POSTED IN Norge

Oppgradering av Derimot.

det vil snart bli bedre.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Som sikkert svært mange av være lesere har merket har det vært problemer når en skal logge seg inn på Derimot. Det har vært en treghet og noen ganger har det stoppet helt opp. Vi har i samarbeid med vår tekniske «support» prøvet å finne løsninger som ikke medførte større utgifter. Dette har Ikke vist seg å være mulig. Vi foretar derfor en større omlegging av hele plattformen.

Årsaken til vanskelighetene har på en måte vært gledelige selv om det er en dårlig trøst. Den serveren vi benytter klarer ikke håndtere over 4000 artikler/ med bilder (over 20000) samtidig som trafikken på nettstedet øker. Særlig i løpet av de siste månedene har vi hatt en betydelig trafikkøkning på Derimot.no. ( 40% økning) Det sette vi pris på og det inspirerer oss til forsterket innsats for å levere alternativ informasjon.

Men det er en dårlig trøst når det ikke fungerer slik det skal. Men nå arbeides det for å finne en bedre løsning som gjør det lettere både å redigere og å åpne publiserte artikler.

Vi kan ikke si når dette blir ferdig men regner med at det vil være i oren om noen få dager. Vi beklager de ulempene det har medført for våre mange lesere.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Så flott at trafikken øker. Kommer noe av denne 40% økningen fra Google eller Facebook?

  Svar
 • Vidar Johansen
  25 juni 2021 10:23

  Tipper avviklinga av kommentarfeltet hos Steigan kan være medvirkende til økninga her også.
  De vokser ikke på trær nettsteder av slike kalibere, og når en plutselig bestemmer seg for å fjerne mulighet til å kommentere tror jeg mange med meg sluttet å frekventere der særlig ofte. Honnør til Knut for innsatsen i sannhetssøkernes tjeneste!

  Svar
  • Ja, helt enig ! NRK ytring la jo ned kommentarfeltet «fordi data ble samlet inn» for et par år siden, og lever lykkelig videre uten kritiske kommentarer. NRK ytring er blitt et forum av NRK-fans for NRK-fans. For Guds skyld, Knut, ikke fjern kommentarfeltet, ikke la det drukne slik steigan,no har gjort.
   Hilsen Reidar Kaarbø, redaktør for http://www.hvamenerpartiiene.com (som dessverre IKKE har kommentarfelt!)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Faktisk.no.

Hvem eier og styrer faktasjekkerne?

Forrige innlegg

Professor Chossudovsky:

Uten løgn ville Nato gå i oppløsning!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.