POSTED IN Diverse, Falske Flagg

Om dumme russere:

Om å bruke slegge på en stift.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg legger ut denne artikkelen for å vise hvor håpløs og meningsløs teorien om at Russland bruker Novichok for å drepe opposisjonelle er. En bruker ikke gravemaskin på arkeologiske utgravinger og ikke dynamitt for å drepe mygg.

Knut Lindtner

Her er nøyaktig hvor giftig den A-232 kampgiften («Novichok»)  i virkeligheten er.

«Å eliminere en person med «novichok» er omtrent det samme som å bruke en atombombe mot han – opprørende overdrevent.

Fra Anti-Empire

Tenk deg en giftmengden på størrelse med en vanlig ert.

En ert.

Tenk deg så at en slik smule kan eliminere en person i løpet av få minutter. For å være presis, en dødelig dose er omkring 0,1 gram. Det vil si at et glass med en slik substans kan sende 2000 mennesker tilbake til sine forfedre!.

Om du tror jeg snakker om «Novichok» så tar du feil. Faktisk snakker vi om den berømte «spion»- giften – Potassium Cyanid. (Kaliumcyanid).

Det er den vi vil bruke som referansepunkt, slik at det kan se omtrent hva slags doser vi snakker om.

Vi kan vel alle huske disse detektivfilmene der en fiendtlig agent, som, for ikke å bli fanget, biter i kraven på sin egen regnfrakk der han har en kapsel med potassium-cyanid sydd inn. Han dør raskt. Og slike scener er ikke uten realisme, fordi maksimum dose for én person (0,1 gram) virker slik.

Fra nå av vil vi se på omtrentlige doser, siden hver enkelt sak har mange parametre – hvordan den bli svelget, personens vekt, alder, helsetilstand, hva slag assistanse han kan få, osv. Noen vil trenge litt mer, andre mindre.

Det viktigste for oss nå er å forstå de omtrentelige verdiene.

Slik kan vi definere en dødelig dose med potassiumcyanid.

Tenk deg så at det finnes en gift som er 100 ganger mer dødelig enn cyanid . at bare en teskje av denne substansen inneholder opp til 5000 dødelige doser. Og ett glass – opptil 400 000. Det er nok for en hel by.

Nå tror du at jeg denne gangen snakker om Novichoc. Men nei.

Vi snakker om et av de mest berømte kjemiske krigsmidlene – sarin. Én dødelig dose av den er 0,001 gram pr. person.

Sarin

Sarin ble oppfunnet i 1938, og allerede da ble den betraktet som ganske utdatert (men allikevel ganske formidabel, som vi vil se) som kjemisk våpen.

Etter oppfinnelsen av sarin gjorde kjemikerne en god jobb, og kom snart opp med et nytt kjemisk krigsvåpen som var enda 10 ganger mer giftig.

«Nå snakker vi vel antakelig om Novichoc?»

Nei, feil igjen. Denne nervegiften er kalt VX.

Nervegiften VX

Som du kan se av bildene, en dødelig dose med VX er mye mindre enn sarin – bare 0,0001 gram. Dette betyr at 10 gram av denne substansen er nok til å forgifte en by med en befolkning på 100 000.

Naturligvis er alt dette bare teori. Det betyr at 10 gram VX teoretisk kan deles opp i 100 000 like store doser. Hver av disse kan så ta et menneskeliv.

Men dersom du sprayer 10 gram av en slik substans over en by vil det ikke bli en global katastrofe. Mesteparten av VXen vil «unngå» folk.

Lenge ble VX betraktet som den giftigste substansen som noen gang var blitt skapt av mennesker…

Men i det tidligere Sovjet ble det gjennom årene utviklet en hel rekke fullstendig nye gifter, inne i dypet av hemmelige laboratorier. I USSR ble dette kalt «Foliant».

Dette vakre ordet summerer opp omtrent 60 beslektede substanser med forskjellige grader av giftighet.

Den giftigste av alle disse substansene var et stoff med koden A-232. Det er den som hele verden kjenner under navnet «Novichok».

Dette er et fullstendig fiktivt navn, oppfunnet enten av vestlige forfattere eller journalister.

I virkeligheten kan vi bare snakke om klassen av substansene «Foliant», og A-232 er inkludert i disse.

De nøyaktige parametrene for Novichok er ennå ikke klassifisert. Men eksperter er enige om at dette er den neste generasjon kjemiske krigsvåpen etter VX. Ifølge denne er giftigheten 10 ganger så høy som for VX.

Novichok

Den dødelige dosen er omtrent 0,00001 gram pr. person.

01 milligram – det er en størrelse som er vanskelig å se med vanlig syn. Til sammenlikning veier en dråpe  vann 10 milligram.

Og her er snakk om 1000 ganger mindre enn én dråpe.

Samtidig er Novichoc så giftig at det ikke er nødvendig å svelge den, Det er nok at du bare får den på huden. Eller enda mer effektivt – på slimhinnene (øyne, lepper, tunge osv,). En person blir forgiftet nesten øyeblikkelig, og dør løpet av få minutter.

Denne giftigheten er ikke overraskende, fordi A-232 ble utviklet  i USSR som et alternativ til atombomben. Dette er det kraftigste kjemiske våpenet for masseødeleggelse. Det er designet for å frarøve fiendtlige soldater muligheten til å stå imot så hurtig som mulig. Nesten lynende fort.

En av skaperne bak A-232 (Leonid Rink) antydet i et intervj setningen om dersom et testområde på 90 X 60 kilometer ble brukt til å teste konvensjonelle giftige substanser, så ble Novichoc testet på et område på 700 x 700 km.

Hvor eksakt disse testområde var lokalisert sa ikke Rink noe om. Alle fall er slike dimensjoner på testområder virkelig fantastiske.

Novichoc ble skapt for å ødelegge fullstendige regimenter og divisjoner, ikke bare én person. Til én person finnes det andre, mer hemmelige gifter som ikke etterlater spor.

Å eliminere én person med Novichoc kan sammenliknes som med å bruke en atombombe mot han – en sjokkerende overflødig bruk av gift.

Nå er vi blitt fortalt at det er mennesker i verden (Skripals, Kara-Murza, Navalny) som har overlevd virkningen av en slik atombombe. Det vil si at dersom en dødelig dose kun er 0,00001 gram, så har en eller annen «utspekulert» FSB-ansatt greidd å bruke en dose på 0,000005 gram.

For å si det rett ut, han kunne lagt til en flekk støv, men på en eller annen måte har han bare lagt til en halv flekk støv.

Virkelig venstrehånds-modernitet…  

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde v/Chie Yoshii 8

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Tullet med Novichok er det samme som tullet med Assad sine lagre av gass (400 l.), som et forsøk på å demonisere Assad, for ( åpent) å innvadere Syria.
  USA, som forsynte de «moderate opprørerne» i Syria med stridsmidler, satt med 10 ganger større lagre ( 4000 l.), og hadde brukt giftgass før sjøl, selvfølgelig.

  Konstruerte historier, produsert for media, slik at (bakmennene i ) USA sine overgrep mot andre nasjoner ikke skal bli møtt med for store protester.
  Og historiene skal være formet slik at folk blir skremt og slutter å tenke.
  Gang på gang. Og vår «frie presse», er tilleggsvåpenet.
  Hykleri og løgn er alltid trist å iaktta.

  Svar
  • Reidar Kaarbø
   22 september 2020 22:11

   Mye av våpnene i Syria stammet fra Muammar Gaddafi sine lagre som opprørerne overtok, de ble solgt videre til hele Nord-Afrika og brukt av opprørerne i Syria. Det er all grunn til å anta at «gassangrepet» som Assad ble beskyldt for var fra gamle Libyske våpen, designet for å snu verdensopinionen mot Assad.

   Jeg slo nettopp opp «Borgerkrigen i Libya» på wikipedia på norsk
   https://no.wikipedia.org/wiki/Borgerkrigen_i_Libya.
   Ren og skjær løgn av skremmende dimensjoner. De som vil vite hvem som har gjort hva, når og hvordan, kan lese boken til Ola Tunander «Libyakrigen». Jeg har anmeldt boken nederst på siden
   https://hvamenerpartiene.com/saker/libyakrigen.htm

   Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  27 september 2020 23:53

  «Her er nøyaktig hvor giftig den A-232 kampgiften («Novichok») i virkeligheten er.»

  Så langt finnes det ikke holdepunkter for at A-232, en av flere varianter av Novichok-familen, ble benyttet i Navalny-saken.

  Vil Mirzayanov, som var med på å utvikle Novichok, er ikke i tvil om at giften ble benyttet både i Skripal og Navalny-saken og sier i dette intervjuet at varianten A-242 er «perfect for this»:

  «Novichok creator: The aim was not to kill Navalny but make him an invalid»
  https://news.err.ee/1132520/novichok-creator-the-aim-was-not-to-kill-navalny-but-make-him-an-invalid

  «I know of at least six variants, and it is likely that A-242 was used to poison Navalny. Because of its toxicity, only a very small amount of the substance is needed to poison a person»

  Why was no one else harmed?

  The substance has a very low threshold – that is to say its concentration is very low. If he was poisoned through his digestive tract, it could not endanger the people around him. And even if it was put on his underwear, as has been suggested, it could not have gone far as the fumes have a very low concentration. That is why Navalny did not poison others. I believe they used this particular substance. And what’s paramount: because the substance can be used in very small amounts, those who planned it believed that traces of it would disappear from Navalny’s body in two or three days. That is why they used this particular agent. So, the GRU is evolving and learning from its mistakes.

  […]

  You say that the GRU learns from its mistakes, but both Sergei Skripal and Navalny survived. Why did the poisoners fail on both occasions?

  Perhaps the goal was to make him an invalid and knock him out that way. It is a horrible form of vengeance as it is likely Navalny will never recover. He will forever be an invalid. The GRU was sure the substance would disappear from his body. However, modern powerful chromatographs and mass spectrometers make it possible to detect minute concentrations by magnifying the signal. That allows you to get the spectrum and even the molecular ion that effectively gives you the formula.

  «As a specialist who participated in the creation of the toxin, are you not surprised Novichok did not succeed when used on the Skripals in the UK or on Navalny? People develop serious complications after they are exposed to Novichok but don’t die. How to explain that?

  First of all, they used a completely different substance in the UK – A-232, its binary variant. (A binary form is made up of two parts that are harmless when separate but become toxic when combined – ed.) The binary form yields little in terms of the final product for a maximum of 70 percent. Secondly, it takes time. A binary form needs a push for the chemical reaction to take place. After that, you need to smear the final product onto the door handle. Time is short. Then we have the climate – England usually has acid fog. All of it worked to reduce the concentration of the substance.

  What is more, the Skripals received timely medical attention. Had they been kept in the same conditions as Navalny, they would surely have perished. The GRU messed up there.

  Regarding this recent incident, the aim was not to kill Navalny but to put him out of commission, make him an invalid. A very small amount of the A-242 substance is perfect for this. They were experienced and had more success this time around.
  However, they still made a mistake when they believed signs of the substance would disappear after three days.
  We did not know that trace amounts of the substance are retained in the liver and do not break up. The Germans knew that and used it to test Navalny. It does not disappear after three days and we have no idea how long it takes.»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dag 13 i rettssaken mot Assange.

Teknologien svikter beleilig i retten.

Forrige innlegg
Regjeringen vil forlenge koronafullmakter: Hastehøring med tre dagers varsel

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.