POSTED IN Intervju, Krig-fred

Oberst MacGregor:

Vi har lagt opp til krigen. Nå kommer den russiske dampveivalsen.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I dette intervjuet viser oberst Macgregor en helt annen innsikt og forståelse av bakgrunnen for konflikten i Ukraina enn en stor del av hele den europeiske venstresiden.

Etter at kapitalkrefter prøvde å plyndre Russland etter Sovjetunionens fall klarte Putin å snu denne politikken. De tok nasjonal kontroll over landets enorme ressurser. Samtidig advarte han gang på gang om at forskyvningen av Natos grenser mot Russland ikke kunne tolereres. Dette ble ignorert i vest og førte oss inn i den aktuelle situasjonen.

I Washington skapte de seg den illusjonen at de kunne ødelegge Russland i løpet av kort tid. Først fjernet det regjeringen i Kiev og innsatte sine egen folk som de trente opp militært. Deretter utløste de konflikten gjennom provokasjoner. De regnet med at kombinasjonen av økonomiske sanksjoner og militære proxy-styrker (Ukrainske) vil få den russiske regjeringen til å falle i løpet av uker, kanskje et par måneder.

I USA regnet en politisk helt feil (Foto: iStock)

Nå har de plassert seg i en umulig situasjon og føler seg tvunget til å fortsette en krig de taper.

Store deler av USAs befolkningen er lite engasjert i denne krigen. De aner ikke hvor Ukraina er.

De som står bak dette er naturligvis store kapitalkrefter i USA som vil ha tilgang til Russlands naturressurser. Derfor er dette en imperialistisk krig fra USAs side og folkene i Kongressen som er avhengig av donasjonene (les bestikkelsene, red.) til disse kapitalkreftene støtter deres ønske politisk enten de tilhører høyre eller venstresiden.

Han latterliggjør hele nedskytingen av ballongen over USA. Det er en avledningsmanøver for ikke å snakke om de meget alvorlige økonomiske og sosiale problemene USA står midt oppe i.USA har en inkompetent regjering som ikke griper tak i våre store indre konflikter.

Deretter gir han et tilbakeblikk over det som har ledet frem til krigen i Ukraina. Han tilskriver USA mye av ansvaret for den aktuelle situasjonen. Putin advarte oss i mange år, men vi hørte ikke på det han sa. Zelenski gikk til valg på slagordet om «Fred med Russland» og fikk overveldende oppslutning ved valget. Etter valget skjedde det en 180 grader vending.

Det store flertallet i Ukraina ønsket ikke noen krig med Russland, men det var det andre som gjorde.

Han snakker også om panzer-forsendelsen til Ukraina. Hverken USA eller Tyskland kan sende sitt beste utstyr fordi Russland da kan få tilgang til deres mest avanserte teknologi. Derfor må second-hand utstyr sendes.

MacGregor forklarer hvordan krigføringen har endret seg og hvorfor pansrede kjøretøy har mindre betydning enn før. Russland har vært de første til å forstå dette og har bygget opp sine militære styrker etter det. Det vi ser er at de nå smadrer de ukrainske stillingene gradvis og ruller frem som en langsom dampveivals under en elektronisk paraply av bl.a luftforsvars-systemer. Og de er grunnen til det enorme ukrainske antallet døde og sårete.

Vi dreper nå den ukrainske staten med dumskapen vår.

Problemet er at vi har dummet oss ut. Ingen vil innrømme at vi har tapt, selv om mange nå erkjenner det privat. USA har ikke militære midler til å møte Russland i Europa. Det har heller ikke de europeiske Nato-landene. Derfor står Nato i fare for å bli oppløst.

Nato ble skapt som en forsvarsallianse og vi taper i den krigen vi har lagt opp til. Før USAs befolkning skjønner at det er idioter som styrer i Washington er det fare for atomkrig, f.eks. som følge av feilvurderinger eller uhell.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Globalist ene /satanister i the Black cabal. Tilber Lucifer /Satan og regner med hans ord og the godes ord. Israel Gud/skaperen av universet. Sitt løfte mot Russland m. Fl. Gog krigen i Ezikiel 37-38.i Bibelen,(gamle Testamentet) som vi går straks inn i Nå.

  De regner med det overnaturlige. Russlands og co (Persia, Libya, Magogg++) totale ødeleggelse i Israel /Jesusalem.

  Deretter vil veien Stå klar for deres Leder. Antikrist. Ved å fortelle den hele og fulle sannheten, vil man ikke skape Frykt/angst.
  Russland har selv, Sagt: Vi skal ta slangen hode i Israel.

  Hvorfor skape frykt og angst og usikkerhet, ved å utelate deler av hele sannheten?

  Svar
  • Günther Braun
   13 februar 2023 10:51

   Du har helt rett. Amatøren MacGregor avslutter med at vi er styrt av idioter, men det er desverre mye mørkere enn det.

   Svar
   • Ja, mye verre og. Mørkere, bra vi har rødvin Og/eller gleden i Herren. For de, som tror på bibelen eller Toraen/Enoks bok. F. Eks.
    Hollywood har laget en rekke apokalyptiske endetidsfilmer f. Eks Greenland, der de snakker om Malurt, er Det derfor, de regner med en stor befolkningsreduksjon i 2025 ifølge the deagel scenario, fra The deagel corporatin. Ref. Thevoid.Uk/Void-Post/Deagel-2025-Population-And-Output-Forecast-Re-Revisited-Essential-Guide/
    (skrives med kun små bokstaver)

   • » For de, som tror på bibelen eller Toraen/Enoks bok. F. Eks.»

    Ja, man bør tro på de underligste historier. – Som en privat person.
    Og andre bør kunne latterliggjøre absurditenene. – Som altfor lenge har fått lov til å blande seg inn i styre og stell. – I f.ks. Norge.
    Men det sikreste for vår utvikling som mennesker, og som nasjon, er a vi bannlyser enhver sammenblanding av nasjonens kulur/utvikling og religiøst tullball.
    Vi bør bare le av det.

    » Du er forrådt! Jeg vet, – dette er en del av Herrens plan. Det er jeg som skal redde menneskeheten». 😉

    https://www.youtube.com/watch?v=XminlVhLma4

 • Oberst MacGregor som av politiske grunner aldri ble utnevnt til general, er den kommentatoren med størst faglig innsikt og mest presis analyse av krigen – i grell kontrast til våre lokale løgnhalser, klovner og propagandister i og uten uniform som f.eks Geir Hågen Karlsen & Co. Krigen i Ukraina viser hvor feil investeringen i F-35 var. Nå begås en annen feil, denne gang «bare» til 20 milliarder ved kjøp av Leo2A7N. Erna Solberg bestilte 4 ubåter hos EU-deisa Merkel, som gir tyskerne 50 milliarder for et antall ubåter som nedlegger ubåtvåpenet.

  Det koster skattebetalerne 50 milliarder kroner å nedlegge det norske ubåtvåpenet – så skryter våre landssvikende politikere at de styrker forsvaret med milliarder av kroner. MacGregor skryter av det norske NASAM systemet som er i Ukraina der flere er knust. De knuses fordi russerne metter systemet kontrollsystem med mål av droner, cruicemissiler, fly, missiler etc. mye av dette skytes ned, men noe går igjennom å knuser systemet.

  Norge må før det investeres penger i stridsvogner, artilleri, faste installasjoner, baser etc. få et fullverdig luftvern. Uten toppdekke kan ingenting bevege seg på bakken i en krig. Vi snakker om langtrekkende, strategisk luftvern i klassen S-400/500, David Sling, Arrow III etc. Disse må være bemannet 24/7 i fredstid.

  For å beskytte disse må NASAM utplasseres. For å beskytte NASAM må nærforsvar med MANPAD og Gepard-type radarstyrt luftvernkanoner. For å komplisere det ytterligere må alt dette være flyttbart, og hurtig og uventet re-lokalisere for å hindre å bli kuppet av sabotasjegrupper.

  Under dette toppdekke kan fly, droner, stridsvogner, artilleri, kystnære fartøy og installasjoner operere. Men vi snakker om investeringer i 100-120 milliarders-klassen.

  Svar
 • Wolfowitz-doktrinen seier at «første målet» til amerikansk utenriks- og militære politikk er å forhindre oppveksten av en ny rival til USA (feks like mektig som det Sovjet var).
  Kombinasjonen av Russland og Kina er i dag på vei til å bli mektigere enn hva USA synes er ønskelig hvis USA fortsatt skal kunne dominere verden og verdensøkonomien.

  På sett og vis er ikke dette noe nytt. Storbritannia erklærte Nazi-Tyskland krig da Hitler invaderte Polen rett etter at Tyskland okkuperte Tsjekkoslovakia. Dette trolig bare for å forhindre at Nazi-Tyskland ble en supermakt på linje med datidens Storbritannia (eller enda mektigere). USA gjorde alt for å forhindre at Japan ble en stormakt på samme nivå som USA (og USA provoserte Japan til å angripe USA i Pearl Harbor). Hitler ønsket ikke krig med Storbritannia, og Japan ønsket ikke krig med USA. Hitler ønsket å ekspandere østover og ikke vestover. På denne tiden var alle stormakter kolonimakter også Storbritannia og vel også USA, men forskjellen var at Hitler ønsket å skaffe seg kolonier (Lebensraum) i Øst-Europa og i Sovjet ved å utrydde store deler av den lokale befolkningen i disse områder. Hadde ikke Storbritannia erklært Tyskland krig, er det godt mulig at Norge hadde forblitt nøytralt og vært et fritt land under WW2.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De som kontrollerer mediene bestemmer hva du skal mene og få vite.

Er journalistisk frihet en illusjon?

Forrige innlegg

Vil det samme skje i Norge?

Mens Biden skryter av ny jobbskaping kommer oppsigelsene i USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.