POSTED IN Demokrati, USA

Ordre til postansatte i Pensylvania:

Levér demokratenes post, ikke Trump sin!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

For oss som hverken har vært vitne til hvordan valget i USA foregikk og i enda mindre grad deltatt i dette valget er det vanskelig å vurdere hvor mye det er i påstandene om valgfusk. For hvis vi aksepterer det, hva er da tilbake av USAs angivelige demokrati? Jeg kan  verken bekrefte eller avkrefte det som fremkommer under. Det kan godt hende at det er rett, men det vi vet ikke sikkert.

Det som imidlertid er rett er at våre medier ikke formidler slike historier for det vil svekke tilliten til det påståtte demokratiet i USA. Men skal vi ha tillit til noe hvis det ikke er grunnlag for det.

For min egen del må jeg si at det ikke vil overraske meg om det som fremkommer under er korrekt. Jeg lenge har oppfattet USA som et oligarki, et system for de superrike. Og situasjonen i dag er åpenbart en maktkamp mellom grupper som kontrolleres dette lille men meget innflytelsesrike sosiale skiktet som også Trump tilhører. 

Jeg forbauses derfor stort over hvor glade folk som mener de tilhører venstresiden er for Bidens seier, som om det vil føre til noe bedring for USAs eller verdens befolkning. Det jeg har fått med seg er at han vil videreføre Obamas politikk og det er den svært mange fattige i USA ikke vil ha tilbake. 

Det er det de har stemt for – ikke for Trump. Men han var den eneste de oppfattet at de kun gi stemmene til for å slippe globalistenes politikk med stadig nye kriger og økende fattigdom.

Kanskje det var stortilt valgfusk for å bli kvitt Trump – det er ikke usannsynlig. For det er folkene bak Syria- Afghanistan- Libya- Irak-krigene som står bak Biden. Folk som kan drepe millioner for å nå sine mål er litt valgfusk for lommerusk å regne hvis de slipper fra det.

Knut Lindtner

Postarbeidere i Pennsylvania sier personalet ble fortalt at de bare skulle levere pro-Biden politisk post fra nå av.

Av Aleksandra Serebriskova

Nå når valgresultatet i vippestaten Pennsylvania blir diskutert av Trump-kampanjen blir det påstått av det forekom større valgfusk og mangel på oversikt fra republikanske observatører,. Det påstås av folk på innsiden av postvesenet at tukling med stemmesedlene  og politisk partiskhet kom fra deres egne sjefer. 

En anonym ansatt i USAs postvesen (USPS) fra Pennsylvania fortalte Project Veritas-grunnlegger James O’Keefe at han og hans kolleger ble fortalt at «bare politisk post som leveres fra nå av skal skal være vinnerens post».

«I dette tilfelle Joe Biden», forteller denne anonyme ansatte fra et kontor i Elkins Park i et video-intervju.

«Annen politisk post fra andre kilder eller avsendere skulle i bli lagt i kasser for post som var umulig å levere  eller med ukjent adresse (UVM)» forteller denne mannen, Hans identitet forblir hemmelig av sikkerhetsgrunner.

Ifølge denne varsleren så var UVM-post bare et skritt unna å bli kastet i søpla.

«All politisk post for Biden skulle fortsatt bli behandlet som første klasses og bli levert den dagen den ble mottatt», forteller mannen. Han sa at ordren ble gitt til han og en annen gruppe på rundt 30 personer av hans veileder Walter Lee på mandag.

Ifølge hans medarbeider var han villig til å sverge på dette om det ble nødvendig.

Mannen legger til at han mener at post-tjenesten ikke skulle brukes til politisk innblanding med instruksjoner som det han fikk. 

«Jeg mener at vi skal levere den tjenesten vi er satt til, og at dette ikke var vår oppgave.  Det ser ut som om da det først ble bestemt – så fantes det seier i valget. Det var som om – vel, vi ikke levert noe annet enn det».

Ifølge O’Keefe var det en tredje mann fra innsiden av USPS i Pennsylvania som varsla om feil forrige uke.

«Det var noe som foregikk med USPS, og vi må komme til bunns dette øyeblikkelig», hevder denne journalisten og aktivisten om disse nye påstandene. 

Påstander om tukling med poststemmer-

Påstander om fiksing med stemmesedler fra USPS.

Som et resultat av at   opptellingen av stemmesedler i et viktig valg ble en slagmark fortsatte det å komme  spørsmål om lovligheten om dette fra Trump-kampanjen, når flere postansatte kom med påstander at de hadde blitt bedt om å merke sene stemmesedler med datoen 3. november slik at de ble gyldige.

Vi er vant med offentlige tjenester skal behandle
alle likt uansett sosial posisjon og stand.

Påstandene kom først fra en anonym arbeider fra Barlow Branch i Michigan, og så gjentatt av Richard Hopkins  hos hans kolleger i Erie Branch i Pennsylvania.

Hopkins gikk ut offentlig med sine påstander om tukling med stemmesedler forrige uke, men gikk tilbake på det i et intervju da det kom etterretningsfolk fra Postens generalinspektør. 

Washington Post rapporterte senere at mannen hadde innrømmet at påstandene var fabrikerte.

Men Hopkins fortalte Project Veritas denne uken da  dette  «var noe  som ikke hadde skjedd».Han siterer «overtalelse» fra føderale agenter mens han bønnfalt Washington Post om å «fjerne» rapporten der han trakk beskyldningene sine.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Annie Spratt

https://sputniknews.com/us/202011131081150967-pennsylvania-usps-worker-says-staff-were-told-to-only-deliver-pro-biden-political-mail-from-now-on/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Det som imidlertid er rett er at våre medier ikke formidler slike historier for det vil svekke tilliten til det påståtte demokratiet i USA. Men skal vi ha tillit til noe hvis det ikke er grunnlag for det?
  …Folk som kan drepe millioner for å nå sine mål er litt valgfusk for lommerusk å regne hvis de slipper fra det. «

  Ikke løgn, men når folk ofte kun leser overskrifter…:
  ‘begynte som fredelige demonstrasjoner mot valgresultatet blant Trump støttespillere, har lørdag kveld lokal tid utviklet seg til å bli voldelige sammenstøt, mellom Trump-tilhengere og motdemonstranter ‘
  https://www.nrk.no/urix/minst-20-personer-pagrepet-etter-sammenstot-i-washington-1.15244694

  Altså en fredelig demonstrasjon for Trump. Et protest mot det de mener er et udemokratisk/fikset/ulovlig valg. Så «utviklet det seg» med «mot»-demonstranter. 😉
  ( Altså de som ikke ville at Trump-tilhengere skulle ha en (fredelig) demonstrasjon.)
  Slik artikkelen er skrevet, hva slags inntrykk sitter man igjen med?
  Selvfølgelig at Trump-tilhengere er de voldelige, – for det har vi lært.

  Svar
 • Dette valget er ikke over ennå.
  Det har kommet rapporter og vitnebeskrivelser om uregelmessigheter i forhold opptellingen. Det er tellemaskiner som plutselig teller mange tusen stemmer feil, postvesenet har datostemplet feil for å få med flere stemmer, merkelige hopp i Biden stemmene under opptellingen, døde mennesker som har stemt, stemmer fra folk som ikke bor i staten lenger, osv osv.
  Men noe av det mer alvorligste er at Republikanerne har blitt nektet å observere stemmeopptellingen i mange opptellingslokaler. Ja, noen har fått kommet inn i lokalet, men å bli plassert i et hjørne langt fra telleaktivitetene gir ingen hensiktsmessig mulighet for å kontrollere at overnevnte feil ikke har blitt begått.
  Selv om NRK og main-stream media tror at alt er avgjort, så vil denne saken kverne gjennom rettssystemet. Mulig saken vil bli avvist på et lavere rettsnivå, men dette vil bli anket og eventuelt havne helt opp i høyesterett. Jeg velger å tro at rettssystemet vil være kompetent, iom at dette vil få et enormt fokus. Er det blitt begått feil og ulovligheter, som er så alvorlig at det stiller tvil om resultatet, vil det bli ny opptelling, eller i verste fall omvalg.
  Trump forlanger høring ang.Joe og Hunter Bidens foretningsavtaler med Russland,China og Ukraina.Hvis Joe Biden har mottat penger fra disse mens han var visepresident,og dette kan dokumenteres tror jeg han er ferdig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bidens kabinett:

Stappfull av folk fra krigsindustrien.

Forrige innlegg

Koronatiltak

Uten logikk, uten dokumentasjon og uten kritiske medier. Et varsel om diktaturet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.