POSTED IN Krig-fred, NATO, Ukraina

Oberstløytnant:

Panikken i Nato vedrørende Ukrainakrigen kan føre til store feiltrinn.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Seierherren bestemmer alltid vilkårene når fredsavtaler skal inngås.

Av oberstløytnant ute av tjeneste Einar Magnus Ødegård.

Dagens tekstnyhet fra Singapore TV: Kina krever at Russland skal bli med i samtalene om Ukraina.

Tysklands Scholz innrømmer at ‘noen’ avlyttet Ukrainasamtaler og samtaler i Luftwaffe. Stillheten fra USA/NATO/EU den siste tid kan være brukt til

1: Planlegging av offensive luftoperasjoner mot Russland

2: Utarbeide et opplegg til ‘fred’ i Ukraina, dvs skrive regning uten vert, derfor kommer Kina med krav om russisk deltakelse.

NATO-Jens lager et stort politisk problem for å avslutte Ukrainakrigen, ved stadig å gjenta: 

Vi kan ikke la Russland vinne denne krigen!

Med ordene fra Jens som bakgrunn, blir det vanskelig for USA/NATO/EU å berge ansikt i og med at Russland for lengst har avgjort krigen til sin fordel.

Med panikk blant Vestens politikere kan store feiltrinn bli gjort, derfor er vi i en farlig tid.

Seierherren i tidligere kriger har alltid bestemt fredsvilkårene, så også i Ukraina. Dersom et fredsforslag ikke kan aksepteres, javel, da blir det fortsatt krig til et bedre forslag foreligger.

Forsidebilde: Sander Sammy

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  4 mars 2024 8:52

  NATO har også problemer med USA som burde ryste NATO i grunnvollene. Det er problematisk at NATOs største partner USA aktivt bidrar til forlengelse av massedrap og mulig folkemord på Gaza og dermed er delaktig i forbrytelsene. Det er problematisk at stadig flere ønsker å stevne inn USA for delaktighet i folkemord sammen med Israel i IJC, noe som i så fall kan forventes å gi en fellende dom. Hva slags allianse er det NATO har blitt, hvor dypt har denne alliansen sunket, og hva kan egentlig regjeringene og folkene i medlemslandene i denne organisasjonen akseptere?

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  4 mars 2024 9:08

  Zelensky sine «fredskonferansar» utan russisk deltaking er so idiotiske at du må vera stortingsrepresentant for å ikkje protestera mot toskeskapen.

  På stortinget er både Zelensky, Nammo og NATO framleis gudevesen. Stø kurs mot utvida krig.

  Våpenhandlar og angrepsminister Gram har tinga meir krigsutstyr frå Locked Martin. Pengeutpressar USA kan vera nøgde med sine trufaste norske lakeiar. Det norske folket skal betala med høgare pensjonsalder blant anna.

  Mange takk til Ødegård!

  Svar
 • 😉

  ‘Vi bør være bekymret for den utviklingen som skjer i verden. Vi har et Russland som går i feil retning, som er i krig med sitt naboland.
  Det sier forsvarssjef Eirik Kristoffersen.’
  tu.no/artikler/forsvarssjefen-foran-nordic-response-vi-bor-vaere-bekymret/544360

  😉

  Russland gikk altså til angrep på et naboland. – Fordi de mente USA/vesten ville bruke dette landet til angrep på Russland. Etter at USA har bygget stadig flere militære installasjoner rundt Russland gjennom tiår.
  Noe som selvfølgelig bekymret Russland.
  – Også siden USA/vesten hadde gått til krig mot Irak, Syria, Libya… – Uten grunn. Eller konstruerte grunner.
  Og forsvarssjefen i Norge, sammen Ap-politikeren som nå har blitt våpenstyrer i Nato, brukte sine /Norges ‘forsvars’-våpen til å bombe et Libya som IKKE truet andre land. Et UPROVOSERT angrep.
  Bekymret/bekymrer DETTE Erik Kristoffersen?
  -Eller er herr Kristofferen uten evne til refleksjon og sjølkritikk?
  En svært FARLIG holdning/egenskap. Siden Nato-sekretæren også mangler denne evnen. Men har dobbeltmoral så det holder.
  Med slike dobbeltmoralsk militære blir det FARLIG,ja.
  For Norge. For verden.

  Svar
 • Panikken i vestens politikere blir ekstra synlig mens de snakker uten manus; når de svarer journalister på spørsmål er det tydelig ubekvemt, de stivner i kjeven eller hele kroppen, vagger og veiver unødig for å bli trodd, mye mer øhh-øhh enn ord kommer ut av Jens’ munn; kroppsspråket avslører veldig. Tysklands krigsminister Pistorius lyver og er ikke engang særlig dyktig til det. De ivrer etter mer krig, for det er det deres overherrer har bestilt, menneskeliv er noe det bør bli færre av, om de nå faller ved fronten eller sovner stille inn av den sikre og effektive folkemordsprøyta, det blir færre på kloden, det er poenget, og de overlevende europeere så fattige og sultne at de kan gjøre hva de vil med oss.
  Med mindre folket finner styrken og står imot. Dessverre gjør man i Norden det motsatte: melder seg inn i NATO, inviterer krigen inn i landet, med baser og øvelser og våpenproduksjon egnet til å provosere.

  Svar
 • Krigen i Ukraina er startet av de samme kreftene som drepte flere millioner ukrainere vedr hungersnød på 1930 tallet, kalt holodomor. Hungersnøden var det vestetablerte bolsjevikpartiet i Russlands medisin for å tukte ukrainerne. Bolsjevikene i Russland var etablert som som Al-quaida og taliban i vår tid av amerikanerne. Rikfolkene i USA og England som Rotchild, Rockefeller, Warburg, Schiff (i dag heter de Bush), en svensk bankmann ved navn Arschberg m.fl. De såg på «revolusjon» i Russland som god investering. De ville plyndre landet. Hos sinnsyke europeiske teoretikere som var frimurere, Marx og Engels fant de ideologisk plattform, kommunismen, en ideologi bygget på misunnelse. Datidens globalister finansierte og utdannet jødiske urostifterne og terroristene i utlandet og sendte de tilbake. Historien deretter er kjent. Poenget er at de samme kreftene som påførte ukraina ufattelige lidelser med millioner døde i holodomor er de samme som i dag, 100 år senere får dem forblø på slagmarken. Deres forsøk på å lage en Maidan-revolusjon i Moskva lyktes ikke, Putin kunne sin historie å satte en stopper for det. Derfor er veien til å ødelegge Russland gjennom Ukraina. Det vil heller ikke gå. Russland lar seg ikke plyndre av Kazarjødene denne gangen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi skal ensrettes til den ‘rette’ troen!

Indoktrinering om klima i skoleverket.

Forrige innlegg

Periodisk faste:

Noen ser på det som selvpining, men har det noe for seg?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.