POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Nye tall fra UK:

Fører vaksineringen til en generell svekkelse av folkehelsa?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Offisielle britiske data bekrefter at Covid Vaksinering øker risikoen for død uansett årsak.

Av  Sara Middleton

I flere måneder har pandemikritikere påpekt hykleriet til myndighetspersoner som nekter tidlig ( medikamentell, overs.) behandling for COVID-19 og fremmer den katastrofale helsetiltaket ved f.eks. nedstengning av samfunnet. Helsemyndighetene tvang folk (ved å bruke millioner av dollar i propagandareklamer og kjendisanbefalinger) til å ta en ny genrelatert terapi. De lovet at det ville forhindre overføring av en virusinfeksjon. I etterkant har de oversett at det viser seg at injeksjonene (vaksinene) var helt ineffektive og ikke hindre smitteoverføring.

Den psykologisk manipulerte allmennheten skal nå selvfølgelig tro at disse skuddene «aldri» handlet om å stoppe overføring, men bare om å redusere risikoen for alvorlig sykdom og død. Offisielle data fra Storbritannia viser imidlertid at selv den påstanden er fullstendig ubegrunnet.

Vaksinerte individer i Storbritannia vil med større sanselighet dø av alle årsaker enn unvaksinerte, avslører analyse av offisielle data

De siste tallene som ble utgitt i mai av UK’s Office for National Statistics (ONS) antyder at personer som mottok covid-skudd har større sannsynlighet for å dø uansett årsak enn ikke-vaksinerte individer. Utrolig nok ser denne trenden ut til å holde for alle aldersgrupper. 

Jo mer du Vaxer, desto svakere blir immunforsvaret ditt

Her er noen av de mest alarmerende dataene som deles av ONS:

  • Omtrent 70 000 individer har dødd innen 28 dager etter et COVID-skudd i England, og rundt 179 000 personer har dødd innen 60 dager etter sprøyte
  • Å få en COVID-vax øker risikoen for død blant barn i alderen 10-14 med alt fra 8100 % til 30 200 % (disse tallene ble beregnet av Daily Expose basert på offisielle ONS-data) (Det dreier seg om svært små tall, red.)
  • Den dramatiske økningen i dødsrater av alle årsaker viser seg tilsynelatende innen fem måneder

For å være tydelig, var disse alarmerende trendene ikke alltid tilfelle. I løpet av de to første månedene etter at covid-skudd begynte å rulle ut i England fra og med 8. desember 2020, var det de ubehandlede individene som så ut til å dø av andre årsaker enn covid-19.

I april begynte imidlertid ratene å normalisere seg, og fra mai 2021 skjedde et stort vending, med aldersstandardiserte dødelighetsrater som viste at det var større sannsynlighet for å dø enn de som ikke ble våknet av andre årsaker enn COVID-19.

Interessant nok antyder Daily Expose at de aldersjusterte dødelighetsratene ser ut til å korrelere med rekkefølgen folk mottok COVID-19-injeksjonene i, ettersom England rullet ut sitt COVID-skuddprogram etter alder, med de eldste innbyggerne ble tilbudt skuddene først.

Måned etter måned tyder ONS-dataene på at yngre og yngre aldersgrupper (fra 90+ ned til 50-59) begynte å oppleve økninger i dødelighet. The Daily Expose sier om analysen deres at disse dataene meget vel kan indikere at «COVID-19-injeksjonene tar omtrent 5 måneder å fullstendig desimere immunsystemet til et punkt hvor en persons sjanser for å dø uansett årsak øker betydelig.»

Hvis det er dette offisielle data viser, må man lure på hva som ikke  diskuteres

Vi vil ikke minne leserne om at antallet skader, sykdommer og dødsfall etter jab mest sannsynlig er underrapportert, selv på dette stadiet av pandemien. Leger er raske til å avvise bekymrede pasienter og omsorgspersoner, og hevder det slitne ordtaket om at «korrelasjon er ikke lik årsakssammenheng.»

Ja, korrelasjon er ikke lik årsakssammenheng. Men de økende trendene i data som peker på en sammenheng mellom disse mRNA-skuddene og negative helseutfall er nesten i ferd med å bli for stor til å kunne ignoreres.

Bearbeidet og litt forkortet av redaksjonen

https://www.globalresearch.ca/official-uk-data-confirms-covid-vax-increases-risk-death-any-cause/5786510

Forsidebilde: Towfiqu barbhuiya

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Etter presidentvalget på Filippinene:

Er landet blitt USAs store oppmarsj-område for en kommende krig mot Kina?

Forrige innlegg

Selv PR-krigen taper Zelensky etterhvert som tiden går

Vesten innrømmer at Zelensky har egeninteresser for å lyve til verden

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.