POSTED IN Helse

Opphausingen av en ufarlig Korona?

Er det forberedelsen for et fremtidig, profitabelt vaksine-salg?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Dette er delen siste delen av en lengre artikkelen til Professor Michel Chossudovsky som er redaktør av nettstedet Global Research. Artikkelen er for lang til å kunne gjengies i sin helhet. Vi har oversatt den siste delen med konklusjonen.

Vi vet nå alt Korona-viruset er ufarlig men lett overførbart, slik tilfellet var med svine-influensaviruset. Det vil høyst sannsynlig bli en global, ufarlig pandemi.

Hypokondri er overdreven helseangst eller sykdomsangst. Det vesentlige kjennetegnet er vedvarende opptatthet av muligheten for å ha en eller flere alvorlige og fremadskridende kroppslige (somatiske) sykdommer. Sykdommen kan i alvorlig tilfeller føre til sterk funksjonshemming.

Problemet er medienes voldsomme opphausing av sykdommen som skaper en angst-epidemi og som bidrar til å overbelaste helsevesenet. Det vil ramme alvorlig syke pasienter, f.eks. kreftpasienter med redusert immunforsvar eller andre med alvorlige hjerte/lunge-plager.

Det har vært uforståelig for meg hva hensikten med denne skremmingen skulle være. Ledende folk i helsevesenet må jo vite dette og ha erfaring fra svineinfluensa-historien da de tabbet seg ut. Men legemiddelindustrien er økonomisk tungt inne i helsevesenet på ulikt vis og bidrar nok til sitt.

Professor Michel Chossudovsky skriver rett ut at det er sannsynlig at store legemiddel-firma står bak fryktkampanjen for på sikt å få solgt vaksiner mot dette ufarlig viruset. Det virker ikke usannsynlig, men det gjenstår å se.

Knut Lindtner

Hva blir neste fase i COVID-19-pandemien? Er dette falske nyheter – eller er det virkelig?

Fra Global Research.

 • Propaganda-kampanjen mot Kina er ikke over.
 • Heller ikke  «frykten for en pandemi» utenfor Kina, til tross for det stadig minkende tallet på «bekreftede tilfeller».
 • Finanskrisen fortsetter, hausset opp av desinformasjon i mediene og innblanding i finansene.
 • Dersom den normale handelen mellom USA og Kina (og transportene) ikke blir fullstendig gjenopprettet, så vil forbrukervarer  «Made in China» eksportert til Amerika bli berørt.
 • Dette kan så potensielt føre til en alvorlig krise i varehandelen i USA, der «Made in China» varer utgjør en stor del av det månedlige forbruket i husholdningene
 • Fra et helsemessig synspunkt er det et positive utsikter til at COVID-19 kan ta slutt i Kina. Det er allerede meldt om framganger.
 • For resten av verden (som pr. 28. februar har omtrent 3000 bekreftede tilfeller) er en COVID-19-pandemi, blandet med propaganda, til fordel for et verdensomspennende vaksinasjonsprogram.
 • Uten at den pågående frykt-kampanjen ble blandet med falske nyheter (fake news) så hadde forekomsten av COVID-19 aldri nådd avisoverskriftene.
 • Er det virkelig behov for et verdensomspennende vaksinasjonsprogram når man ser på det fra et helse- eller medisinsk synspunkt?
 • 43,3 prosent av «bekreftede tilfeller» i Kina er nå kategorisert som «friske». Vestlige medier skiller ikke mellom «bekreftede tilfeller» og «bekreftede infiserte tilfeller». Det er det siste tallet som er relevant. Trenden går mot flere friske og færre «bekreftede infiserte tilfeller».

WHOs kampanje  for et massivt vaksinasjonsprogram ble behørig bekreftet av generaldirektør dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus den 28. februar.

Tedros Adhanom Ghebreyesus er en etiopisk politiker og akademiker som har vært generaldirektør for Verdens helseorganisasjon siden 2017. (Fra Wikipedia)

Arbeidet er allerede i gang med vaksiner og medisiner. Mer enn 20 vaksiner er under utvikling verden over, og flere medisiner er under klinisk utprøving. Vi venter de første resultatene om få uker. 

Det er vel ikke nødvendig å si at denne beslutningen fra WHOs side er nok et finansielt knefall for de fem stor vaksineprodusentene,the Big Five Vaccine Producers; GlaxoSmithKline, Novarts, Merck & Co, Sanofi, Pfizer. De kontrollerer 85 prosent av verdens vaksinemarked.

Ifølge CNBC: Disse selskapene har hoppet på racet for å bekjempe dette dødelige koronaviruset når de arbeider med vaksine-eller medisin-program.

Sanofi har slått seg sammen med USAs regjering for å utvikle en vaksine mot det nye viruset. Håpet om at det også kan virke mot SARS-utbruddet fra 2003 har fått dem til å sette opp farten.

Mercks vaksine-forretninger omsatte for 8,4 milliarder i 2019, og de har hatt en årlig økning på 9 % siden 2010, ifølge Bernstein.

GlaxoSmithKline er et britisk farmasøytisk selskap med hovedsete i London som jobber innenfor tre forretningsområder: reseptpliktige medisiner, vaksiner og handelsvarer. GSK er et av verdens største forskningsbaserte legemiddelfirmaer med over 100 000 ansatte i over 150 land. Wikipedia

GlaxoSmithKlein fortalte denne måneden at de samarbeider med Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) for et vaksineprogram. CEPI ble grunnlagt ved World Economic Forum , (WEF) overs.) i 2017.

Det er verdt å merke seg at CEPI ble grunnlagt i Davos i 2017 av Bill og Melinda Gates Foundation, the Wellcome Trust (et britisk multimilliard humanitært fond) og World Economic Forum (WEF).

Regjeringene i Norge og India er medlemmer, i hovedsak for å skaffe finansiering.

Tidslinje:


18- oktober 2019: Bill og Melinda Gates Foundation og WEF er partnere i John Hopkins National Security som i oktober 2019 gjennomførte en simulert øvelse på en nCoV-2019 pandemi.

31. desember 2019; Kina varslet WHO om flere tilfeller av «en uvanlig lungebetennelse» i Wuhan i Hubei-provinsen.

7. januar 2020: Kinesiske tjenestemenn annonserte at de hadde identifisert et nytt virus. Det nye viruset kalte WHO 2019-nCoV (nøyaktig samme navn som viruset fra John Hopkins simulerte øvelse, med unntak av datoen).

Bilder av virus som dette skremmer naturligvis.

24. og 25.januar 2020: På møtet i Davos, under regi av CEPI, som også er i partnerskap med WEF-Gates, ble det annonsert en vaksine mot nCoV-2019 (kun to uker etter kunngjøringen fra kinesiske tjenestemenn den 7. januar 2020, og knapt en uke før lanseringen til WHOs Worldwide Public Healths nødssituasjon).

30. januar 2020: WHOs Generaldirektør kunngjør «Public Health Emergency of International Concern (PHEIC) Og nå ble en verdensomspennende vaksinasjons-kampanje lansert for å motstå COVID-19, under regi av CEPI, i partnerskap med GlaxoSmithKline.

Avsluttende bemerkninger:

COVID-19 (alias nCoV-2019) utgjør en multi-milliard samarbeids-bonanza for The Big Pharma. Det har allerede bidratt til å utsette menneskeheten for en farlig prosess som folder seg ut i verden med økonomisk, sosial og geopolitisk destabilisering.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Tor Larsen
  5 mars 2020 9:10

  Å kontrollere befolkningen med frykt som man sørger for å forsterke er gammel strategi for samfunnskontroll. «Uansett politisk system er det bare å fortelle befolkningen at den blir angrepet» -som Hermann Göring sa det. Ingen av nazitoppene som visste for mye skulle få si noe vesentlig. Coronavirus Disease 2019 (Covid-19) ble før noen skulle kunne vite noe om det, behandlet på så sær måte at det selvfølgelig inngår i en falsk flagg operasjon. Enda mer sannsynlig enn profitt ser vi begynnelsen på en kontrollert nedbygging av verdensøkonomien forut for Det Fjerde Riket. Konsensussamarbeidet viser at Verdensregjeringen så å si alt er på plass.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Russia-gate» nok en gang:

Den store løgnen som ikke vil dø.

Forrige innlegg

Norstat med meningsmåling om kraftkabler:

Slik formulert at de får de svarene de ønsker.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.