POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Nytt studie bekrefter det andre studier tidligere har vist:

Sjansen for å dø økte med vaksineringen.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Et enkeltstudie vil ikke være tilstrekkelig for å revurdere den vaksinepolitikken som er ført i hele den vestlige verden, også i Norge. Men dette studiet er et av mange som viser det samme: Vaksinene er ineffektive og tildels svært skadelige for noen.

Bare et slikt forskningsresultat skulle få varselklokkene å kime hos norske helsemyndigheter. I stedet stikker de hodet i sanden og forbigår kimingen med taushet. Hvis dette skulle vise seg å være den generelle sannheten for vaksinekampanjen fra 2021 er det mange som ligger syltynt an både i de politiske kretsene, mediene og ikke minst blant helesmyndighetene.

Men det tar tid før virkeligheten siger inn i befolkningen. Det er bare folkeopinionen som kan skape politisk forandring og ennå er det langt å gå før vi kommer til det punktet.

Knut Lindtner
Redaktør

Studie viser økt dødelighet hos vaksinerte og ingen effekt av booster

En italiensk studie nylig publisert i det fagfellevurderte tidsskriftet Microorganisms fant økt dødelighet hos covidvaksinerte. Forskerne analyserte dødelighet av alle årsaker under covid i den italienske provinsen Pescara.

Risiko for død økte med 2,4 ganger hos de som hadde mottatt en dose sammelignet med de uvaksinerte, mens man fant en økning på 1,98 hos de som hadde mottatt to doser. Studien beskriver videre redusert forventet levetid samt ingen positiv effekt av boostervaksinering, hvor forskerne konkluderer som følger:

We found all-cause death risks to be even higher for those vaccinated with one and two doses compared to the unvaccinated and that the booster doses were ineffective. We also found a slight but statistically significant loss of life expectancy for those vaccinated with 2 or 3/4 doses.

Les omtale av studien hos Jon Fleetwood

Innlegget er hentet fra Foreningen Fritt vaksinevalg

Forsidebilde: KI-generert

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Mennesker som mener at myndigheter har makt til å frita innbyggerne til å tenke sjøl, og som så altfor lett lar seg skremme til hysteri, er vår historie full av. Fra konger, politikere, og religiøse ledere.

  Uansett: Jeg har venner & naboer som har tatt både 1, 2, og 3 injeksjoner, pluss noen som har tatt ‘booster-injeksjon’.
  Og som nå løper til apoteket for å få ‘gratis’ PCR-tester.
  Fordi de er rammet av forkjølelse /influensa. Igjen. Og kaller det selvfølgelig Covid, ved hjelp av PCR-testene.
  De er klar for en ny lurium-injeksjon.

  Helt greit for meg. Vi har frihet til mye.
  Det som undrer meg litt, er at det er forbausende mange i mitt nærområde/venner ( 5 stk.) som har fått oppblomstring av kreft ( galleang- og bryst-kreft) og tilbakefall av hjerte/kar-sykdom.
  Sikkert en tilfeldighet. Alle er jo 50 +.

  Svar
 • Hans Konrad Johnsen
  8 juli 2024 16:52

  Se denne og forlang noe liknende i Norge: https://youtu.be/NCteHX7jxyg

  Svar
 • Northern Light.
  9 juli 2024 20:06

  Covid-vaksinerte barn har over 44 ganger større sannsynlighet for å dø enn ikke-vaksinerte barn.

  De sjokkerende tallene ble avslørt i en rapport fra britiske helsemyndigheter.

  Av Sean Miller.
  Data samlet av Office of National Statistics (ONS) i Storbritannia, vist at barn som fikk covid-vaksinen hadde over 44 ganger større sannsynlighet for å dø enn barn som ikke fikk injeksjonen.

  Ikke bare viste tallene at covid-vaksinen, som ble regnet som «trygg og effektiv», ikke var trygg, men det viste også at den heller ikke var effektiv, ettersom av barn som fikk injeksjonen, hadde 136 ganger større sjanse for å dø av den enn av covid, sykdommen vaksinen ble sagt å beskytte mot.

  ‘Tabell 6’ i datasettet ‘Dødsfall etter vaksinasjon-status, England, 1 januar 2021 til 31 mai 2022’, viser hva som skjedde med barn i alderen 10 til 14, og tenåringer 15 til 19 etter å ha tatt vaksinen sammenlignet med de som ikke gjorde det.

  The Expose dekket disse tallene den gangen, og viste nyttige grafer for å presentere dataene i en artikkel fra 2022. Infowars dekket nylig hvordan andre databaser har vist at det er en høy overdødelighet fortsatt i 2024.

  Covid-vaksinene svekker folk mentalt, øker dødeligheten etter gjentatte doser, og dobler dødsraten for covid-pasienter. 74 prosent av de vaksinerte som har dødd ble drept av vaksinene, men dødsraten er fortsatt høyere enn hva som er rapportert, og de øker også covid-smitteratene og dødstallene, resulterer i mange bisarre og uvanlige hudsykdommer, turbokreft, skader i ovarier, spontanaborter, lammelser, tinnitus, blodpropp i hjernen, ikke-alvorlige lidelser, død som følge av nevrologiske lidelser, øker overdødeligheten, gir autoimmune lidelser i skjoldbruskkjertelen, dødelig hodepine, anfall og hjertebetennelser, også hos barn.

  Samtidig som de får vaksinerte personers hud til å få «utbrudd», i tillegg til en mengde alvorlige plager sett i omfattende studier av befolkningen, samtidig som de inneholder hundrevis av ganger de tillatte nivåene av DNA-kontaminering som fører til mutagene effekter, forusenser blodet, og permanent endrer DNA-et til de vaksinerte og deres avkom, mens noen batcher (produksjons-serier) er verre enn andre. Injeksjonene dreper fortsatt, og forventes å drepe mennesker i svært lang tid inn i fremtiden.

  I USA anbefaler CDC (folkehelseinstituttet) at alle amerikanere får sin covid-sprøyte og at små barn får ekstra doser, og at alle amerikanere nå får en ny sprøyte, til tross for at de har fått dem tidligere, mens Canada anbefaler en ny covid-vaksine for gravide og urfolk.

  Fra The Viligant News, publisert 8 juli 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: COVID Vaccinated Kids 4,423% More Likely to Die Than ‘Pureblood’ Kids.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny tidsregning for Europa?

Orbans besøk til Moskva bryter opp politisk dypfryste Europa.

Forrige innlegg

Forsinket erkjennelse i Moskva:

USA og Russland er i krig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.