POSTED IN Krig-fred, Norsk politikk

Oberstløytnant: USA-basene i Norden har ingen forsvarshensikt.

De skal brukes til å angripe Russland.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

USAs ATOMDEMONSRASJON I NORSKEHAVET

Av Einar Ødegård, oberstløytnant ute av tjeneste

Nå forundres de skyldige over den amerikanske atomdemonstrasjonen i Norskehavet, de forundres over utviklingen fra fredelige tider til denne trusselen mot Russland.

Skjermdump fra artikkel i Nettavisen

‘De skyldige’ er åndssvake skandinaviske politikere som Erna Solberg, Carl Bildt og Alexander Stubb, som har latt USA fylle Skandinavia med 47 amerikanske baser.

De 47 basene har ingen forsvarshensikt, de er opprettet for at USA skal brukes for å angripe Russland.

Når vi i tillegg vet at russere ikke på noen måte viser aggressive hensikter mot Skandinavia, men bare holder forsvaret av Mor Russland i orden, ser vi klart at de nevnte skandinaviske politikerne ene og alene har gått USAs aggressive ærend, betalt eller ikke.

Det ironiske i demonstrasjonen er at Skandinavia har fått vite hvilken gru russerne vil utløse ved trussel om et amerikansk angrep, når de skandinaviske baseområdene, havner og flyplasser blir gjort til radiaoaktive skraphauger av russiske våpen.

Skandinavias meget store bidrag til krigen i Ukraina (les USAs krig mot Russland med bruk av ukrainere) er aktive krigshandlinger som Russland med full rett kan besvare konvensjonelt eller kjernefysisk.

Skyldig er de nevnte politikere med tilhengere.

Forsidebilde er KI-generert

 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  28 juni 2024 9:55

  Norske politikarar har loge i 75 år og sagt at dei stolar på at USA ikkje tek med seg atomvåpen til norske område.

  USA sine atomubåtar er kronisk i Norskehavet. Med develskap tilsvarande 1266 Hiroshimabomber på éin ubåt!

  Bra at Derimot.no og Nettavisen viser alvoret som norsk presse elles er musestille om, særleg NRK.

  Takk, Ødegård!

  Svar
  • Johannes E. Åtta Førtifira
   28 juni 2024 18:23

   Og du Torfinn Slettebø har selvsagt ikke skjønt at det er de norske fjordene som er de beste områdene for disse ubåtene, sammen med de franske og britiske, til å angripe Russland fra?
   Du tør i alle fall ikke skrive det, i likhet med mye annet viktig du ikke tør skrive…

   Takk for et uredd innlegg fra oberstløytnant Ødegård!

   Svar
 • Norske og skandinaviske politikere vet at de ikke kan opponere mot USA sine 47 «omforente” baser, da vil de straks bli funnet skutt i en bil på en øde landevei, forgiftet på et hotellrom eller påkjørt av en drosje hvorsomhelst. Historien har satt spor, for åpner du kjeften…

  Svar
 • Northern Light.
  28 juni 2024 14:27

  «‘De skyldige’ er åndssvake skandinaviske politikere som Erna Solberg, Carl Bildt og Alexander Stubb, som har latt USA fylle Skandinavia med 47 amerikanske baser».

  De er ikke åndssvake, de representerer finansfolkets Norske, Svenske og Finske avdelinger, og administrerer landene på vegne av billionærkabalen som har hovedsete i Wall Street. Politikken utformes etter ders agenda, ikke til befolkningenes beste. Som i andre vestlige land har de søkt makt etter å tålmodig forberedt det i over hundre år, og etter annen verdenskrig har de raskt tatt makten, ved å utnevne og ansette hverandre etter å ha kommet i politisk posisjon, som de fremdeles gjør.

  De er Washington DCs skandinaviske avdelinger, og med sine egne i flertall i alle parlamentene, er Washington sikret at deres egne har regjeringsmakt uansett hvordan partiene settes sammen til en regjering. Slik som finansfolket har tatt over det som tidligere var politiske venstrepartier – nå er de det bare i navnet – kan Washington nå regne med at de kan bygge så mange militærbaser de vil, og at deres egne bevilger årlig mange milliarder ut fra landenes statsbudsjetter til «forsvar», det vil si til kontiene til eierne av USAs rustningsindustri.

  Herskerklassen i Wall Street styrer de vestlige landene omtrent som de styrer USA, bare med lokale nasjonale tilpasninger. Deres globalistiske politikk med nyliberal markedsøkonomi har gått raskt og brutalt frem i Sør-Amerika, og Afrika, og deler av Asia. I Vest-Europa har de demontert velferdsstatene i et langsommere tempo, så ikke de europiske befolkningene skal bli alarmert, og gått enda forsiktigere frem i Skandinavia.

  Med finansfolkets egne i regjeringene, så har Norge, Sverige og Finland nå blitt militærbaser, og landene vil bli slagmark når Russland gjengjelder angrepene Pentagon starter. Det er sannsynligvis ikke Pentagon som blir utradert først, men fylkene her hvor de amerikanske basene befinner seg. Svarer Russland med atomvåpen, blir det mer enn fylkene som blir utradert, og Norge blir en radioaktiv slagmark. Ingen politikere som representerer folk og nasjon ville ha tillatt USAs militærbaser på Norsk jord.

  Folk stoler på de sentrale politikerne, de kan ikke få seg til å tro at de ikke representerer dem og nasjonens interesser, de ser jo ut som oss, og blir tillagt samme interesser. Men de er en «tribal hive», deres lojalitet er kun til sitt eget slag, finansfolket og deres agenda, som er verdensherredømme. En ny verdensordning med en verden uten nasjoner, en leder og en valuta, med dem selv i herskerklassen, og en slaveklasse. Før det blir en realitet, må Russland og Kina erobres, det er grunnen til den avsindige konfrontasjonspolitikken mot landene.

  En verden som raskt kommer nærmere, det har politikken vist spesielt i de siste tiårene. Nasjonenes identitet og kultur utviskes, en større og større del av alle de vestlige landenes ressurser går til globalistenes formål. De tidligere suverene nasjonenes befolkninger betaler selv for at finansfolket får gjennomført sin agenda. Deres politikere bruker landenes penger på deres agenda og ikke på landenes befolkninger, selv om det pakkes inn i ord så det høres ut som det er for alles beste av deres presse og media.

  Finansfolkets globalistiske politikk konsentrerer all rikdom og alle lands ressurser til dem selv, det er de som er ansvarlig for verdens tilstand, en verden hvor hvert 4 barn lider under matusikkerhet, og bare en prosent eier mer enn over halvparten av verdens befolkning, noe de har tilranet seg med økonomisk og militær krigføring mot verdens folk og nasjoner. Hundretusener dør hver eneste dag av elendigheten de påfører verdens folk med sin globalisme og nyliberale markedsøkonomi, med de i vestlige land som dør av forgiftning fra deres Big Pharma og Big Food.

  Finansfolket er helt i toppen av den ene prosenten, men hvem skal holde dem ansvarlig – de har nå den monetære makten, den politiske makten, presse og meda makten, rettsmakten og militærmakten i vestlige land spesielt. Finansfolket er i posisjon til å straffe opposisjon, de statuerte et eksempel med behandlingen av Assange.

  Svar
  • Kåre Magne
   29 juni 2024 0:29

   «Deres (maktelitens) politikere bruker landenes penger på deres agenda og ikke på landenes befolkninger»…så sant så sant! Skremmende at ikke en større andel av befolkningen klarer å gjennomskue dette negative systemet som politikerne er innkapslet i.
   Et eksempel på dette er en tannhelsereform som noen få av politikerne på Stortinget ønsker seg. Ifølge Rødts leder vil det koste ca 13 milliarder kroner hvis staten dekker utgiftene til folks tannlegebehandling. Selvfølgelig blokkeres dette av Høyre og Ap…her skal det ikke deles ut almisser til den norske befolkningen…men å sløse langt større summer bort på finanseliten og dens prosjekter…det er jo ikke så farlig.

   Svar
  • Tydelig og bra beskrivelse/forklaring !

   De har gått forholdsvis stille i dørene i mange, mange tiår. Men uvesenets sanne ansikt kommer nå tydeligere og mer og mer til overflaten. Og mange er de som vil bli tatt på senga, til tross for alt man allerede kan observere av tydelige tegn på den egentlige realiteten. Ikke så mange nasjoner i denne verden som er herrer i eget hus lenger.

   Vestens befolkning er offer for den kriminelle supereliten, og dette er Russland bevisst på, og vil ta hensyn til så langt det lar seg gjøre.

   Svar
   • Torfinn Slettebø
    30 juni 2024 9:37

    Bravo! Og eit meir underdanig land enn Noreg skal du leita lenge etter.

 • wasan Totland
  28 juni 2024 23:34

  Mannen har helt rett i det han sier. Hvordan skal Norge og Sverige klare seg etter dette sviket. Skal vi bygge nye militærbaser ettersom våre gamle er overtatt av USA. Finnes det noen andre land som har gitt fra seg så mye militær suverenitet i forhold til hva de har?

  Svar
  • Vi kan melde oss ut av NATO, da må gutta flytte sine undervannsbåter bort fra hele kysten.
   Er det ikke på tide at gutta boys begynner å bli VOKSEN. Jeg husker gutta i gamle dager som fløy rundt og skjøt på hverandre med hjemmelaget gevær. og sloss mot indianerne. Istedet for å legge ned våpnene og bli voksen, har det bare eskalert. Nå er det våpen i hver en krok i hele verden. Menn snakker stadig om «en av gutta», ja, er kanskje tiden inne for Å BLI VOKSEN ? Jeg tror det.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hysj, hysj, det er for pinlig:

Da Stortinget avsatte konge og regjering.

Forrige innlegg

Legger avgift på husdyrenes kroppsgasser.

Danmark skal ødelegge landbruket sitt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.