POSTED IN Israel

Nye myrderier i Syria:

Israel dreper 57 mennesker.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Siden ingen offisielt i Norge fordømmer dette eller innfører straffetiltak må vi anta at den norske regjeringen anser det som uproblematisk at Israel angriper andre land uten krigserklæring og dreper mange andre mennesker.

Jeg regner med at hvis Syria hadde gjort noe lignende overfor Israel ville regjeringen og mediene ha skreket seg hese.

Naturligvis skjer det i nært samarbeid med USA. Israel er med USA som «ræven og skjorta». Alltid klistra tett og varmt. Mafia-vennskap er på den måten, begge parter har alltid noe på hverandre. De er forbundet sammen i et evig dødelig felleskap.

Knut Lindtner

Israelske angrep i Øst-Syria, støttet av USA, dreper minst 57.

18 mål truffet langs den syrisk-irakiske grensen.

Av Jason Ditz

Syrian Observatory for Human Rights forteller om det dødeligste angrepet siden juni 2018. 

Israelske krigsfly gjennomførte flere angrep sist natt mot det østlige Syria. De drepte minst 57 personer, inkludert syriske soldater og medlemmer av shia-militsen. 

18 angrep ble altså gjennomført langs den syrisk-irakiske grensen. De som ble truffet inkluderer syriske tropper, irakiske shia-militser og medlemmer av afghanske militser.

Israel nekter å kommentere angrepene, noe som er typisk for deres angrep mot Syria.

Angrepene kom etter et hemmelig møte med USAs utenriksminister Mike Pompeo.

Israel har økt angrepene mot mål i Syria i det siste. Dette var den fjerde angrepsbølgen på to uker. Det ser ut som om de prøver å provosere fram et svar fra Iran, mens Iran sitter og venter på at Trump skal forlate Det Hvite Hus. 

Michael Richard «Mike» Pompeo

Offisielle i USA forteller om deres innblanding i dette. De sier at Mike Pompeo skaffer Israels Mossad  etterretning. De antar at etterretningen handler om iranske våpen. Men det er ikke klart hvorfor så mange ble drept dersom bare lagrene er målet.

Dette var et mye større angrep enn vanlig, der Israel dreper en håndfull shia-muslimer. Den israelske pressen sier de er iranere, noe de sjelden er.

Det er ikke klart om det var noen iranere som ble drept i dette angrepet, selv om noen av de drepte ikke er blitt identifisert ennå.

Syrian Observatory antar at iransk-produserte våpen var lagret i området som ble angrepet.

Israel har ikke kommentert angrepet direkte, så det er uklart hvorfor de angrep denne gangen, eller hva de mente å treffe med angrepet. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • […] Oversatt av Ingunn Kvil Gamst for Derimot.no. […]

  Svar
  • «Angrep mot Syria». Det er angrep på iranske installasjoner og våpensendinger til/i Syria. Iran har som kjent som mål å utslette den jødiske staten Israel. Israel forsvarer seg mot denne dødsfienden……så enkelt er det.

   Svar
 • «Jeg regner med at hvis Syria hadde gjort noe lignende overfor Israel ville regjeringen og mediene ha skreket seg hese.»

  Så sant så sant. Det burde derfor ikke være vanskelig å skjønne at media er styrt en etnisk gruppe. Den samme gruppen som fortier valgfusket i USA, den samme gruppen Solzhenitsyn påpekte styrrer dagens mediaverden gitt at Stalins grusomheter (som denne etniske gruppen deltok i) holdes utenfor dagens medieoppmerksomhet.

  Og i hele den vestlige verden har du fanatisk kristne som godtar hva som helst fra guds utvalgte folk.

  Svar
  • Reidar Kaarbø
   17 januar 2021 17:04

   Isrealerne bare HÅPER på at Syria i allianse med Russland og Iran skal besvare krigshandlingene proporsjonalt, slik at de kan fyre opp 3. verdenskrig. Og mens alt dette skjer, går vår utenriksminister rundt og flirer dumt.

   Svar
 • Birobidzhan ble opprettet som en selvstendig jødisk stat av Stalin. Der skulle jødene dyrke sin kultur og jiddisk være offisielt språk. Nå ble den jødiske innvandringen til Israel større. Og masseinnvandring er roten til alt ondt. Innvandrerne til Amerika drepte urbefolkningen både med kopper epidemi og andre sykdommer og massakre. Trump did not make Amerika great but he made Israel greater. Begge land slipper unna med sine krigsforbrytelser

  Svar
 • «Israel angriper andre land uten krigserklæring og dreper mange andre mennesker»

  Dette er jo ikke noe nytt. Hverken for Israel eller USA, – eller Norge !
  Når Norge dreper 30 000 i Libya uten at dette blir ( annet enn helte- ) overskrifter i media, og siden ingen offisielt i Norge fordømmer dette eller innfører straffetiltak mot daværende statsminister/utøver , som antagelig ville ha dette på CV’n sin ( før neste stillingsøknad), og som «god øvelse for gutta».
  Da må vi regne med at dette skal være offisiell norsk & alliert politikk, siden vi deler ut Nobels Fredspris. Vi må jo ha kriger å relatere fredsprisen til.

  Svar
 • Tror at det skal bli jæ***g mye vanskeligere å krige rundt i verden fremover. Usrael har akkurat fjernet Usa’s stempel som førende verdensmakt med «valget» av «Sleepy Joe» Xiden og Kamelen Harris, noe som svært sannsynlig vil føre til fritt fall av dollaren utover vår/sommer. Olje-veksel blir mest sannsynlig Rubel eller Remibi (Yuan), noe som vil avskrekke de fleste i verden fra å bruke $ i det hele tatt. Uten å være Petro-dollar er dollaren kun en valuta blandt mange andre. Verdien avhenger av tillit fra folk flest, og den ser ikke ut til å være overvettes høy utenfor «sumpen» og deres medløpere’s rekker. Med svak dollar og halve Usa MOT regimet blir det ikke enkelt å «forsvare lån» i det privateide FED som skattebetalerne må betale med renter for kriger de ikke vil ha. Videre må nok IsisRaEl greie seg mer på egenhånd, de massive overføringene fra Usa for å holde «okkupasjonen» i MØ ved like vil nok tynnes betraktelig ut. Så jeg forstår ikke annet enn at «Klanen» fra de tyrkiske stepper har fått sitt «perfekte» kaos som de alltid har ønsket seg. Spørsmålet blir om de greier å følge opp sitt motto: «Ordo Ab Chao», jeg tviler sterkt på at det går å gjennomføre en slik «tanke» som EN verden, EN leder, EN «gudegitt» hersker-rase.

  Svar
 • USA ansetter nå IS offiserer og IS soldater til å forsvare olje installasjoner i Syria og for å angripe Assads soldater og støtte IS med F16 . Det er billigere å bruke IS som leiemordere istedet for Blackwater og andre militser. USA selger den syriske oljen til Tyrkia. USA støtter IS med våpen og opplæring slik de støttet mujahedin . Kurdiske IS fangeleirene tømmes nå og USA kommer til å lønne sine proxyer til Russland og Iran er ute av Syria. Dette er helt i samsvar med Israel sin politikk. Som det står i Torah skriftene : Grenser er bare streker i sand.

  Svar
  • » USA selger den syriske oljen til Tyrkia. »

   Dette virker som en konspirasjon. (?)
   Ingen land/makt kan vel gå inn i et annet land og produsere og selge deres olje?
   ( Som vi heller ikke kan vi nå bryte oss inn på den amerikanske ambasaden i Norge, og hente ut og selge møblene på Finn, – antar jeg? )
   – Uten at noen sier i fra ( f.eks. Norge), og kutter forbindelsene til dette landet.
   Eller, er verden blitt en røverhule?

   Svar
 • Dette er fakta og ingen konspirasjon. I moderne kriger er oljekildene mål både militært og økonomisk. Verre er det at vi ble løyet for og at krigen mot IS var en taktisk distraksjon.

  Svar
  • «I moderne kriger er oljekildene mål både militært og økonomisk.»

   Ja, jeg antar også det. Og at USA ikke involverte seg ( og/eller startet) krigen i Syria pga. Assad eller «borgerkrig», eller IS.
   Men allikevel er det galskap at Norge , som deler ut N. F., ikke protesterer mot stjeling av olje/oljekilder i et fritt land.

   Svar
 • IS har i dag drept minst 26 syriske regjeringssoldater i Deir al-Zor øst i Syria. IS er de nye proxy soldatene til USA. Det er tydelig at USA har bestemt seg for å balkanisere Syria. Who is next?

  Svar
 • ­­­R­­­e­g­i­s­­t­r­­e­­r d­e­­g o­­g k­­l­­­a­s­­s­i­­­f­i­­­s­­­e­­­r m­­­i­­­n u­­n­­g­e s­e­­x­y f­i­­t­t­­e ­­­-­­ http://photo0718444.e17.club

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fotball og politikk

Er det politisk riktig å holde med Liverpool?

Forrige innlegg

Nærbilder av hvor politiske motstandere bor:

For å rettferdiggjøre vold mot dem

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.