POSTED IN Norge

Offisielle USA-tall: Over 6000 vaksinedøde.

De virkelige tallene er langt høyere.

0
Print Friendly, PDF & Email

CDC rapporterer nå at 6113 mennesker er døde etter COVID-19-injeksjoner, med sin siste utgivelse av data i dag i Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), en  amerikansk regjeringsfinansiert database  som sporer skader og dødsfall forårsaket av vaksiner.

Kilde .

I tillegg til de rapporterte 6.113 dødsfallene, er det 5.172 permanente funksjonshemminger, 6.435 livstruende hendelser og 51 558 legevaktbesøk.

For å sette dette i et perspektiv har det nå blitt rapportert flere dødsfall etter COVID-19-injeksjoner som startet i desember 2020, enn det har blitt registrert totale dødsfall etter vaksinasjoner i de foregående 30 årene , fra 1. januar 1991 til 30. november, 2020, ifølge CDCs VAERS.

Kilde .

Det har også nå blitt rapportert 576 dødsfall til ufødte barn etter COVID-19-skudd, ettersom CDC fortsetter å anbefale at gravid kvinne skal injiseres med disse vaksinene, som mange leger og forskere nå beskriver som «biovåpen» -injeksjoner.

Kilde .

Kan det lenger være noen tvil om at de uttalte målene til eugenetikeren Global ledere, som Bill Gates, om å redusere verdens befolkning nå er i full gang?

Og dette er bare rapportene som CDC har besluttet å frigjøre for publikum. Det er angivelig varslere i CDC som sier at det virkelige antallet dødsfall som rapporteres etter COVID-19-injeksjoner er over 50.000 nå. ( Kilde .)

Maskinoversatt og korrigert tekst v/Knut Lindtner

Forsidebilde: Ehimetalor Akhere Unuabona

https://www.globalresearch.ca/cdc-6113-dead-following-covid-19-injections-including-576-abortions-population-control-agenda-hard-deny/5748708

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Saken mot Assange faller nå helt fra hverandre:

En av de største juridiske skandalene i historien.

Forrige innlegg

Husk den falske svineinfluensa-kampanjen.

Den gangen løy de. Hvorfor skal vi stole på dem nå?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.