POSTED IN Covid-19, Helse

Nye studier viser det samme.

Vaksinens virkning svekkes i løpet av kort tid.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vaksine-effektiviteten synker kraftig selv mot alvorlig sykdomsforløp, blir negativ for noen grupper

– Ny Lancet studie fra Sverige

«Hos et antall undergrupper ses til og med negativ effekt i forhold til alvorlig sykdomsforløp»

Redaktørens oppsummering:

Effektivitet mot infeksjon synker til null etter bare 120 dager for AZ(AstraZeneca vaksinen).

Generell effektivitet mot alvorlig sykdom synker ned til 20%  etter åtte måneder, men for noen grupper er den allerede negativ ved det tidspunktet. ( Flere  alvorlige Covid-forløp blant vaksinerte).

Studien ( en Lancet pre-print dvs.  en ikke- fagfellevurdert artikkel som er lastet opp og gjort offentlig tilgjengelig på nettplatform) finner at Pfizervaksinens effektivitet avtar fra 92 % ved dag 15-30   til 47% ved dag 121-180, og fra dag 211(sju måneder) og videre fremover » kunne man ikke oppdage noen effektivitet». Når det gjaldt AstraZeneca var vaksineeffektiviteten «generelt lavere og avtok raskere, med ingen effektivitet påvist fra dag 121(fire måneder) og videre fremover.» ( Tallet de fant var faktiskt negativt, minus 19%).

two white plastic bottles on white table
Skulle beskytte. » Doser til 70% av befolkningen skulle beskytte hele befolkningen sa de (myndighetene). Nå blir fullvaksinerte syke og dør av sykdommen de skulle være beskyttet mot.

Mens effektivitet mot alvorlig sykdomsforløp holdt seg oppe for mange grupper gjennom ni måneder, fant man at den avtok betydelig blant menn, gamle skrøpelige mennesker og mennesker med flere sykdommer, som bidro til et samlet fall fra 89% på dag 15-30 til 42% fra dag 181(seks måneder) og videre fremover, med et antall undergrupper som til og med viste seg å få negativ effekt mot alvorlige forløp.

Kurvene som finnes i artikkelen er gjengitt nedenfor. Legg merke til negativ effekt mot infeksjon ved ni måneder( øverste diagram) og effektivitet mot  alvorlige forløp ned til rundt 20% ved åtte måneder(nederste diagram).

Bekreftelsen her på at vaksineeffektivitet mot infeksjon faller til null vil ikke komme som noen overraskelse på lesere av Daily Sceptic, selv om det vil kunne forvirre lesere av New Scientist  og andre som lever i en parallell virkelighetsoppfatning av  svært effektive vaksiner. At effektiviteten mot alvorlig sykdom avtar kraftig er mer overraskende gitt nyere data fra PHE(Public Health England) /UKHSA(UK Health Security Agency) og er verdt å følge nøye med på.

Oversatt av Jeanne d’Arc 

Knut Lindtner har lagt til bilde m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Nærmer vi oss snart komiske- ali-stadiet i koronadiktaturet? Når idrettsfolk faller om foran fulle tribuner, når menstruasjonene ikke slutter å blø, når 12-13 åringer må dø? Og de samme fagfolk og eksperter som lot svineimfluensavaksinen ødelegge manges liv er de man skal ha tillit til? Nakstad vurderer å følge Amerikas eksempel og ta femåringene, og pengene ruller inn. Det er så ondt og så foraktelig; glosene jeg egentlig vil bruke egner seg ikke på trykk.

  Svar
  • De har planlagt argumentasjonen tilpassa enhver eventualitet. I går hørte jeg på NRK en trist sak om noen sykehjemsbeboere som hadde dødd «av» korona – de ble sagt at alle var over 90 år og alle hadde bakenforliggende sykdom, men ikke ett ord om de var vaksinert..

   Svar
 • Negativ vaksineeffekt for noen grupper; ja det vil jeg tro, og forferdelig trist at både narrativ og sosialt press går i retning av at du MÅ vaksinere deg – til og med en person jeg har stor respekt for sa til meg i går at hun tok vaksinen som en del av en dugnad(!). Noe er de ihvertfallflinke på disse folkehelsefolka; nemlig propaganda, men de har hatt tid til å lære, fra både før og etter Göbbels.. Undrer meg over hva som skal til for å få verdens mest konforme befolkning til å stikke busta ut og gjøre opprør mot plandemi og kvakksine; håper jeg ikke mister altfor mange underveis..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sensuren er nå tjukk rundt den militære styrkeoppbyggingen i Sør-Kina-havet.

Kina følger svært nøye med.

Forrige innlegg

Solcellestrøm

I India, på Fiji og i Afrika: Ingen solskinnshistorie

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.