POSTED IN Demokrati, Hellas, Varslere

På New Zeeland stilles nå en varsler for retten.

Han skulle ikke sluppet statistiske data som forteller at vaksinen tok livet av mange.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Når et lands statistiske data plutselig skal hemmeligholdes er det noe fryktelig galt fatt. For det betyr at sannheten er en trussel mot den rådende orden og mot myndighetene. I dette tilfellet betyr dette at de har sluppet laus på befolkningen en vaksine som har tatt livet av svært mange mennesker.

De var advart på forhånd. Den var ikke skikkelig utprøvet, likevel gjorde de det. Eneste måten å få sikkerhet på er å teste de uvaksinerte mot de vaksinerte. Lever de vaksinerte lenger enn de uvaksinerte er alt i orden. Ellers står vi overfor en forbrytelse – også i Norge.

Knut Lindtner
Redaktør

Newzealandske styresmakter i panikk etter at varslar Barry Young offentleggjorde data som viser særs høg dødelegheit til covid-19-«vaksinar»

Innlegget er hentet fra Saksyndig.

Styresmaktene i den vesle øystaten New Zealand driv no med iherdige forsøk på å avgrense skadeomfanget av lekne data som viser at enkelte parti av covid-19-«vaksinane» har ein dødsrate på godt over 20%. Natural News melder at varslaren Barry Young (56) vart arrestert etter at styresmaktene hevda at han skaffa seg ulovleg tilgang til covid-19-vaksinedata som høyrde til den newzealandske regjeringa og delte dei på Internett. Han risikerer no sju års fengsel for å ha leke denne informasjonen.

Dei skriv (mi omsetjing):

«Young er ein tidlegare IT-tilsett i helsebyrået i landet, som er kjent som Te Whatu Ora, og han står no overfor ein potensiell dom på sju år for å ha leke informasjonen.

Dataa som han delte ser ut til å vise at covid-19-vaksinar har drepe meir enn 10 millionar menneske over heile verda, og drepe rundt rekna éin person for kvar 1000. administrerte dose, i gjennomsnitt. Han leverte dataa til New Zealand-journalist Lisa Gunn [betre kjent som Liz Gunn; oms.komm.] og den amerikanske tech-millionæren Steve Kirsch, som skriv om covid-19-vaksinar og andre tema på Substack. Begge personane har sagt at dei trur dataa beviser at vaksinane drep massive tal menneske.

Young står for tida tiltalt for å ha uærleg skaffa seg tilgang til helsestyresmaktene sine databasar og har ikkje erklært seg skuldig. Då han kom inn i rettslokalet vart tilhengjarane hans so entusiastiske at dommaren åtvara dei om at dersom dei forstyrra prosederinga, måtte dei forlate lokalet. […]

Medan rettssystemet i New Zealand prøver å stilne Young, har ei vaksine-vaktbikkjegruppe i landet åtvara om at alle som no oppbevarer dataa han delte på nettet, kan misse alt dei har lagra på serveren sin.

Barry Young

Gruppa fortalde korleis den amerikanske genomeksperten Kevin McKernan oppdaga at heile MEGA-kontoen hans plutseleg vart stengt. [mega.nz er ei newzealandsk nettsky der ein kan oppbevare filer; tilsvarer Google Docs; oms.komm.] Kontoen hans ser ut til å ha blitt sletta som respons på ein rettsordre [engelsk injunction] frå det newzealandske helseministeriet for å hindre deling av dataa som Young lak; han hadde visstnok lasta opp dataa til Kirsch på serveren sin for å gjere det lettare for folk å laste dei ned og utføre sine eigne analysar.

I tillegg til å oppbevare dei lekne dataa, hadde han òg viktige genom- og vaksinesekvenseringsdata på serveren som har ein estimert verdi på 200 000 dollar.

På same tid rapporterte Kirsch at Wasabi, nettsida der han oppbevarer varslardataa, stengde kontoen hans utan forvarsel.

Derimot er det å forfølgje folk som oppbevarer denne informasjonen bortkasta innsats frå styresmaktene si side, ettersom dataa allereie eksisterer på det mørke nettet og er trygt lagra på tusenvis av ulike serverar, noko som tydar at trass deira beste forsøk på å slette dei, vil dei aldri forsvinne permanent.»

Sjå òg «New Zealand-varslar Barry Young intervjua av Alex Jones», publisert 6.desember 2023.

Interessant nok har ingen newzealandske tenestepersonar enno sagt at dataa er uriktige. Dei vil berre ikkje at folk skal få tilgang til denne særs fordømmande informasjonen.

Forsidebilde: Markus Spiske

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • wasan Totland
  18 desember 2023 10:41

  New Zealand får sin egen Julian Assange. La oss håpe at denne karen får like mye publisitet.

  Svar
  • Enig Wasan. Men du verden! Tenk at med «loven» i hånd straffer man sannheten!? Hvor skal dette ende?

   Svar
   • Olav B.:
    » Tenk at med «loven» i hånd straffer man sannheten!? Hvor skal dette ende?»

    Hva finner vi oss ikke i ! I et demokrati.

   • wasan Totland
    24 desember 2023 22:55

    Ja, det er skremmende. God jul

 • Northern Light.
  18 desember 2023 18:32

  Lege som tidligere var for covid-vaksinering, advarer nå om ødeleggende bivirkninger.

  Av Patricia Harrity.
  En lege som har gitt tusenvis av pasienter covid-vaksiner, har nå bestemt seg for å advare om en tilsløring av ødeleggende bivirkninger, inkludert kreft og hjertestans forårsaket av covid-injeksjonene.

  Dr. Cornelia Tschanett satte omtrent 4000 vaksiner på sine pasienter i sin praksis, og opplevde et moralsk dilemma etter å ha lagt merke til at rundt ti prosent av pasientene hennes rapporterte bivirkninger etter vaksinasjonen. Etter en urovekkende hendelse der en frisk tenåring hun vaksinerte plutselig fikk hjertesvikt, nådde Dr. Tschanett et punkt hvor hun følte seg ute av stand til å «fortsette å vaksinere». I stedet for å fortsette med vaksinasjoner, har hun valgt å dele bekymringene sine, og utfordre den rådende fortellingen om at covid-vaksinene er «trygge og effektive», som hevdes av helsemyndigheter.

  Ifølge Dr. Tschanett er det tusenvis av andre leger som deler hennes observasjoner angående vaksinen, men de er livredde for å miste jobben og karrieren, og bli straffet av Big Pharma hvis de våger å si fra om bekymringene sine. Dr. Tschanetts historie er nå en del av en ny dokumentar med tittelen «Un-Sichtbar: Der Film Teil 1» (Usynlig: Del 1 av filmen). I filmen avslører hun at svimlende 10 prosent av de 4000 pasientene hun behandlet, har rapportert om helseproblemer siden vaksinasjonen.

  «Vi så få bivirkninger begynnelsen». Dr. Tschanett avslører imidlertid at pasientene hennes kom tilbake med bivirkninger lenge etter at de fikk vaksinene. «Det ble stadig flere tilfeller», fortsatte hun. «Du legger kanskje ikke merke til de første tilfellene så mye eller avviser det som et isolert tilfelle». – Mot slutten av året økte dette. Så kom flere og flere med plager etter vaksinasjonen. Da stiller du spørsmål ved din egen oppfatning».

  Dr. Tschanett avslørte at hun og andre leger var redde for å uttrykke bekymring for sikkerheten til injeksjonene. Den totale mangelen på vitenskapelig diskurs rundt overdødsfall og vaksine-bivirkninger, er det mest sjokkerende aspektet av hele denne historien for Dr. Tschanett. «Folk rapporterer de samme plagene, som hjertearytmier, alvorlig tretthet, vedvarende muskelsmerter og nervebetennelse. Da prøver du selvfølgelig også å se etter en vitenskapelig diskurs om dette, og det var sjokkerende for meg at det ikke var mulig å finne».

  Tschanett avslørte at da hun prøvde å ta opp problemet med andre leger og legemiddelselskaper, ble hun advart og bedt om å holde munn. «Det var faktisk et absolutt dogmatisk, sikkert og bunnsolid utsagn: ‘Dette er ikke bivirkninger fra vaksinasjonen’.

  «Og jo flere pasienter som kom tilbake med helseplager, desto større ble den indre konflikten for meg – og for mange leger som faktisk vil det beste for sine pasienter». Dr. Tschanett forklarte at hun bestemte seg for å advare om hva som egentlig skjer bak kulissene, etter at en frisk tenåring ble alvorlig syk etter vaksinasjonen.

  «Det første tilfellet en 16 år gammel gutt som ankom oss 48 timer etter den andre vaksinen med kvalme og trykk i brystet», husker hun. «Jeg tok en EKG, og EKG-bildet var dramatisk endret – ikke normalt for en 16-åring. Så sendte vi ham til sykehuset. Alvorlig Myokarditt i hjertet ble diagnosen. Takk gud for at han ble frisk igjen».

  «Inntil det motsatte er bevist, må vi faktisk opplyse folk om hva vi ser og hvilke erfaringer vi har. En pasient har rett til det hvis han eller hun bestemmer seg for å gjennomgå en behandling». Tschanett forklarer at hun opplevde et enormt press fra helsemyndighetene og Big Pharma for å «vaksinere så mange mennesker som mulig» med de eksperimentelle covid-vaksinene. «Det var en indre konflikt for meg fordi presset for å vaksinere så mange mennesker som mulig, og å vaksinere alle aldersgrupper var veldig stort», sa hun.

  «På den annen side ble det min personlige erfaring som lege, at dette ikke er mulig uten bivirkninger». «Det var øyeblikket da jeg sa til meg selv kan jeg ikke fortsette å vaksinere. Jeg må holde meg til sannheten; Jeg må leve opp til pasientenes tillit til meg». «Vi må ha hatt 300-400 mennesker som har kommet til oss med problemer etter de har blitt vaksinert».

  Fra The Expose, publisert 16 desember 2023.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Pro-Vax Doctor Blows Whistle, Warns Public About ‘Major Cover Up’ of ‘Devastating Side Effects’.

  Svar
  • Å vaksinere friske personer utenfor risikogruppene, innebærer en overføring av risiko for sykdom/bivirkninger fra små risikogrupper til den største delen av befolkningen. Hvis dette høres toskete ut, så har du skjønt det.

   Praksisen strider naturligvis med legeetikk og det som har vært alminnelig helsepraksis verden over frem til Covid.

   Samme tankegang finner vi, veldig overraskende, bak nedstengningen. Hele befolkningen eller store befolkningsgrupper settes i karantene med begrunnelse å bistå de få som kunne tenkes å bli alvorlig rammet av viruset. De mange ofres for de få. Logisk.

   Svar
 • «…alle som no oppbevarer dataa han delte på nettet, kan misse alt dei har lagra på serveren sin»

  Er det blant annet dette som er foranledningen til promoteringen om å lagre dataene våre i ‘skyen’ , – utenfor egen maskin? Så smart. – ‘Så mister vi det ikke.’ ;-)

  Svar
  • Ja, det er det. Enhver med den minste innsikt i datasikkerhet har sett dette fra begynnelsen; at å lagre sensitive data i skyen, eller bruke skyen som «backup», er hjernedødt. Da gir du fra deg kontrollen med det du skal sikre, det motsatte av å sikre.

   Og selvfølgelig er alle data lagret i skyen, lesbar for uvedkommende. Det du ikke har sikret at andre ikke har fysisk tilgang til, det har andre tilgang til, på en eller annen måte.

   I dag bruker stadig flere skyen som sin eneste lagringsplass … Ha i det minste en backup hjemme.

   Svar
   • Det beste her er eksterne lagringseiningar slik som minnepinnar og eksterne harddiskar. Sistnemnde dersom det er snakk om særs store datamengder. Dei kan ikkje hackast, og dei kan gøymast vekk i tilfelle husransaking.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA-borgere under 25 år:

Flertallet vil gi Israels landområde til Hamas.

Forrige innlegg

Ola Tunander:

Nord Stream
Proft planlagt eksplosjon,
utført av USA

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.