POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Oppropet som ble glemt. 17 000 leger og medisinske forskere:

Vær lojal til lege-eden, gjenopprett vitenskapelig integritet!

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Gjenopprett vitenskapelig integritet:

Erklæring fra 17 000 leger og medisinske forskere.

En felles uttalelse, representert av 17 000 leger og medisinske forskere vil få slutt på nasjonal nødssituasjon, gjenopprettelse av vitenskapelig integritet og slutt på forbrytelser mot menneskeheten.

Av leger og medisinske forskere (uttalelsen fra et Covid-toppmøte 11. mai 2022)

17 000 leger og medisinske forskere erklærer at den statlige nasjonale nødssituasjonen må bli opphevet, at vitenskapelig integritet må gjenopprettes og at det må bli slutt på forbrytelser mot menneskeheten.

Vi, leger og medisinske forskere i verden, er samstemte i vår lojalitet til Hippokrates-eden. 

Vi har sett at den katastrofale folkehelsepolitikken rundt Covid 19 , som er blitt pålagt leger og pasienter, viser seg å være kulminasjonen av en korrupt medisinsk allianse fra farmasi-selskapene, forsikringsselskaper og helseinstitusjoner, sammen med den finansielle trusten som kontrollerer dem.

De har infiltrert vårt medisinske system på alle nivåer. De er beskyttet og støttet av en parallell allianse bestående av teknologi, medier, akademikere og statlige byråer. 

De har alle tjent på denne orkestrerte katastrofen.

Denne korrupte alliansen har kompromittert integriteten til våre mest prestisjefylte medisinske samfunn vi hører til ved å skape en illusjon av vitenskapelig enighet, og ved å erstatte sannheten med propaganda.

Denne alliansen fortsetter å komme med ikke vitenskapelige påstander ved å sensurere bort data. De har skremt bort og avsatt leger og forskere som ganske enkelt har publisert faktiske kliniske resultater eller som har behandlet pasienter med bevist, livreddende medisin.

Disse katastrofale beslutningene er kommet på bekostning av uskyldige som er blitt tvunget til å lide av helseskader og dødsfall, forårsaket av bevisst å holde tilbake kritisk og sensitiv behandling, eller som et resultat av injeksjoner med påtvungen gen-terapi. Og disse var verken trygge eller effektive.

Det medisinske samfunnet har nektet pasientene den fundamentale menneskerettigheten det er å skaffe seg den sanne informasjonen før de går med på å ta denne eksperimentelle Covid 19-vaksinen.

Våre pasienter er altså utestengt fra å få nødvendig informasjon til å forstå hvilken risiko og eventuelle fordeler vaksinen og alternativene betyr. Og det på grunn av utbredt sensur og propaganda som regjeringene og mediene og det offentlige helsevesenet kommer med. 

Ble folk informert hva vaksinene inneholdt og om farene for mulige bivirkninger før de fikk stikket?

Pasientene er blitt tvunget til å godta lockdowns, noe som skader helsen, folks karriere, barnas undervisning, fører til ødelagte sosiale forbindelser og familiebånd. Dette skader samfunnet. 

Det er ikke bare tilfeldig at i boken med tittelen Covid-19, The Great Reset, har lederne i denne alliansen klart slått fast at deres hensikt er å bruke Covid-19 som en «mulighet» til å nullstille verdens samfunnskultur, våre politiske strukturer og vår økonomi.

Vi, 17 000 i Global Covid Summit, er leger og medisinske forskere. Vi  representerer et mye større og bedre opplyst medisinsk samfunn. Vi nekter å bli kompromittert. Vi står sammen, vi er enige, og i er villige til å risikere vreden fra den korrupte medisinske alliansen for å forsvare helsen til våre pasienter.

Oppgaven for Global Covid Summit er å få slutt på denne orkestrerte krisen som helt lovløst er påført verden. Vi vil rent formelt erklære at det denne korrupte alliansen driver med ikke er mindre enn en forbrytelse mot menneskeheten.

Vi må gjenopprette folks tillit til medisinen. Det må begynne med fri og åpne dialoger mellom lege og medisinske forskere.

Vi må få tilbake medisinske rettigheter og pasientenes rett til å bestemme selv.

Dette inkluderer det grunnleggende prinsippet om det hellige forholdet mellom lege og pasient. 

Tiden for dette er forlengst gått fra oss, derfor må verdens leger nødt til å få dette i gang.

Nedstengningene var også et grovt overgrep.

Etter to år med vitenskapelig forskning, behandling av millioner av pasienter, hundrevis av kliniske tester utført og forskningsdata blitt delt har vi vist og dokumentert vår suksess, hvordan vi kan forstå og bekjempe Covid19.

Når vi tar med risikoen versus fordelene om større politiske avgjørelser, har vi , de 17 000 i Global Covid Summit, leger og medisinske forskere fra hele verden, blitt enige om følgende fundamentale prinsipper:

 1. Vi erklærer, og data bekrefter, at eksperimentet med Covid-injeksjoner med genetisk terapi må ta slutt. 
 1. Vi erklærer at leger ikke må bli forhindret i å gi livreddende medisinsk behandling.
 1. Vi erklærer at stater som erklærer nasjonal nødssituasjon, noe som fører til korrupsjon og forlenger pandemien, straks må avsluttes. 
 1. Vi erklærer at medisinsk personvern aldri mer må krenkes.
 1. Vi erklærer at ansiktsmasker ikke er, og aldri har vært, effektiv beskyttelse mot luftbårne åndedrettsvirus i samfunnet.
 1. Vi erklærer at finansiering og forskning må være etablert mot skader, dødsfall og lidelser av vaksinasjon.
 1. Vi erklærer at ingen ting må nektes befolkningen, inkludert undervisning, karriere, militærtjeneste eller medisinsk behandling , heller ikke uvilje mot å ble vaksinert.
 1. Vi erklærer at brudd på rettigheter og medisinsk sensur fra regjeringer, teknologi og medie-selskap må stanses, og at folkets rettigheter må opprettholdes.
 1. Vi erklærer at Pfizer, Moderna, BioNTech, Janssen, Astra Zeneca og deres grunnleggere som har tilbakeholdt og med vilje har unnlatt å gi sikker og effektiv informasjon til pasienter og leger straks må stilles for retten for falsk informasjon.
 1. Vi erklærer at regjeringer og medisinske byråer må bli holdt ansvarlig.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.globalresearch.ca/declaration-iv-restore-scientific-integrity/5805770

Redaksjonen har lagt til bilder m/kommentarer

Forsidebilde: iStock

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Arrangørene av Beitostølen Cup valgte å avlyse etter at en spiller falt om med hjertestans.

  https://www.dagbladet.no/sport/avlyste-etter-hjertestans/78347292

  Det er mange spillere som har falt om etter hjertestans nå.

  Svar
 • Gå hjem og vogg med «det hellige forholdet mellom lege og pasient», for noe kliss! Alle leger som satte sprøytene visste at de deltok i å gjøre helst hele menneskeheten til forsøkskaniner i husarrest allerede tidlig i 2020. De må også stilles til ansvar, og at de bare fulgte ordre holder ikke.

  Svar
  • Jeg husker sykesøsteren som fikk straff fordi hun hadde gitt pasientene placebo istedet for «vaksinen».

   Svar
   • All ære til henne som gjorde det.
    Menneskeheten hynger i en tynn tråd

  • Kolbjørn Alstad
   26 juli 2023 7:48

   Det ryktes også at legene fikk kickbacks fra Big Pharma for hvert skudd de satte… Fint hvis noen har mer inngoende info om dette.

   Svar
 • Northern Light.
  25 juli 2023 16:31

  FN/WEF: «Vi eier vitenskapen og vi tror verden nå burde få vite det».

  De innrømmer at de sensurerer søkeresultater, og betaler Big Tech & påvirkere for å forme publikums oppfatning om covid og klimaendringer.

  Av The Expose.
  Del 1. World Economic Forum (WEF) avholdt Sustainable Development Impact Meetings i september 2022, samtidig med FNs generalforsamling. På disse møtene erklærte FN-tjenestemenn at de «eier vitenskapen». (FN og WEF ble slått sammen for noen år tilbake. ovs. anm).

  De innrømmet også at de samarbeider med Google for å sensurere søkeresultater som ikke passer til de offisielle narrativene, sikre at deres propaganda er øverst på listen i forhold til ting som «Covid» og «Klimaendringer» og samarbeid med Big Techs sosiale medier for å øke propagandaen om om covid og klimaendringer, alt for å forme opinionen.

  «En annen nøkkelstrategi vi har er å bruke påvirkere (også kalt influensere) med stor tilhengerskare, som er ivrige etter å hjelpe med å frembringe budskap til deres følgere, og de var mye mer troverdige for deres følgere enn FN». «Ideen om at all tale er lik er ikke sann». Velkommen til The Great Reset.

  På WEFs møte snakket globalistene om å «Takle disinformasjon» der deltakere fra FN, CNN og Brown University diskuterte hvordan man best styrer narrativene. Melissa Fleming, sekretær for global kommunikasjon i FN, fremhevet at FN hadde samarbeidet med flere store teknologi-selskaper, inkludert TikTok og Google, for å kontrollere covid- og klimafortellingene mens hun hevdet: «Vi eier vitenskapen».

  FN hevder å eie vitenskapen, men hvis vi ser nærmere på hvem som finansierer FNs Verdens helseorganisasjon (WHO) – får vi et klarere bilde av hvem som står bak. Historisk sett har Bill og Melinda Gates Foundation, sammen med den Gates-støttede GAVI-vaksinealliansen, bidratt mer til WHO-programbudsjettet enn alle medlemsnasjoner, bortsett fra to – USA og Storbritannia. Hvem var det som eide vitenskapen igjen?

  Når det gjelder å styre klimafortellingen, sa Fleming at FN hadde samarbeidet med Google, slik at deres autoritative fortellinger skulle vises øverst i søkeresultatene. «Hvis du for eksempel googler ‘klimaendringer’, vil du øverst i søket ditt få alle slags FN-ressurser. «Vi blir mye mer proaktive. Vi eier vitenskapen, og vi mener at verden burde vite det. Men ikke bare i samarbeid med Google.

  Fleming fremhevet også at FN arbeidet med TikTok på et prosjekt kalt «Team Halo», for å øke covid-informasjonen fra medisinske og vitenskapelige miljøer på den kinesiskeide videodelings-plattformen. «Vi trente forskere over hele verden og leger på til å fremstå som pålitelige med informasjon om covid på TikTok.

  Ideen om å infiltrere og undergrave nettgrupper innenfra med påvirkere, følger anbefalinger fra en Google-støttet RAND-rapport i 2021. » Markedsførere bruker samme tilnærming når de bruker sosiale medie-påvirkere, som deretter på en troverdig måte kan kommunisere fordelene ved et produkt til sitt eget publikum på sosiale medier».

  WEFs administrerende direktør Adrian Monck, har kalt kritikere av WEFs store Great Reset agenda, representanter for hvitt overherredømme og antisemitter med desinformasjonskampanjer fra ekstreme høyre kant. Da Monck henvendte seg til CNNs Rachel Smolkin, sa Monck at CNN var en del av en politisk strategi for å «eie fortellingen». «CNN prøver å forstå verden og prøver å etablere fakta; det er også en del av den politiske krigen om hvem som eier narrativet, sa han. I følge MintPress News mottok CNN 3,6 millioner dollar i donasjoner fra ingen ringere enn Bill og Melinda Gates Foundation – den samme organisasjonen som er de største investorene i WHO. Etterforskningen avslørte at Gates også hadde donert hele 319 millioner dollar, til mange av de største og mest innflytelsesrike nyhetsmediene i verden.

  Svar
 • Northern Light.
  25 juli 2023 16:32

  Del 2. Ideen om en stort narrativ er noe som den franske filosofen Jean-Francois Lyotard kalte en «stor fortelling» (også kalt «metanarrativ») som «legitimerer makt, autoritet og sosiale normer» – alt som Great Reset prøver å oppnå. Når WEFs Great Reset har implementert sin fortelling, kan enhver motstridende fortelling avvises som desinformasjon, konspirasjon eller ekstremisme som må sensureres og undertrykkes for alles beste. I ett WEF-møte om å «takle desinformasjon», hørte vi ikke-valgte globalister hevde at de hadde monopol på vitenskapen, og at hovedstrømpressen var deres medspiller i kampen om å eie narrativet.

  Storbritannias Kong Charles III, (Prince of Wales på tidspunktet for The Great Reset-lanseringen), sa i juni 2020, «Vi har en gylden mulighet til å gripe noe bra fra denne krisen – dens enestående sjokkbølger kan gjøre folk mer mottakelige for store visjoner om endring». På samme måte sa WEF-grunnlegger Klaus Schwab at pandemien representerte «et sjeldent, men smalt mulighetenes vindu», til å sette i gang Great Reset. Hvis noen «grep muligheten» til å utnytte folks frykt under pandemien, ville ikke-valgte globalister og det britiske Kongehuset absolutt stå øverst på listen.

  Ved å erklære at de «eier vitenskapen», samarbeide med store teknologiselskaper for å manipulere søkeresultater for å påvirke opinionen, og gi millioner av dollar til pressen, viser globalistene igjen sine sanne farger.

  Å eie vitenskapen fører til å eie fortellingen. Å eie fortellingen betyr å kontrollere tanke og tale. Å kontrollere tanker og tale betyr slutten på det frie samfunn. De ikke-valgte globalistenes autoritære forsøk på å skape et nytt samfunn fra ødeleggelsen av det gamle, blir stadig mer åpenbart og desperat ettersom folkets tillit til de globale elitene fortsetter å smuldre. Velkommen til The Great Reset.

  Fra The Expose, publisert 25 juli 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, oversikter og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: “We own the Science and We think the World should know it” – UN & WEF admit they CENSOR Search Results & pay Big Tech & Influencers to shape Public Opinion on Climate Change & COVID-19.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kronikk:

Kanskje det er mennesket som ikke hører hjemme på jorden?

Forrige innlegg

Høringen som pågår i USA er full av politisk sprengstoff.

NRK glimrer med fullstendig taushet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.