POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Nylig nordisk undersøkelse:

Modernas høydose-vaksine øker faren for hjertebetennelse.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Det er dosen som utgjør giften

By Alex Berenson
Global Research, April 22, 2022 Unreported Truths 19 April 2022

En ny stor studie gir enda mer bevis for at Modernas høydose mRNA- sprøyte er farligere enn Pfizers mindre doser. Kommer offentlige helsebyråkrater til å anerkjenne virkeligheten mens de presser på med flere booster-doser

En stor ny studie viser at mRNA-doser kraftig øker risikoen for farlige hjerteskader hos skandinaver som tok sprøytene i fjor samt at Modernas 100 mikrograms injeksjoner var farligere enn Pfizers doser på 30 mikrogram.

Hos unge menn, som er spesielt utsatt for hjerteinflammasjoner etter vaksinering, var forskjellen spesielt signifikant.

Data fra studien, publisert i en fagfellevurdert journal kalt Jama Cardiology, viser at dersom 1 million menn mellom 16-24 år får to doser av Modernas vaksine, så fører det til om lag 300 innleggelser på sykehus for myokarditt (hjertemuskelbetennelse) samt en relatert lidelse kalt perikarditt (hjerteposebetennelse). De fleste innleggelser vil skje etter andre dose. Får de samme mennene i stedet Pfizers vaksine, leder det til om lag 100 innleggelser. Kilde.

Et appendiks i studien viste også en tendens mot mer dødelige utfall av myokarditt hos pasienter som hadde fått Moderna enn hos dem som hadde fått enten Pfizer eller ingen vaksine, selv om tendensen ikke var statistisk signifikant.

Global Covid caseload tops 49.72 crore, over 61.7 lakh dead: Johns Hopkins data - OrissaPOST

Nesten 5% av dem som ble lagt inn på sykehus for myokarditt etter Modernas vaksine døde, sammenlignet med under 1% av dem som fikk Pfizer eller hos dem som er uvaksinerte. (Se tabell 11)

Sverige, Norge og Finland stoppet i oktober i fjor bruken av Modernas vaksine for mennesker under 30 år. USA derimot har ingen slike restriksjoner, selv om Modernas vaksine ikke godkjennes for bruk på dem under 18 år.

Den høyere risikoen som Moderna fører med seg øker den totale bevismengden for at faren øker ved høyere doser. Modernas forskere anerkjenner selv det potensielle problemet i en studie selskapet selv offentliggjorde forrige måned.

I sin tur gir de bevisene grunn til å stille spørsmål ved om oppfordringene til å ta booster- sprøyter for å forsterke vaksinenes forsvinnende virkning i seg selv leder til nye risiki. Siden så få kliniske- eller sikkerhetsstudier har blitt utført på boostere, så driver nå myndigheter og forskere ren gjetning om hvilke farer boostere fører med seg.

Men mangel på kunnskap har slett ikke stoppet innsatsen for å få folk til å ta boostere, som bare midlertidig øker nivået av antistoffer, før dette nivået igjen faller.

I den nye studien, publisert onsdag 20.04 dro forskerne veksler på eksepsjonelt grundige helse- og vaksineringsdata fra Danmark, Finland, Norge og Sverige. De gikk gjennom tusenvis av tilfeller av myokarditt og perikarditt i de fire skandinaviske landene fra slutten av desember 2020 til tidlig i oktober i 2021 og sjekket dem mot registrerte vaksinasjoner.

Myokarditt er en inflammasjon i selve hjertemuskelen mens perikarditt er et resultat av betennelse i hjerteposen. De behandles vanligvis med hvile og anti-inflammatorisk behandling, men i noen tilfeller kan de føre til permanent skade på hjertet og også til dødelig utgang.

Oversatt av Væringen

Forsidebilde: Adrian Swancar

https://www.globalresearch.ca/dose-makes-poison/5778256

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  2 mai 2022 13:50

  Den farmasøytiske industriens (Big Pharma) offisielle talsmenn og deres medløpere i landenes helsemyndigheter og vestlig presse og media, er svært øvet i kunsten å avlede og forlede. De avleder oppmerksomheten fra fakta som hvis de var allment kjent, ville gjort at befolkningene aldri ville ha akseptert nedstengninger og andre tiltak.

  Fakta som at overlevelsesprosenten (OP) for Covid og variantene har aldri vært lavere enn 99,85%. Dr. Mike Yeadon, tidligere forskningssjef for Pfizer og visepresident for selskapet sier OP er 99,9% for Covid. For Omicron varianten er OP tilnærmet 100%. Med andre ord knapt farligere enn en middels sesonginfluensa og en forkjølelse for friske og yngre utenfor risikogruppen.

  Nyhetsankerne i NRK Dagsrevyen og TV2 Nyhetene skremte seerne med «dødsrate på 0,15». Mange mennesker i en tilstand av panikk og forfjamselse klarer ikke å prosessere tall, og ble svært skremt. Men når dødsraten er 0,15, så må overlevelsesraten være 99,85. Hadde nyhetsankerne sagt at OP er 99,85, og sagt at influensasesongen i 2017 var mye alvorligere, hadde vi antagelig ikke hatt nedstengninger og tvangs-masseinjisering av en eksperimentell mRNA-injeksjon som svekker immunforsvaret, og gir andre alvorlige bivirkninger for mange, også død.

  Men vestlig hovedstrømspresse og media har vært sentrale og avgjørende for at over 4 millioner av Norges befolkning ukritisk har rullet opp ermet for å la seg injisere av et heksebrygg som ikke beskytter mot viruset heller, men reduserer immunforsvaret. Big Pharmas våte drøm har gått i oppfyllelse, de har klart med landenes korrupte helsemyndigheter til hjelp, å få 4 milliarder mennesker over hele verden til å ta injeksjonen.

  Med et svekket immunforsvar som gjør at selv ufarlige infeksjoner for de fleste som en forkjølelse nå får et alvorligere forløp, og potensielt livsfarlig for eldre. De må ha medisiner til priser som Big Pharma bestemmer for å overleve, og det fra den samme farmasøytiske industrien som svekket immunforsvaret deres med «vaksinene».

  Verdens mektigste propaganda apparat, vestlig hovedstrøms-presse og media (MSM) har samme finansielle eiere som Big Pharma, og 95 prosent av befolkningene informerer seg kun med MSM. Sammenhengen er åpenbar. Motmakten til MSM, alternativpressen, leses bare av rundt 5 prosent, og det av de som har tilgang til Internett, siden alternativpressen bare finnes på Internett. 95 prosent i vestlige land har ikke anelse om at virkingene av mRNA-injeksjonene kalt vaksiner ikke kan reverseres når de først har fått injeksjonen.

  Til manges overraskelse er det bare litt over 50 prosent av verdens befolkning som har Internett. Det er selvfølgelig folk i utviklingsland som ikke har råd til en pc med internettforbindelse, og de kan ikke alternativpressen få advart. Blir folk i u-land massevaksinert med Covid-19 «vaksinene», vil de aller fleste ikke få behandling for bivirkninger som hjertebetennelse som innlegget forteller om. For helsevesenet i u-land har svært dårlig kapasitet, og ikke i det hele tatt for bivirkninger av Covid-19 «vaksiner».

  Bivirkninger som folk overlever i vestlige land med godt utbygd offentlig helsestell, vil bli alvorlige og fatale for folk i u-land. Når mannen i et familiedrevet småbruk som det er flere hundre millioner av i u-land blir syk av Covid «vaksinen», så kan ikke ektefellen med flere barn klare å pløye åkrene, så, vanne og høste og ta seg av buskapen. Det vil bety sult for hele familien til mannen som ble syk av «vaksinen».

  Nå har ikke massevaksineringen startet i u-land ennå, så en kan bare håpe at landenes ledere følger med hva som skjer i vestlige land og sier nei. Det har noen ledere i u-land gjort, og har blitt drept i attentat eller dødd under mystiske omstendigheter. Krigen mot menneskeheten går etter planen for rovdyr-kapitalistene i herskerklassen, som står bak The Great Reset som skal lede til deres nye verdensordning med en hersker klasse og en forvaltet slaveklasse.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Covid19 og vaksiner

Stor økning i dødsfall etter at vaksinasjonsprogrammet begynte

Forrige innlegg

NRKs redaktøransvar

Overstyrer Oslo kommunes vedtak om gatenavn

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.