til å målrette mot Baptist Sykehuset? Ble denne informasjonen gitt til Israel for å lokke dem til å bombe sykehuset, eller kom de israelske analytikerne på dette på egen hånd?

Vi vet fra rikelig med videobevis i Ukraina at ukrainske tropper rutinemessig brukte sykehus og skoler for å skjule militært personell og utstyr. Så det ville ikke være noe unikt for Hamas. Det er ganske tydelig at russerne passet på å sikre at det ikke var sivile når de traff de ukrainske militærstillingene. Hvis det hadde vært flere titalls eller hundrevis av sivile inne i disse bygningene da de ble truffet, ville sosiale medier, drevet av vestlig etterretning, blitt oversvømmet med videoer og bilder av døde kvinner og barn. Det skjedde ikke.


Det er ikke tilfelle her. Kvalme, grufulle videoer flommer over sosiale medier. Her er et eksempel — ADVARSEL. (Jeg deler dette for at du skal forstå hva som nå gir næring til enormt raseri blant arabere og muslimer rundt om i verden.)

(det ligger en rekke videoer på L: Johnsons blogg som kan sees ved å gå inn på den her. De inneholder grufulle scener etter bombingen av dette sykehuset. Vi viser dem ikke her. red.)

Denne angrepet setter i gang en rasende reaksjon i hele den arabiske og muslimske verden. Jeg frykter at vi har krysset Rubicon og det er ingen vei tilbake. Jeg tror dette vil presse Hizbollah inn i kampen med hele sin styrke. Her er en video av sinte tyrkere som stormet ut i gatene i Ankara i kveld.

Israels insistering på at dette ble gjort av Hamas faller for døve ører i hele den arabiske og muslimske verden. De kjøper det ikke. Israels eneste håp om å uskadeliggjøre dette anspente, farlige øyeblikket er å produsere bunnsolid etterretning som beviser at missilet/bomben ikke kom fra Israel. Dette er den typen hendelse, som George Floyds død, som kan antenne en regional krig. Det spiller ingen rolle nå om Israel faktisk er skyldig. Den avgjørende faktoren er troen blant de arabiske og muslimske nasjonene om at Israel gjorde det. Jeg tror ikke en herkulisk diplomatisk offensiv kan avverge marsjen til krig. Jeg ber til Gud om at jeg tar feil.

https://sonar21.com/israeli-bombing-of-baptist-hospital-intelligence-failure-or-deliberate/
Forsidebilde: Skjermdump fra video

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Er dere ikke helt på nett her på Derimot……Det er vel nå bevist at det var araberne selv som blåste sykehuset i lufta…Men det passer kanskje ikke helt til narrativet deres..?

  Fra redaksjonen:

  Ingen av oss i redaksjonen i Derimot heter Larry Johnson.

  Det er han som skrev artikkelen. Han er ansvarlig for det han skrev.
  Og ja, det er klarlagt at raketten ble skutt av palestinere ett stykke bakenfor sykehuset, og traff parkeringsplassen ved sykehuset.

  Redaksjonen

  Svar
 • Utslette seg selv, Israel?

  Svar
 • Northern Light.
  19 oktober 2023 17:32

  Israel ba innbyggerne i Gaza om å flykte til Egypt, og bombet den eneste grenseovergangen.

  Av Ethan Huff.
  Rapporter sier at umiddelbart etter å ha fortalt de over to millioner palestinerne som bor på Gazastripen om å flykte til Egypt, har Israel fortsatt med å bombe Rafah, den eneste grenseovergangen som eksisterer mellom de to landene.

  The Times of Israel rapporterte at Israel Defense Forces (IDF) slo til mot en underjordisk tunnel som de hevder ble brukt til «smugling av våpen og utstyr i Rafah-området, på grensen mellom Egypt og Gaza», selv om IDF ikke offisielt bekreftet at de traff målet. Rapporter på bakken sier imidlertid at Rafah nå er fullstendig ufremkommelig, noe som betyr at millioner av Gaza-innbyggere som ble bedt om å flykte før Israels planlagte bakkeinvasjon nå står fast.

  Det israelske militæret kom med advarselen bare minutter før bombingen, noe som betyr at ingen hadde tid til å reagere, enn si planlegge å flykte for sin egen sikkerhet. Dette er grunnen til at mange nå innser at dette er en planlagt folkemord og etnisk rensing, som Israel setter i gang mot Gaza som går langt utover bare å ramme Hamas.

  Relatert: Visste du at det israelske Knesset, et høyreekstreme politisk medlem av statsminister Benjamin Netanyahus regjeringskoalisjon, vil forby kristendommen og forkynnelser av Jesus Kristus innenfor landets grenser?

  Israel er ikke bare etter Hamas: De vil at hele Gazastripen, noe som betyr at «menneskedyrene» – Israels ord, ikke våre – må vekk.
  Husk at selv om den israelske bakkeinvasjonen av Gaza ennå ikke har funnet sted – selv om den forberedes ifølge israelske tjenestemenn – har det vært hundrevis av pågående luftangrep som har drept uskyldige menn, kvinner og barn i Gaza som har ingenting med Hamas å gjøre.

  «Gazastripen er litt over dobbelt så stor som Washington, D.C., men har tre ganger så stor befolkning», viser en rapport om hvor alvorlig dette er, på grunn av det store antallet mennesker som for tiden bor på den lille stripen av jord som Israel ønsker så desperat å annektere og gjenvinne som sin egen, etter å ha blitt drevet ut av landet for tusenvis av år siden av Gud selv.

  IDF insisterer på at mens den har instruert befolkningen i Gaza om å «fjerne seg fra utpekte områder», var det aldri noen offisielle oppfordringer til dem om å flykte til Egypt.

  Hvor skal de da reise? Vil de alle bli sendt til Europa og USA som migranter, eller vil de bare dø i hendene på det israelske militæret? Tiden vil vise, men dette eskalerer tydeligvis til en veldig alvorlig humanitær krise, som mer enn sannsynlig vil sjokkere verden når det hele virkelig begynner å ta form.

  NetBlocks delte oppdatering som viser at de israelske luftangrepene har ført til en total blackout-situasjon for internettforbindelsen i Gaza.

  «Retorikk fra israelske tjenestemenn har fortsatt å dehumanisere alle palestinere i Gaza, i et forsøk på å rettferdiggjøre massebombingen av både militante og sivile», advarer en nyhetskanal om den alvorlige situasjonen.

  «Netanyahu har lenge hatt planer om å annektere Gazastripen og flytte palestinere til Sinai-halvøya i Egypt», sa en kommentator om saken, og siterte et lydopptak av den tidligere egyptiske presidenten Hosni Mubarak som snakket om en samtale han hadde med Netanyahu.

  «Netanyahu sa en gang at det er et kart som viser Gazastripen og territoriet nær våre grenser, og begynte å snakke om befolkningen på Gazastripen ble flyttet til Sinaihalvøya», sa Mubarak og la til at han avslo Netanyahus tilbud. «Glem det», sa Mubarak til Netanyahu. «Jeg, og heller ikke den som kommer etter meg, vil gi opp vårt territorium».

  Fra Natural News, publisert 18 oktober 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: OUTRAGE: Israel told Gaza residents to flee to Egypt for safety, then appears to have BOMBED the lone border crossing for their escape.

  Svar
  • propagandanisseneslårtiligjen
   25 oktober 2023 9:27

   du høres faktisk selv ut som en fanatisk religiøs galning.. du har snart overbevist meg..
   enhver som ikke har kognitive evner nok til å innse hykleriet i å ønske død over andre og godta overgrep fra en part mens du demoniserer den andre part må være fullstendig fanatisk.. akkurat som idiotene i hamas og Israels IDF liqud og hva faen annet ekstremistene kaller seg.. har du forresten klart å forstått at Nethanyahoo støtta og bygde opp hamas for å unngå en organisk palestinsk bevegelse? dette finner du enkelt dersom du gidder å sette deg ned å gjøre research uten skylapper.. akkurat som at amerikanske etteretning som vetta steel dossiere og hunterbiden laptop var russisk disinfo nå er «rimelig sikre » på at det var et hamas missil som traff sykehuset? akkurat som israels eller usas regjering er sannhetens høyborg? gassangrep i douma, masseødeleggelsesvåpen i irak el hva mere ? north stream blowup? hvor mye kan vi egentlig vite er sant? særlig dersom det spiller på følelser for å eskalere en situasjon?

   Svar
 • Northern Light.
  19 oktober 2023 19:55

  Ett palestinsk barn i Gaza drept hvert 15 minutt av israelske styrker.

  Av Defense for Children Palestina.
  Del 1. Mer enn 1000 palestinske barn i Gaza har blitt drept av israelske styrker siden 7 oktober ettersom overlevende barn lider av utallige fysiske og følelsesmessige konsekvenser, som et resultat av intensivt israelsk bombardement og intern fordrivelse.

  Israelske styrker har drept et palestinsk barn omtrent hvert 15 minutt siden det israelske militæret utløste en massiv militæroffensiv på Gazastripen 7 oktober, etter at palestinske væpnede grupper avfyrte raketter mot Israel og brøt det israelske grensegjerdet rundt Gaza, og startet motangrep inne i Israel. Israelske styrker satte i gang en storstilt militæroperasjon kalt Operation Iron Swords.

  Tallene om dødsfall og skader oppgitt av helsedepartementet i Gaza er kun for personer innlagt på sykehus, så minst anslagsvis ytterligere 1000 palestinere er savnet under ruinene av ødelagte bygninger, ifølge innenriksdepartementet, noe som indikerer det faktiske dødstallet er mye høyere.

  Palestinske barn som så langt har overlevd det israelske militærets intense bombing over Gazastripen, lider i en stadig mer alvorlig humanitær krise, som forsterker eksisterende mentale og følelsesmessige traumer påført fra 16 år med beleiring og israelske militæroffensiver.

  Anslagsvis én million palestinere i Gaza er på flukt, ifølge FN, inkludert mer enn 600 000 mennesker som er i de sentrale og sørlige delene av Gaza, ifølge UN OCHA.

  Siden 11 oktober kl 14.00 har Gaza har hatt et totalt strømavbrudd etter at israelske myndigheter kuttet elektrisitets- og drivstoff-forsyningen 7 oktober, og Gazas kraftverk tømte reservene, ifølge UN OCHA. Mangelen på elektrisitet har forverret den eksisterende matkrisen ettersom nedkjøling og frysing av mat ikke er mulig, og vannings- og matproduksjonen i landbruket har stoppet opp. Drivstoffreserver og reservegeneratorer ved sykehus forventes ikke å vare mer enn 24 timer.

  Israelske myndigheter kuttet vannforsyningen til Gaza 9 oktober, og siden den gang har alle de tre vannavsalting-anleggene i Gaza blitt tvunget til å stanse driften, ifølge UN OCHA. Det store flertallet av palestinerne i Gaza har ikke tilgang til rent drikkevann, og noen har tyr til å drikke skittent brønnvann, noe som gir vannbårne sykdommer. Selv om israelske myndigheter hevdet å gjenoppta vannforsyningen til det sørlige Gaza i går, er det ingen elektrisitet til å drive vannpumper. Israelske luftangrep har ødelagt mange vannledninger, og svært lite vann i Gaza kan drikkes i utgangspunktet.

  Den psykologiske belastningen på palestinske barn i Gaza blir ytterligere forverret av de allerede eksisterende utfordringene de sto overfor før de nylige israelske angrepene. En av fire hadde allerede behov for psykososial støtte, ifølge UNICEF i 2018. Mer enn halvparten er avhengig av en form for humanitær hjelp for å overleve, ifølge UNICEF i 2018. Fire av fem barn lever med depresjon, sorg og frykt, ifølge en rapport fra 2022 fra Redd Barna.

  Traumet palestinske barn opplever i Gaza strekker seg utover personlig lidelse. Å være vitne til andre barns død forverrer deres nød, og etterlater uutslettelige arr på deres mentale velvære. Hele familier blir utslettet på et øyeblikk. Barn som en gang fant trøst i familiens omfavnelse, blir nå foreldreløse. De følelsesmessige konsekvensene for disse barna er dype, ettersom de ikke bare sliter med smerten av den nåværende situasjonen i byen deres, men også med den skremmende utfordringen det er å leve uten grunnleggende støtte fra familiene deres.

  Israelske luftangrep har ødelagt to av de tre hovedlinjene for mobilkommunikasjon på Gazastripen, ifølge UN OCHA. Den palestinske telekommunikasjonsselskapet (Paltel), er fortsatt i stand til å tilby en minimal internettforbindelse på tvers av Gaza, men frykter at forbindelsen vil bli fullstendig tapt hvis det er ytterligere skade på linjene.

  Svar
  • propagandanisseneslårtiligjen
   25 oktober 2023 9:31

   ja det hamas gjorde er galt og avskyelig.. akkurat som det staten israel har gjort mot den palestinske befolkninga over mange tiår er terror og overgrep og burde vært straffet og avskaffet.. kan du fordømme det ene må du også være i stand til å forstå at det er like galt andre veien.. eller er du en religiøs galning som ifølge deg selv bør utryddes?

   Svar
 • Northern Light.
  19 oktober 2023 20:24

  Del 2. «Staten Israel har ikke noe annet valg enn å gjøre Gaza om til et sted som er midlertidig eller permanent umulig å bo i», sa generalmajor Giora Eiland til israelske medier. «Å skape en alvorlig humanitær krise i Gaza er et nødvendig middel for å nå målet. Gaza vil bli et sted der ingen mennesker kan eksistere».

  «Menneskedyr må behandles som det. Det vil ikke være elektrisitet og vann i Gaza, det vil bare være ødeleggelse. De ville ha helvete, de får helvete, sa generalmajor Ghassan Alian, leder for koordinator for regjeringsaktiviteter i territoriene (COGAT).

  I henhold til folkeretten er folkemord forbudt og utgjør bevisst drap på et stort antall mennesker fra en bestemt nasjon eller etnisk gruppe med sikte på å ødelegge denne nasjonen eller gruppen, helt eller delvis. Folkemord kan være et resultat av drap eller ved å skape livsbetingelser som er så uutholdelige at det fører til gruppens ødeleggelse.

  Internasjonal humanitær lov forbyr vilkårlige og uforholdsmessige angrep og krever at alle parter i en væpnet konflikt skiller mellom militære mål og sivile. Bruk av våpen med eksplosiver tettbefolkede sivile områder er vilkårlige angrep, og å utføre direkte angrep mot sivile eller sivile gjenstander er krigsforbrytelser.

  Israelske myndigheter har siden 2007 strengt kontrollert og begrenset enkeltpersoners inn- og utreise, opprettholdt strenge restriksjoner på import, inkludert mat, byggematerialer, drivstoff og andre viktige gjenstander og innført eksportforbud. Israel fortsetter å opprettholde en fullstendig kontroll over Gazastripens grenser, luftrom og territorialfarvann.

  Av Global Research, publisert 18 oktober 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: One Palestinian Child in Gaza Killed Every 15 Minutes by Israeli Forces.

  Kommentar:
  En kan uten videre gå ut i fra at minst like mange barn og voksne i Gaza og okkuperte Vestbredden har dødd av indirekte årsaker av å leve i verdens største konsentrasjonsleir, som av de militære angrepene fra Israel. Indirekte årsaker som daglig sorg over tap av familiemedlemmer og venner, konstant redsel og frykt i all deres våkne tid for å skutt eller bombet, daglig trakasseringer, kropps- og husransakelser, vilkårlige arrestasjoner, fengsling uten dom, underernæring, ikke sikker tilgang på mat og rent vann, å bli overvåket hele tiden, og israels konstante truende militære nærvær.

  Den sterkt reduserte livskvaliteten av å leve i et åpent fangenskap i verdens største konsentrasjonsleir tar daglig mange liv, som er konsentrasjonsleirens oppgave. Okkupantene og herskerne dreper daglig mange av de uønskede palestinerne uten å måtte skyte dem, noe som ville ha gi dem et forklaringsproblem ovenfor verdenssamfunnet. Et folkemord på Palestinerne i sakte kino, påskyndet av stadige militære angrep under påskudd de selv fabrikkerer.

  Svar
  • Northern Light.
   19 oktober 2023 20:33

   Rettelse;
   Det står: «Et folkemord på Palestinerne i sakte kino, påskyndet av stadige militære angrep under påskudd de selv fabrikkerer».
   Det skal stå: «Et folkemord på Palestinerne i sakte kino, påskyndet av stadige militære angrep med påskudd Israelske militære styrker selv fabrikkerer.

   Svar
   • Ingen leser hva du skriver, så rettelser behøves ikke

    – – – – –

    Melding fra redaksjonen til Nora:

    Vi regner med at du kan bevise at ingen leser kommentarer skrevet av Northern Light…

    Med hilsen
    Redaksjonen

   • jeg har lest mange kommentarer av Northern light og selv om jeg kansje ikke alltid har samme syn så har jeg mange gangerfunnet det interessant lesning.. i motsetning til ditt bidrag Nora.. som fremstår som et surmaga gulp fra en lettere frustrert betalt forum-agent;)

    – – – –

    Fra redaksjonen:

    Tommel opp til mvd sin kommentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Russland forutså de vestlige reaksjonene og var forberedt. Vesten gjorde det ikke.

Derfor taper de.

Forrige innlegg

F-35, Norges dyreste og verste militære investering.

Bare halvparten er operative til enhver tid.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.