POSTED IN Krig-fred, Russland, USA

Ønsker USA en russisk invasjon i Ukraiana?

Da kan North Stream 2 stanses og Nato forenes.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Selv om vi har passert datoen for den russiske invasjonen som ikke kom, kan den fortsatt komme – sier noen i vest. Russiske ledere sa at de ikke forberdte noe slikt, men de lyger jo hele tiden, ifølge våre sannhetssøkende medier.

Akkurat i denne saken hadde russerne rett og våre ledere tok feil, men det er naturligvis et unntak. Men da glemmer en andre feil og løgner som våre ledere har servert hele tiden og i mange år. F.eks. Saddams masseødelggelsesvåpen eller Račak-massakren – eller gassangrepene i Syria som det viste seg det var jihadistene som stod bak for å utløse vestlig angrep.

Det er mye feil-informasjon fra våre myndigheter og medier. En skulle nesten tror det var blitt systematikk i å lyge til befolkningen i vesten. 

Paul Craig Roberts har gitt opp de vestlige lederne og de store mediene som gir oss den korrekte virkelighetsbeskrivelsen vi skal tro på – selv om den er feil.

Hvorfor kan ikke USAs ledelse si det som det er. USA ønsker en russisk invasjon av Ukraina slik at Nato-landene på nytt kan samle seg om en felles fiende, North Strem 2 kan stanses og alle de andre Nato-landene kan legge inn nye fete kontrakter til USAs private våpensmier. Det er jo det det dreier seg om, men den kan ikke sies høyt for da får en befolkningen mot seg.

Knut Lindtner
Redaktør

Siden Washington så veldig gjerne ha krig, hvorfor angriper ikke Washington ganske enkelt Russland?

Av Paul Craig Roberts

Washington fyrer stadig opp under det de sier er en Ukraina-krise.

Washingtons nikkedukke Jens Stoltenberg, som i navnet er generalsekretær i NATO, sier at NATO vurderer en mer utvidet og permanent tilstedeværelse i Svartehavet.

Svartehavet er for Russland det Middelhavet var for romerne – mare nostrum – «vårt hav».

Stoltenbergs kunngjøring ville være det samme som om Russland ville kunngjøre at de vurderer å etablere en «kampgruppe i Chesapeake Bay». (Fjorden som fører inn til Washington DC, red.)

Stoltenberg legger til at NATO planlegger å etablere kampgrupper i Romania og i andre land rundt Svartehavet.

Men hvorfor i all verden kommer han med slike provoserende tiltak nå når forholdet er så spent som det er? Og hvorfor driver Washington og fyrer opp under spenningen?

Men ikke en gang jeg mistenker Washington for å være helt uansvarlige.

Men som om alt dette ikke er nok, så har Stoltenberg erklært at Svartehavet er av strategisk betydning for NATO. 

Black Sea - Wikipedia
Svartehavet

Og den nasjonale sikkerhetsrådgiveren i Det Hvite Hus sier at oppbyggingen av styrker langs Russlands grenser er nødvendige for framtidige kontingenter, enten Russland invadere Ukraina eller ikke.

Jeg tok feil da jeg trodde at Washington for alvor tok inn over seg Russlands advarsel om at de ikke vil tolerere mer militær oppbygging langs grensene sine. 

Washington hørte ikke, eller hvis de hørte, så var de iallfall bestemte på å provosere fram en krig.

Holdningen  nå er iallfall at Russland kun har to valg – enten slåss eller overgi seg.

Er det noe håp om at folk i Vesten kan gjennomskue galskapen til sine ledere og stanse denne marsjen mot krig?

Det tror jeg ikke.

De kan ikke en gang stanse regjeringen krig mot dem selv. I den vestlige verden er demokratiet en bløff.

person playing poker
I denne konflikten er det Russland som sitter med de gode kortene på hånden

Og hele tiden er det Russland som sitter med alle kortene.  Vi de vente, trøste seg med samtaler og forhandlinger helt til Washington er bedre forberedt?

I tillegg: Vil det bli krig?

Den britiske ministeren for de væpnede styrkene James Heappey sa i dag at alle britiske tropper er fjernet fra Ukraina «over helgen» siden de venter på en russisk invasjon.

De britiske soldatene har trenet ukrainerne i å bruke vestlige våpen til et angrep på Donbass-republikkene.

Washington tror at et slikt angrep vil resultere i en russisk innblanding som kan bli betegnet som «en russisk invasjon».

Og i mellomtiden forblir Kreml nedsunket i forhandlinger.

Moskva 11. februar /TASS/. Nestsjefen i den russiske presidentstaben Dmitry Kozak  har sagt at Russlands partnere i Normandi-kvartetten (Tyskland, Russland, Ukraina og Frankrike) ser ut til å utsette forhandlingene om ordning for konflikten i Ukraina . helt ifølge instruksjonene de har fått fra De Forente Stater.

«Av en eller annen grunn mener vår motpart at tiden er på deres side og at de bare vil utsette forhandlingene» fortalte Kozak til mediene få fredag etter torsdagens møte med Normandie-kvartettens politiske rådgivere. Dette møtet løste ingenting.

«Videre har vi fatt dokumenter fra våre venner i NATO-land – en instruks fra utenriksdepartementet i USA til alle NATO-land om hvordan de skal føre forhandlinger med Russland om en løsning på konflikten og gjennomføringen av Minsk-avtalen.

Det er en instruks om hvordan man skal få slutt på forhandlingene». 

https://tass.com/politics/1401971

Se også:

https://sputniknews.com/20220212/lavrov-tells-blinken-propaganda-about-russian-aggression-against-ukraine-ha-provocative-purposes-1092963955.html

Siste: USA trekker soldater ut av Ukraina i vente av en russisk invasjon. Etter å ha provosert til krig stikker supermakten av.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Jaunt and Joy

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  17 februar 2022 9:43

  Det tek no til å verta allment kjent at USA ynskjer å ta knekken på Russland. Presset austover er systematisk. Saklege russiske krav om felles tryggleik og nedrusting skal oversjåast og avvisast. Kor mange norske journalistar kjenner innhaldet i russiske framlegg?

  Alt går i same retning. Trugsmål, sanksjonar og openberre lygner i hopetal. Sanksjonar vert presenterte som tiltak for demokrati og menneskerettar. Om dette var sant, skulle menneskeretts-situasjonen i Russland for lengst vera fullkomen.

  Wall Street, våpenfabrikkar i Noreg og USA har all grunn til å vera nøgde med Stoltenberg. Men det er neppe i norske nasjonale interesser å få ein sentralbanksjef som det ressursrike Russland ikkje orkar å snakka med.

  På sikt er skreien vår på veg mot russiske havområde. Då kan det vera greitt å vera på talefot med Russland. Noreg er blitt besette av pengar. Dei kan me ikkje eta.

  Svar
 • Det kan tenkes at Putin sender ut en intern og hemmelig ordre til det russiske militæret om at det skal gjennomføres invasjon av deler av Ukraina på den og den dato. Men når man kommer fram til dette tidspunkt så kommer det en kontraordre om at invasjon avlyses. I mellomtiden har USAs spioner fanget opp Putins ordre om invasjon og har publisert dette. Slike narre-ordre kan det komme flere av fremover. Og til slutt er det ingen som tror på det USA sier om planlagte invasjoner. Samtidig kan russerne også spore opp hvem som informerer USA om slike invasjons-ordre. Russland kan latterliggjøre det USA sier («kan vestlig media vennligst oppgi alle datoene for de planlagte russiske invasjoner i Ukraina for det kommende året slik at vi russere kan planlegge når vi skal ha ferie fremover») Russlands hemmelige våpen kan vise seg å være humor.

  Men disse varslene om snarlig forestående invasjoner har ført til at observatører har forlatt Øst-Ukraina, dermed vil det være fritt fram for Azov-brigaden å kunne herje med befolkningen i Donbas for å fremprovosere at Russland griper inn i krigen.

  Svar
 • HVIS USRael greier å presse frem ww3 som planlagt håper jeg inderlig at Russland med sine supersoniske missiler først tar ut Washington, New York (Wall Street) og Pentagon. Amerikanerne (makten bak makten – Deep State) har drevet sine kriger for profitt over hele verden i mange 10-år, og fortjener virkelig å få «føle på kroppen» hvordan krig er på hjemmebane. Så Putin, hvis de tvinger dere til det, TRYKK PÅ KNAPPEN, don’t hesitate!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Paul Craig Roberts:

Sannheten fordamper rett foran øynene på oss.

Forrige innlegg

Er slaget om de inngripende Coronatiltakene i Canada over?

I Ontario avsluttes nå alle tiltakene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.