POSTED IN Diverse

Nyheter du ikke får i våre medier:

Med andre briller.

0
Print Friendly, PDF & Email

Ifølge Sergei Shoigu led Ukraina betydelige tap i Luhansk

Den russiske forsvarsministeren Sergei Shoigu rapporterte at troppene hans fullstendig hadde frigjort den tidligere Luhansk-oblasten, nå Luhansk-folkerepublikken.


Han spesifiserte at i løpet av de siste to ukene hadde den ukrainske hæren mistet 12 fly, 6 luftvernmissilsystemer og 39 stridsvogner. 166 feltartilleri og bombekastere, samt 216 ukrainske militærkjøretøyer ble ødelagt. 5.469 ukrainske soldater ble satt ut av spill, hvorav 2.218 døde og 3.251 ble alvorlig skadet.


https://www.voltairenet.org/article217573.html

Den Russiske hæren kjøper eksemplarer av avanserte vestlige våpen

Denne historien er egentlig sensasjonell og forteller hvor paradoksalt det kan være å levere avansert vestlig militært utstyr til Ukraina. På grunn av korrupsjonen og lovløsheten i landet selges slikt utstyr videre til Russland. De får dermed tilgang til avansert vestlig utstyr, men de gjør det også når ukrainske styrker flykter og etterlater seg våpen på slagmarken
Redaksjonen


Den russiske hærens kjøp av to franske CAESAR selvdrevne kanoner fra de ukrainske væpnede styrker for en beskjeden sum av 120 000 dollar har avdekket eksistensen av en forhandlingskanal mellom ukrainske tjenestemenn og Moskva.


De russiske hemmelige tjenestene er kun interessert i avansert bevæpning, etter å ha anskaffet og undersøkt de vanligste materialene. De har dermed siktet seg inn på å skaffe prøver av de USA-produserte M142 HIMARS flere rakettkastere. Forhandlinger gjennomføres direkte med den ukrainske SBU.


Når de er anskaffet, blir disse våpnene demontert og studert av russiske militæringeniører.


https://www.voltairenet.org/article217552.html

Russland reagerer mot Big Pharma

Det er på tide at noe slik blir gjort også over hele vesten. Ingen vet hvor omfattende korrupsjonen (smøring og bestikkelser) er i f.eks. i Norge, men vi kan være sikker på at det foregår. WHO er et gjennomkorrupt organ som er helt i lommene på Big Pharma (Legemiddelindustrien).
Redaksjonen


Den 27. juni 2022 utskjelt Russlands president Vladimir Putin de store vestlige farmasøytiske selskapene for å ha bestukket anerkjente russiske leger for at de skulle selge medisinene deres.


Han oppfordret FSB til å kjempe mot denne lobbyvirksomheten.

https://www.voltairenet.org/article217553.html

Forsidebilde: Doun Rain AKA Tomas Gaspar

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Spartakus:

NATO truer kinesiske verdier (som verden trenger mer av).

Forrige innlegg

Det har sin pris å være alliert med USA.

Sanksjoner ødelegger tysk industri.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.