POSTED IN Norsk politikk

Oljerikdommen i Norge fører til dekadens.

Juksemakere på rekke og rad.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ministre uten egne egenskaper; et pill råttent politisk system.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Pål Steigan sa det med fynd 15/2/24; at masteroppgaver på bestilling er en nådeløs dom over vårt utdannelses-system, og mer. Og han refererte til Ingvild Kjerkol´s masteroppgave som en ren bull-shit jobb ved å introdusere oss for Martin Thaulow i Tromsø, som selv skriver andres masteroppgaver mot betaling.. Jeg anbefaler alle som ikke har fordommer mot steigan.no å lese dette siste innlegget: «Skriver masteroppgaver mot betaling: -Systemet er ødelagt» og deretter høre hans personlig tale, en påfølgende podcast om temaet.

Og for ikke holde det tilbake helt til sist, han erklærer Jonas Gahr Støre som den verste juksemakeren av dem all, med en regjering for plagiat og juks. Ikke rart at alt mannen tar i går i knas, iallfall ser det slik ut utenfra her jeg sitter i Chile og forsøker å følge med. Norge synes blitt til en heller u-intellektuell virkelighet hvor også Erna Solberg naturlig får sitt pass påskrevet. Intet forbauser meg lenger, den enorme norske «humbugen» synes utgått fra av en slags olje-rikdoms dekadens. Og politiker-grådighet.

Innlegget til Steigan bør leses, for statsministeren er absolutt ansvarlig for den ukulturen som er typisk for hans egne utpekte regjeringsmedlemmer, selvfølgelig ingen andre. Men se, den stuper i tillit på meningsmålingene og kanskje spesielt når Jonas tillater den norske usosiale strømforsyningspolitikken bare å fortsette, til ene-fordel EU og kraft-spekulantene, et helt vanvittig påfunn som for øvrig Erna underdanig sto for i hele sin EU/WEF/FN pregede regjeringstid.

Jonas sender titalls av ukontrollerbare skattemilliarder over til våpenindustrien og ukrainske oligarker etc. Og senest, utilgivelig, skyver han helseminister Ingvild Kjerkol foran seg til Norge «diktatorisk underlagt» det globale WHO-systemet som, med sin dubiøse generalsekretær, nær sto Kina til fordel under covid-epidemiens begynnelse. Spørsmålet er, skal Norge helt forsvinne som nasjonal  selvstendig stat – og hva har vi da igjen av norsk selvråderett når regjeringen ihuga raserer det norske retts-systemet til fordel den korrupte utenverdenen; er det EU og Brussel som skal regjere oss?

Siden jeg her tar frem steigan.no idag, la meg påpeke et annet meget interessant innlegg samme dag 15/2/24, nemlig «Faglitterær forfatterforening (NFFO) trekker seg fra debatt med professor Glenn Diesen». Det gjaldt som medarrangør for en Midtøsten-debatt, i protest mot paneldeltagelse av den norske, den angivelige «Putin-propagandisten» Glenn Diesen, som har oppnådd stor internasjonal anerkjennelse som akademiker.

Hvorfor er de redd for ukorrekte meninger?

Hør hva den berømte geopolitiske analytikeren John J. Mearsheimer skriver om Diesen´s siste bok «The Ukraine War & The Euroasian World Order: «Diesen has written a terrific book about the emerging world.. A must read for anyone who wants to understand the great shift in the global distribution of power that is taking place before our eyes». Men se, en faglitterær forfatter og analytiker på dette nivået, han blir boikottet av NFFO fordi, ifølge steigan.no, Aage Borchgrevink har gjort foreningen til en anti-russisk utpost. Og steigan.no spør, når fikk han det mandatet. Og jeg spør, fra hvem?

Etter min mening, vår statsminister har gjort Norge til en uvenn av Russland, og Jens Stoltenberg, som sekretær for Nato, har ikke forbedret Norges forhold, tvert i mot. De begge synes blindt å adlyde USA og deres versjon av historien om Ukraina, som Norge utrolig har støttet med 10 ganger mer penger enn USA, det selvsagt med utgangspunkt i relativ folkemengde. Kommer det frem at Norge, under Jonas, assisterte USA på noen måte med sprengningene av gass-rørene i Nordsjøen, vil vårt lenge gode forhold til Russland ytterligere rokkes ved, og vår statsminister vil ha gjort oss en bjørnetjeneste ved å la seg dirigere av ikke-norske globale forhold. Hva vet jeg, jeg mistenker både ham og Erna som lydige globalister, å selge oss på båten, og kanskje det er derfor NFFO og Borchgrevink ikke ønsker eller kan gi tilbørlig vekt til Diesen som antagelig slett ikke deler vår statsministers «klarsyn» på verden. 

Jeg har lenge vært en tilhenger av Mearsheimers syn på Ukraina-konflikten og bestiller sporenstreks boken til professor Diesen, kjent for skarpe vurderinger. Slikt er det dessverre ikke populært å kunne innrømme i et politisk strupet Norge, under sin verste og «globale» statsminister noensinne. Det står knapt lenger til å kunne tildekkes av NRK og andre subsidierte politiske operatører. For Norge og landets interesser sviktes alvorlig gjennom løgn og bedrag. Og for hva? Er Jonas like sykelig opptatt som Erna av seg selv?

«Ras på havet», det husker jeg som et godt Finnmark-uttrykk av ren forbannet forakt, ennå ikke forbudt i Norge.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Takk Dan, for belysende innlegg. Hva skjer i Chile? Jeg har hørt om en kraftig brann, lik det som skjedde på Lahina Hawai?

  Svar
 • Brannene på Lahina Hawaii kan ha vært igangsatt av et ukjent strålingsvåpen som oppløste materielle strukturer til støv, mens trær, busker og gress ble stående. Underlig å lese på Nyhetsspeilet.no at huseiere med blått tak ungikk katastrofen, og at noen celebriteter malte hustakene sine blåe kort tid i forveien av katastrofe. Konspirasjonsteori?

  Svar
 • «Men se, den stuper i tillit på meningsmålingene og kanskje spesielt når Jonas tillater den norske usosiale strømforsyningspolitikken bare å fortsette, til ene-fordel EU og kraft-spekulantene, et helt vanvittig påfunn som for øvrig Erna underdanig sto for i hele sin EU/WEF/FN pregede regjeringstid.»

  Hvis ikke både Ap og Høyre, med sine bedragerier og tyverier og grunnlovsbrudd, kommer under sperregrensen ved neste stortingsvalg, så er det vel fortjent for Norge. ( Norges befolkning.)
  Idioti bør (sjøl-)belønnes som alt annet. Med fortsatt idioti i ‘styre &stell ‘.
  La de døde begrave de døde.

  Svar
 • wasan Totland
  19 februar 2024 13:18

  Reis te helvete din rottpung, heter det. Eller på enggelsk: You atre a dichead full of shit.
  Jeg må presisere: Ikke du Dan.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Frontlinjen bryter sammen.

Strategisk nederlag for Ukraina.

Forrige innlegg

Senator James David Vance:

Russland produserer like mange artillerigranater på en dag som USA gjør på en måned.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.