POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Overdødeligheten i Norge skyldes økning i hjerte-karsykdommer.

FHI klarer ikke å sammenligne vaksinerte mot uvaksinerte.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne artikkelen er helt i overensstemmelse med to vi nettopp har publisert på derimot.no. Den ene er fra UK, den andre fra USA. Alle tre studiene forteller om en økning i dødelighet etter vaksineringene særlig i 2021 og at økningen i alle tre landene peker på den samme årsaken: en økning i hjerte-kar-lidelser i befolkningene.

Artikkelen under sier akkurat det samme om Norge, men ingen ansvarlige tør å gjøre den enkle sammenligningen om dette er knyttet til vaksineringen. Det er svært enkelt: Sammenlign de vaksinerte mot de uvaksinerte. Så når våre helsemyndigheter ikke vil gjøre dette må det jo skyldes noe. Kan det ha sammenheng med at de sammen med politikere og medier pushet denne vaksinen på befolkningen?

Knut Lindtner
Redaktør

Houston we have a problem…

Av Kjetil Tveit

Den nye studien til Dødsårsaksregisteret i FHI fastslår at overdødeligheten i 2022 var på hele 13,7%, og at hjerte- og karsykdom var svært dominerende.

Kjetil Tveit.

NRK skrev i juni at mRNA-vaksinen har hele tre forskjellige typer hjertesykdommer på listen over bivirkninger (som alle er potensielt dødelige).

«Koronavaksinen har ført til bivirkninger som hjertebetennelse, blodpropp og hjertekrampe hos enkelte».

Siden vi vet at mRNA-«vaksinens» bivirkninger er dødelige hjertesykdommer, og at folk begynte å dø av dødelige hjertesykdommer da vi begynte å vaksinere, er det enkelte rakettforskere, med ekstra høy intelligens, som har stilt seg spørsmålet om det kan hende at det var mRNA-«vaksinen» som forårsaket den store overdødeligheten relatert til dødelige hjertesykdommer.

Det neste vi trenger, og som mange har påpekt lenge nå, er vaksinestatus i Dødsårsaksregisteret. Med disse tallene kan vi få sikker kunnskap, og enventuelt avverge videre katastrofe ved å stanse vaksineprogrammet umiddelbart.

Den nye studien ble omtalt av Dagbladet tirsdag.

«Det framgår av den ferske studien at det er «tidsmessig samsvar mellom økende vaksinedekning og økende overdødelighet».

Studien kan likevel ikke gi svar på om coronavaksinene kan være årsaken til at flere enn ventet har dødd av hjertesykdommer og andre årsaker.

«- For å finne ut dette må man sammenlikne dødelighet mellom vaksinerte og uvaksinerte. I dødsårsaksregistret har vi ikke slik informasjon. Vi vet jo ikke om de døde var vaksinerte eller ikke, sier Raknes» .

Min kommentar:

Her må det enda mer rakettforskning til.

Grunnen til at vi ikke får slått inn den siste spikeren i kisten, som avslører mRNA-vaksinen som årsak til overdødeligheten, eller eventuelt frikjenner den, er at Dødsårsaksregisteret i FHI, ikke får tilgang til SYSVAK (som også hører til under FHI) sine tall på vaksinestatus, og får dermed ikke koblet disse sammen med dødsårsaksregisterets tall.

Vi kan redde ufattelig mange liv hvis vi får tak i årsaken til overdødeligheten. Det er bare gjennom kunnskap vi kan gjøre noe med problemet.

Også i 2023 var overdødeligheten på et nivå man ikke har i fredstid. Særlig siden man normalt forventer underdødelighet etter overdødelighet fordi de mest sårbare da er borte. De eksakte tallene for 2023 er ikke publisert enda.

I 2022 var overdødeligheten mer enn èn Utøya-massakre per uke gjennom hele året. La det synke inn…

Houston we have a problem… Problemet som står i veien, som framstår som en bortimot uoverkommelig utfordring, er at to etater innen FHI ikke kan dele tall med hverandre…

Det vil koste 13,2 milliarder kroner å elektrifisere Melkøya. Men det er ikke nødvendig. Faktisk er det hundre prosent unødvendig ifølge en lederartikkel i Aftenbladet.

Hvor mange milliarder vil det koste å ordne det slik at en etat innen FHI får lov til å utveksle et exel-ark med en annen etat innen FHI?

Skal vi ikke bare prioritere det?

Burde det ikke være av en høyere prioritet å komme til bunns i et folkehelseproblem av denne størrelsen, enn å elektrifisere Melkøya?

Artikkelen er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Vi vet hva de driver med! Nå henger alt på at modige leger og helsepersonell tar ansvar på gølvet. Tiden er over til å høre på det tyranniske vrøvlet de er kjøpt og betalt til å messe ut til folket. «Tro på vitenskapen!» , messer de. Jesus Maria hjelp meg. Du skal da for i h….te ikke tro på vitenskapen.

  Svar
 • Tror FHI og de mange som har stått i ledtog med denne grusomheten som utspiller seg at de ikke må svare for seg?
  I så fall, hvis de ikke tas, er rettsvesenet like korrupt som FHI.

  Svar
 • Jeg bare begynner å gråte igjen og igjen over hvor ondt det er. Nå må en venninne inn for hjerteproblemer.

  Svar
 • Å sammenligne de vaksinerte med de uvaksinerte burde være den enkleste sak i verden. Og om FHI var seriøst opptatt av folkehelsen, burde det selvsagt fått førsteprioritet. Men dessverre er det nok helt andre ting enn folkehelse som disse psykopatene er opptatt av….

  Svar
  • Jeg er redd for at rettsvesenet er like gjennomkorrupt som resten av «gjengen»! Likhet for loven er det lenge siden jeg har sett. De går fri både Gro,Jens, Jonas,Kjerkhol, og alle som har begått forbrytelsene mot det norske folk. Men det skjer ting ute i den store verden. Flere land har sagt nei til det korrupte FN’s Agenda 2030 og de nekter å lystre ordre fra det selvoppnevnte gjennomkorrupte, kjøpt og betalt av Bill&Melinda Gates, nemmelig Verdens Helseorganisasjon,WHO og deres ønskede kontroll over folls helse. Tyske og Franske bønder har fått nok. Lastebilene slutter seg til. Amerikanerne har reist seg og stenger grensene. Hva gjør vi?

   Svar
 • «- For å finne ut dette må man sammenlikne dødelighet mellom vaksinerte og uvaksinerte. I dødsårsaksregistret har vi ikke slik informasjon. Vi vet jo ikke om de døde var vaksinerte eller ikke, sier Raknes»

  Men det er ingen interesse for dette.

  Det var ‘interesse for’ å definere Covid som årsak til sykdom og død i mars 2020.
  – For å skape frykt og legge til rette for masse -injeksjoner.

  Det manglet ikke ‘interesse for’ å fjerne injeksjonsskader som årsak til sykdom og død, etter at masse-injeksjonene startet, – og skader begynte å vise seg. :

  ‘ Han forklarer Legemiddelverkets framgangsmåte slik:
  – Det vi gjør, er at vi prøver å samle mest mulig opplysninger om hele sykdomsforløpet. Hvordan det utviklet seg, hva symptomene var, hva har pasientene eventuelt tatt av andre medisiner. Vi ser på alt, og samler alle opplysninger som finnes.’
  dagbladet.no/nyheter/snur-om-dodsfall/73530538

  Hvorfor ble ikke slikt undersøkt og samlet, OGSÅ hos de som ‘døde av Korona’, fra begynnelsen. -Og delt med befolkningen for å unngå unødvendig frykt?
  Da hadde man jo oppdaget den lave farlighetsgraden.
  Istedet var våre myndigheter og deres media ute etter å skape panikk & hysteri for å få injeksjert så mange som mulig.
  Dette er jo ikke informasjon. Dette er terror for å skape frykt.
  Alternativt ren idiot.
  Vi kan ikke ha myndigheter i Norge som alternativt er idioter; – eller bedriver terror mot egen befolkning.
  Vi kan ikke ha det slik, de må avsløres og dømmes!

  Svar
 • Ellers om immunforsvar/naturlig opparbeidet immunitet:

  ‘Spanskesyken:
  Det var ikke de unge med god helse som døde, konkluderer forskerne.
  De unge som døde under influensapandemien i 1918 og 1919, var allerede svekket av sykdommer som tuberkulose. 
  Det var de mest sårbare i samfunnet som gikk bort. Ikke de friske.
  Det stemmer altså at mange unge døde under spanskesyken. Men de siste årene har pandemiforskere fått et klarere bilde av hvem disse unge var.
  Svært mange av dem var altså sårbare individer.
  OsloMet-forskeren bekrefter også at det var færre eldre enn det en kunne vente, som døde under pandemien i 1918 og 1919.
  Blant dem som var over 70 år i Norge i 1918, så var dødeligheten faktisk lavere akkurat dette året enn i et gjennomsnittlig år med helt vanlig sesonginfluensa.
  Hadde immunitet.
  Sannsynligvis hadde det å gjøre med at det sirkulerte H1-liknende virustyper før pandemien som rammet i 1889. Den pandemien ble kalt russerinfluensaen.
  Særlig blant eldre, så blir de som bor i byer mindre alvorlig syke enn andre.

  – De eldre som bor svært isolert fra andre mennesker, blir mer alvorlig syke.
  Dette mønsteret bekrefter igjen at opparbeidet immunitet spiller en viktig rolle for hvor syk du kan bli, når influensa og kraftige forkjølelsesvirus rammer oss gang etter gang.’
  forskning.no/influensa-pandemi/har-forskere-tatt-helt-feil-om-spanskesyken-i-1918/2276017

  OG:

  ‘Da spanskesyken rammet for 100 år siden forsøkte leger å finne ut hva som hjalp pasientene. De så at syke som fikk ligge utendørs klarte seg mye bedre.
  Det var først på 1920-tallet, noen år etter spanskesyken, at forskere ble klar over sammenheng mellom sollys og vitamin D.
  Da forsto man også at lite D-vitamin kan øke risikoen for å bli smittet med influensa.
  Som med covid-19, så døde ikke flertallet av selve sykdommen. De fleste døde av lungebetennelse og andre komplikasjoner. ‘
  forskning.no/virus/frisk-luft-var-medisin-mot-spanskesyken/1659959

  Svar
  • wasan Totland
   5 februar 2024 23:49

   De som døde av spanskesyken var alle i utgangspunktet vaksinerte. Det finnes en dokumentar om det.

   Svar
 • FHI ønsker absolutt ikke å finne ut at injeksjonene er skadelige. Derfor vil de gjøre hva som helst for å unngå en slik konklusjon, inkludert det å nekte å samkjøre databaser. De er hellig overbeviste om at injeksjonene ikke kan være skadelige.

  Jeg har sett denne typen fanatisme tidligere, da jeg var med i et konservativt kirkesamfunn. Da jeg bestilte bøker om forskjellige aspekter av den kommende Nye Verdensorden fra USA, i sekkevis, mottok jeg også – helt gratis – hefter som var kritiske til dogmene og den såkalte «profeten» til dette kirkesamfunnet. Jeg leste disse etter hvert, og ble ganske skeptisk.

  Men det var klin umulig å diskutere dette med de aller fleste medlemmene av dette kirkesamfunnet. De sa rett ut at de var «redde for å tenke slik», for de fryktet sin egen evige fortapelse dersom de åpnet den døren, om så bare på gløtt. Det var helt stengt der, og ingen muligheter for rasjonell argumentasjon. De var fastlimt i sin overbevisning, og den var viktigere enn noe annet, til og med viktigere enn livet selv. Jeg skjønte at de var drevet av stor frykt, på et underbevisst nivå. Den frie tanke var fullstendig avskaffet.

  Kirkesamfunnets sentrale dogme var at «de har sannheten». Når medlemmene hører dette noen tusen ganger, så sitter det. Da føler de seg «hjemme», og det er ikke lenger behov for å stille spørsmål om det sentrale dogmet. Det samme fenomenet ser vi nå stadig tydeligere innen legemiddelindustrien og deres lakeier innen helsevesenet angående bakteriologien og ikke minst virologien. Det er slags religiøs fanatisme, og den er kanskje sterkere enn tradisjonell religiøs fanatisme siden den angivelig er basert på «vitenskap», støttet av en bråte «eksperter».

  Og folket følger på, og støtter dogmene, i form av smittemyten og virusmyten, til tross for at de overhodet ikke har satt seg inn i saken. Det er samme greia, nesten umulig å komme igjennom. De kan ikke forestille seg at de har blitt lurt. Og folk er jo ikke direkte dumme, men de har akseptert og underkastet seg en blind flekk i synsfeltet, og de forsvarer den med nebb og klør. Så effektiv er hjernevasken og den massive indoktrineringen som i dette tilfellet har pågått i over 100 år, og som egentlig går mye lenger tilbake i tid, flere tusen år. Det sitter i ryggmargen, så det er på en måte forståelig at de viker unna for det som sannsynligvis nærmest oppleves som en ryggtransplantasjon, dersom sentrale dogmer skal utfordres.

  Årsaken til at noen dyptgripende endringer i samfunnet tar lang tid, er at hele generasjonen som fastholder feilaktige forestillinger faktisk må avgå ved døden, og erstattes av en ny. Så sterkt sitter overbevisningene, at de ikke kan oppgis. Dette medfører at spesielt store kriser vil kunne få ekstreme konsekvenser, siden kursen rett og slett ikke kan legges om på kort sikt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Satellittdata viser:

Ingen grunn til panikk. Ingen kokende klode i sikte.

Forrige innlegg

Bønder og fiskeres interesser tas ikke hensyn til lengre

Storkapitalen tømmer pengene våre i sine lommer. Presser ut fisker og småbønder

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.