POSTED IN USA

Opprør i USA?

Eller er det regien til et statskupp?

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Maskerevolusjonen.

Av Israel Shamir.

Israel Shamir er en forfatter og journalist.  Han er russisk-israelsk kristen med jødisk bakgrunn.Bøkene hans er oversatt til mange språk.  

Hvem ville ha gjettet på at Floyd-protestene var den beste vaksinen mot koronaviruset?

De samme menneskene som advarte oss mot at viruset er en dødelig pest og at å holde seg hjemme er den eneste måte å unngå viruset på kommanderer oss nå til å marsjere  – i trengsel – skulder ved skulder – mot politiet!

Ikke alle demonstrasjoner har samme potensiale til å helbrede: det er svært farlig å demonstrere mot lockdowns, men det er helt trygt å demonstrere mot politiet – sier de.

Neppe har vel gir-skiftet gått så problemfritt. I går var det lockdown, i dag er det bare å la det stå til. Maskene de insistete på at vi måtte ha på forandret også mening. Det var ikke noen lykkebringer mot pesten lenger – et stykke stoff som på magisk vis skulle skremme vekk viruset.

Men nå er de blitt symbol på revolusjon.

Etter fargerevolusjonene med kodene Orange, Purple, Green; etter de fargekodede Rosa og Tulip-revolusjonene – så kan vi ønske Maske-revolusjonen velkommen! Masken er et tegn på at du godkjenner den offisielle Covid-historien, slik som det å bære hvitløk antyder at du tror på vampyr-angrep er umiddelbar.

Covid er den Nye Normalen. Nå er den integrert med fortellingen om Sosial Bevissthet. Vakre, hvite fjes i demonstrasjonen er beskyttet med masker; vakre svarte fjes trenger ikke masker, for det er åpenbart at de er på den rette siden. Maskene er nødvendige for å skjule nederlaget. Koronaviruset virket ikke. Viruset har skuffet sine beundrere.

Vår kollega Anatoly Karlin lovet oss at Corona vil drepe millioner og legge verdens økonomi i grus.

Oops.

Ikke bare skjedde det at dette kjære korona-viruset-vennen ikke drepte millioner. De greidde ikke en gang å forbedre fjorårets dødstall.

Skandinavia.

Se for eksempel på Norges dødstall- Med korona (i 2020) døde færre mennesker enn uten korona i noen av de fem foregående årene. Se der – korona bidro ikke mye til totalen – den skamløse snylteren! Norge innførte en svært smertefull lockdown for å kunne oppnå denne unødvendig lave rekorden.

Sverige innførte ingen lockdown. Der kunne folk bevege seg fritt, gå på kafe, arbeide, leke. Sverige stanset ikke sin normale måte å leve på. Og resultatet er fint. Svenske dødsfall dette året, med korona, er det samme som uten, som i 2018. Corona la til – ikke millioner, ikke tusener – kun 400 dødsfall i forhold til samme tall for 2018.

Over hele verden har antydnngen om at «vi ble lurt» vokst blant folk. I det nøkterne Tyskland  ser vi at en spesialkomite av eksperter som var etablert sier at millioner ikke ble tatt hensyn til som et resultat av regjeringens tiltak. 

Opp mot 125 000 pasienter vil dø/eller er allerede døde på grunn av utsatt legehjelp. Tusener vil begå selvmord;  levealderen forkortet, millioner har alvorlige psykiatriske problemer – konkluderte de med – som et resultat av en lockdown. (Den tyske regjeringen prøvde å skjule rapporten; tyske medier holdt munn).

Lockdown reddet ingen liv, men kan ha kostet noen, sier Nobelprisvinner professor Michael Levitt ved Stanfort University.

Storbritannia.

Han spådde at Storbritannia ville bli kvitt Covid i løpet av noen uker – og hans spådom slo til – i løpet av 14 dager.

Historien om koronavirus er over. Det vil leve hos oss, som så mange andre viruser, men det vil eksistere sammen med sin farlige tvilling, nemlig frykt-viruset.

Noen mennesker er svært opprørte. Korona-fantasien om «millioner døde» har falt sammen. Men lockdown-strategien har ødelagt familieøkonomier og skapt store fortjenester for De Med Dype Lommer.

I Storbritannia vil tusener av leieboere bli husløse. I USA vil 40 millioner ble arbeidsløse. Men De Med Dype Lommer kan legge 500 milliarder dollar til sine formuer.

The Master of Discourse 

har formet den offentlige dagsorden for år framover. Og folk flest følger dagsordenen. De tenker og handler slik de blir fortalt. De marsjerer når de fortalt. De holder seg hjemme når de blir fortalt.

 

De er snille mennesker; de vil gjøre det rette; de liker å være moralske og viser det. De blir lett påvirket av påstander om moralsk overhøyhet. De tar marsjordrene fra ledende liberale aviser. De mangler kritisk dømmekraft. Bare fortell dem hva som er riktig og bra, og så vil de leve etter det.

Tilsynelatende er de bedre mennesker enn de selvbevisste egoistene som forakter dyd og omfavner alle slags fordommer. 

Men deres moralske overhøyhet bygger på en løgn. 

De er lojale medlemmer av The Alternative Jewish-for Gentiles Woke Church i Vesten. (Woke er et nyord i USA, først brukt av Martin Luther King, og betyr å være bevisst. overs.)

Dannelsen av disse lydige «Woke»-flokkene er det største disse Masters har oppnådd. Og panikken rundt koronaviruset forbedret det ytterligere. Folk ble psykotiske, mentalt svekket, lette å lede. 

The Masters ble stående som de som sto for oppfatningen av moralsk overlegenhet. De påstår at deres tilnærming ikke går ut på å redde seg selv, men å redde de svake og gamle fra den visse død. Alle de som nekter å bære munnbind ønsker å ta livet av gamle mennesker.

«Enhver som ikke deltar i marsjen til den velsignede ære for George Floyd er en hykler. Enhver som ikke er med og kneler er en drapsmann». 

De kristne.

De kristne har bedre svar. Vi behøver ikke stå til ansvar for noen andres synder. Vi behøver ikke stå til ansvar for slaveri eller for drapet på Floyd, for vi har ikke holdt slaver, og det var ikke vi som drepte denne fyren.

Har hvite mennesker kollektiv skyld for slavehandelen, også med hvite slaver?

Selve ideen om kollektiv skyld er fremmed for de kristne. Det er en jødisk ide, selv om jødene ikke er dumme nok til å akseptere noen slags kollektiv skyld. Dersom du nevner de fremtredende jødene som deltok i slavehandelen blir du kalt anti-semitt, du blir fjernet fra det gode selskap og spurt; «Var ALLE jøder med på denne slavehandelen? Slett ikke».

Men The Woke Church står for en svært sterk følelse av samhold, slik enhver kirke gjør. Nå er vi sammen om å sitte hjemme hver for oss og ha på ansiktsmasker for å redde liv. Menneskelige vesener trenger moralsk veiledning og fellesskap, noe frivillig frihetsberøvelse, og seksuell frustrasjon. The Woke Church skaffer alt.

Det er en ny internasjonal bevegelse. Kall den Wokintern.

Det er demonstrasjoner over hele verden til støtte for amerikansk revolusjon. Det kan minne om den universelle støtten til den russiske revolusjonen i 1917. Men det er en viktig forskjell: i 1917 var det industriarbeiderne i verden som støttet Sovjet-revolusjonen. Nå i 2020 er det verdens hippier som støtter Maske-revolusjonen.

Å lage revolusjon.

Maskerevolusjonen følger boka helt, dr. Gene Sharps bok. Dette stykket science fiction snakker om å bygge opp en revolusjonær base, om å ha et symbol, om fullt ut å utnytte drap på borgere utført av politiet. Det ble praktisert under den arabiske våren og også i Øst-Europa. Du må ha et offer, det er sine qua non (helt nødvendig). 

I Egypt var det døden til unge Khaled Mohmmed Saeed som utløste den arabiske våren. I Tunisia var det unge Bouazizi som satte fyr på seg selv etter røff behandling av politiet. I Algerie ble hans bragd gjentatt av Bouterfif.

I august 1991 i Russland ble tre menn ved en ulykke overkjørt av en tank, og deres blod var brennstoff for Jeltsins kupp. 

George Floyds er bare den siste i en lang liste med navn på ofre som blir ført fram til revolusjonens alter.  Følger man en annen formaning i Sharps bok, så vil The Masters avlegitimisere det nåværende Trump-regimet og sabotere deres støtte hos politiet og hos de væpnede styrker.

President Trump ønsket å utplassere 10 000 soldater i Washington DC., men forsvarsminister Mark Esper var ikke enig. Mad Dog Mattis angrep Trump. Senior-republikanerne Bush, Romney og Powell trakk tilbake sin støtte til Trump.

Media-kontroll er det viktigste på Sharps liste over hva som må gjøres. De revolusjonære har full kontroll over avisene, og nå strever de etter å dominere de sosiale nettverkene. Ansatte i Facebook har satt i scene effektive streiker for å protestere mot Trumps utspill. Trumps egne twitter-meldinger har blitt merket som «fake news». 

Dette ble et vendepunkt. Twitter skapte et ras. Der ble Trump angrepet og det viste seg at det kostet lite å henge med. Viktige selskaper fulgte etter. De er de viktigste bidragsyterne til Maske-revolusjonen, og vil være med på en komplett demontering av staten slik vi kjenner den.

Du kan ikke lage en omelett uten å knuse egg. Mediakontroll er bra. Demoralisert politi er ypperlig. Dommere på din side er perfekt. Hæren nøytralisert er vidunderlig. Men du trenger fortsatt unge mennesker som er villige til å skitne til hendene sine og faktisk slåss.

The Woke Church har alltid vært bedre til å skrike ut enn til å kjempe. Denne mangelen ødela helt  den eksellente bevegelsen Occupy Wall Street. Det ser ut som om den såkalte Antifa er en liten bevegelse som har kanskje noen få dusin aktivister i hele USA. Denne bevegelsen tiltrekker seg de svarte underklassene. Disse er stridsvillige nok som kan ble ledet om det blir nødvendig.  Dersom noen av dem vil følge etter George Floyd, desto bedre. En revolusjon trenger martyrer. 

Motforestillinger.

Vår kollega The Saker tror ikke at det kan bli en revolusjon «for at det en revolusjon skal skje må det være en kraft som er i stand til å endre ikke bare de som sitter ved makten, men som fullstendig kan forandre regimet, politikken, og erstatte det med noe annet.».  

Han er en gammel romantiker. Fargerevolusjonene endrer bare regimene fra makten til sterke presidenter til direkte styre av organisasjoner, slik det har hendt i så mange land.

Det som Det Hvite Hus er vitne til nå likner mindre på kaoset i 1968 som delte opp en nasjon uten vold. Trumps tid i embetet vil ta slutt gjennom valg (dersom valget feiler med å fjerne Trump vil det bli et nytt valg under nye forbedrete regler, helt til han er vekk. Slik det var i Serbia og Ukraina).

Naturligvis er USA forskjellig fra Serbia eller Georgia. De vil skifte til en atlantisk eller global modell.

USA vil igjen ble leder av NATO; amerikanske styrker vil fortsatt stå overalt i fremmede land; å ha på ansiktsmasker vil bli nedfelt i et grunnlovstillegg; skolene vil endre læreplanene til gammeldags undervisning om det som vil vare evig; vaksinasjoner vil bli obligatorisk om du da ikke er forberedt på å tilbringe resten av livet ditt innendørs. Kristen tro vil bli marginalisert. Det har jo allerede skjedd når kristendommen (både i vest og øst) ikke har kunnet dele ut nattverd eller hatt noen liturgi i månedsvis. 

Anglikanske biskoper har bedt om å få utsatt åpning av kirkene fordi de vet: å delta på gudstjenester er mye farligere enn å delta i anti-politi-demonstrasjoner. De episkopale biskopene i Washington DC tok parti med opprørerne som satt fyr på presidentens kirke – mot presidenten som kom til kirken. «Trump ba ikke», sa Mariann E. Budde, den episkopale biskopen i Washington. «Han nevnte ikke George Floyd, han nevnte ikke smerten til de menneskene som har vært utsatt for disse forferdelige uttrykkene for rasisme og hvit overhøyhet i hundrevis av år».

Kanskje vil politiet forsvinne. I noen svært sterke Woke-byer har de allerede prøvd å fjerne politiet. 

«Byene spør seg om det er på tide å få politiet til å forsvinne, og ‘tenke annerledes’ om offentlig sikkerhet», sier New York Times. «Som en følge av drapet på George Floyd spør noen byer seg om politiet har blitt bedt om å utføre jobber det ikke var meningen de skulle gjøre. Nå blir politibudsjettene evaluert på nytt.»

Selskapene som står bak revolusjonen trenger ikke politi – de har sine egne sikkerhets-systemer som er fullstendig i stand til å løse problemene deres. Og de bryr seg ikke om din gate vil være passet på av politiet eller om det er sikkerhetsvaktene som passer på gatene om natten med sine trofaste Colt-pistoler.

De bryr seg ikke om du har husarrest eller om du er blitt ranet eller på annen måte blitt plyndret – det er frihetens pris – eller den nye digitale føydalismen.

Hvor står vi i dag?

Maskerevolusjonen er nå i et tidlig stadium: sjokk-troppene er forberedt og entusiastiske.

Neste trinn vil komme etter valget, når en Trump-seier ikke vil bli godkjent av konkurrentene. «Dersom det å stemme gjorde en forskjell ville de ikke la oss gjøre det» sa en amerikansk humorist. Og denne gangen vil ikke valget bli avgjort av stemmetall; om amerikanerne da ikke stemmer Demokratisk.

Etter fire års forberedelser der de har demonisert og diskvalifisert Donald Trump vil Demokratene, ledet av Woke-kirken, etter et halvt år der tilhengerne her vært helt febrilske, gripe makten selv om ingen stemte på dem. Kanskje Donald Trump og hans tilhengere burde slå til før det blir for sent.  Det er mange gode, fete objekter som trenger litt systematisk plyndring – først av alt Wall Street.

Den svarte underklassen er ikke interesserte i disse bankene, men staten kan plyndre dem (bankene) uten å slå i stykker så mye som en glassrute. Staten kan ta over de sosiale nettverkene og andre nyttige ting.

Trumps avgjørelse om å trekke hjem 10 000 soldater fra Tyskland er helt rett. Rask retur av veteraner fra Afghanistan og Irak, fra Filippinene og Japan bør følge etter. De vil fryde seg over Washington DC og Silicon Valley.

Det er bedre for Trump å glemme Kina, Iran, Russland, og heller konsentrere seg om sin egen overlevelse. Han bør absolutt forberede seg på 4. november, og være klar til å oppleve at unionen går i oppløsning om det verste av det verste skulle skje.

Oversatt og bearbeidet og noe forkortet av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Daniel Lincoln

https://www.unz.com/ishamir/the-mask-revolution/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Om USA, som stormakt, ble eliminert ville det være positivt.
  Men om bakmennene/globalistene som står bak angrepet på Trump, så vil øke sin makt og ta kontrollen, da er vi ille ute. ‘ De som styrer det økonomiske systemet ( og rentene) styrer politikken, lokalt og globalt.’ Da vil de nok arbeide for å starte sin tredje verdenskrig. Først økonomisk, så militært. Som tidligere.

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  15 juni 2020 8:56

  «Om USA, som stormakt, ble eliminert ville det være positivt.»

  Er det positivt om Europa hadde blitt slengt ut i krig og konflikt igjen?

  Svar
  • Nei, nettopp ikke.

   Svar
   • Bjørnar Bolsøy
    15 juni 2020 11:33

    Da skal vi være glade for at USA enda er en stormakt.

   • Ja, hvis de (fortsatt?) lar være å starte kriger, økonomiske eller militære, reduserer Fed & bakmennene sin makt, og holder seg unna Norge som kommende krigsskueplass.
    Men først og fremst om/hvis norske politikere (» » ) slutter å danse med, økonomisk og militært, og begynner å opptre som en fri nasjon.

 • Bjørnar Bolsøy
  15 juni 2020 15:17

  På godt og vondt, så er og blir USA vår viktigste garantist for fred i Europa. Om USA skulle forsvinne, så kan vi regne med kaos i Europa, og andre steder.

  Svar
  • Hvorfor tror du det? Det er vel ( bakmennene i) USA som har startet de fleste kriger og prøvd å detabilisere flest nasjoner både i Europa og andre steder, siden 1945.
   Tror du Russland og/eller Kina vil gå til militært angrep hvis USA mistet sin militære ( eller økonomiske) makt?

   Svar
   • Bjørnar Bolsøy
    15 juni 2020 23:05

    Ta følgende i betraktning: Etter 2000 år med mer eller mindre sammenhengende krig og konflikter i Europa, har det vært 75 år med fred. Bortsett fra Balkan. Dette hadde ikke vært mulig uten USA som sikkerhetsgarantist.

    Så er det selvsagt vanskelig å spekulere i hvor mange konflikter som har blitt forhindret av USAs innflytelse verden over, men USAs rolle som vaktbikkje er det ingen tvil om. På godt og vondt, som nevnt.

   • «USA som sikkerhetsgarantist»

    Hvordan sikkerhetsgarantist? For hva? Hvor? Hva ville skjedd istedetfor?

   • Bjørnar Bolsøy
    16 juni 2020 23:26

    For all del, det er bare å spekulere fritt. En kan jo også spekulere i hva som hadde blitt utfallet om USA ikke hadde deltatt i andre verdenskrig. Hva ville Stalins løsning på tysklandproblemet blitt, hvis Nazistene i det hele tatt hadde blitt beseiret?

  • Reidar Kaarbø
   15 juni 2020 19:02

   Globalt sett har USA vist seg som en garantist for løgn, krig, regimeskifter, intervensjoner, handlinger i strid med all gjeldende rett og konvensjoner.

   Siden siste verdenskrig har USA bestrebet seg på å velte mer enn 50 fremmede regjeringer, blandet seg inn i demokratiske valg i minst 30 land, forsøkt å ta livet av mer enn 50 ledere i andre land, og sluppet bomber på folket i mer enn 30 land.

   USA har forsøkt å knuse folkelige eller nasjonalistiske bevegelser mot utålelige regimer i mer enn 20 land og har støttet diktaturiske despoter der det har passet egne interesser.

   Hvilke planer USA egentlig har i Europa vet jeg ikke, men det lukter opprustning, underkastelse, diktering og faenskap. En verden uten USA må bli en mer fredelig verden.

   Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  16 juni 2020 23:54

  «Globalt sett har USA vist seg som en garantist for løgn, krig, regimeskifter, intervensjoner, handlinger i strid med all gjeldende rett og konvensjoner.»

  Ikke ulikt kommunistenes mange intervensjoner under den Kalde Krigen. Hvis Sovjetunionens brutale fremferd under andre verdenskrig og ditto undertrykking av Øst-Europa og det russiske folk kan tjene som målestokk, så innbiller jeg meg at vi stod igjen med det overlegent beste av to onder.

  Svar
 • » hva som hadde blitt utfallet om USA ikke hadde deltatt i andre verdenskrig.»

  Hvilke krefter ( bakmenn ), i USA, var det som STARTET 2. verdenskrig? ( Først økonomisk krig. )

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  17 juni 2020 21:23

  Man kan spekulere i det uendelige, men faktum er at vi kan se tilbake på 75 år med fred i Europa, noe som ikke ville vært mulig uten USA som sikkerhetsgarantist.

  Svar
  • Det var da en utrolig lite logisk påstand. En kunne faktisk ha sagt det motsatt med minst like stor rett. Freden i Europa vedvarte frem til 1991 da Sovjetunionen gikk i oppløsning. Da startet Nato og USA Balkan-krigene og demonterte Jugoslavia. Dette har ikke vært mulig hvis Sovjetunionen hadde eksistert.

   Svar
   • Bjørnar Bolsøy
    18 juni 2020 22:32

    Historien taler for seg selv Jeg bemerket forøvrig at Balkan er unntaket. Påstanden her er at om USA hadde sluttet å eksistere som stormakt i dag og Europa ble overlatt til seg selv, så hadde Europa med sannsynlighet havnet i et geopolitisk uføre med splittelse og konflikter, godt hjulpet av Putin. Det blir selvsagt spekulasjon og det kan man være uenig i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Målet helliger midlene:

Bruken av barn til krigspropaganda

Forrige innlegg

Konsensus, altså full enighet?

I politikken er det vanlig. I vitenskapen drepende.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.