POSTED IN Demokrati, Endring av politikken

Nye grupper engasjerer seg:

Opprøret mot vaksinepass i Canada fører til økende mobilisering.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det blir mer og mer åpenbart at det er en klassekamp som pågår i Canada nå. Det er utløst av kravet om vaksinering for å kunne reise med offentlig transport i landet, men under ligger det en lenge ulmende misnøye i store deler av befolkningen.

Regjeringens steile holdning til de rimelige kravene fra «Freedom Convoy» har utløst en ytterligere mobilisering i befolkningen. Når en fremstiller en bred bevegelse fra alle politiske retninger som rasister og nazister, slik noen ledende politikere og medier gjør, vekker dette naturligvis reaksjoner hos mange.

Plutselig skjønner de at dette dreier seg om noe mer enn vaksinekrav. Det dreier seg om ytrings- og forsamlingsfrihet. Det dreier seg i virkeligheten om demokratiske rettigheter i den bredeste forstand. Det dreier seg om den politiske luften de skal puste i. Det dreier seg om hvilke liv det skal ha i fremtiden. Og det fører til en ytterligere mobilisering slik en kan se et eksempel på i denne korte videoen under.

Redaksjonen

Video: Gruppe av mødre hjelper lastebilister i Ottawa. Dette er hva det vil si å være statsborger

Av Jean-François Girard

Canadas statsminister Justin Trudeau fremstilte Ottawas demonstranter som voldelige, rasister og mer… Her er en av mange lastebilførers historier som viser at dette er så langt fra virkeligheten som det kan gå.

«Trucker’s Tales» er en samling flotte vitnesbyrd fra kanadiere som tar et standpunkt for sannhet og frihet. Gud velsigne deres sjeler.

Forsidebilde: DJ Paine

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Rørende og godt å se omsorgen og samholdet de viser for hverandre. De som skaper splid og står for terror, splittelse, hat og rasisme, er den politiske ledelsen over hele verden, sammen med sine våpendragere, Journalistene i msm, som ikke gidder å gjøre jobben sin.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  10 februar 2022 9:23

  I Noreg innfører regjeringa vaksinepass etter ynske frå EU, ikkje etter ynske frå norske veljarar. Men endringar i straumsystemet, som folk ynskjer, strittar regjeringa hardnakka mot. Der òg er det viktigare å tekkjast EU enn eigne veljarar.

  Elles surrar Stortinget rundt med ei fillesak om mogleg riksrett mot, av alle, Knut Arild Hareide. Det skulle vera lett å finna betre kandidatar for riksrett enn Hareide.

  Svar
 • Det har blitt grått mere gledestårer under Freedom convoy 2022 enn under hele 2. verdenskrig.

  Svar
 • Problemet som Trudeu ikke kan finne noen smart vei ut av.Trucker,ne krever at vaksinepassene skal bort.Går Trudeu med på det,da får han alle vestens galninger på nakken da vaksinepasset er det alle vestlige land ønsker å innføre.Det presset blir dety spennende å se hvordan det blir håndtert.
  Med jevne mellomrom har vi hørt at våre politikere har vært bekymret for at vi kan risikere å ikke ha nok tall til personnummer.Om det skal bli ett vaksinepass for hele verdens befolkning,da forstår jeg.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klima- og Koronasakene:

Globalistenes (Bill Gates) nye forretningsstrategi?

Forrige innlegg

Strøm til Europa prioritert foran vårt eget behov

Varig ustabile kraftpriser om ikke kabelavtalene reforhandles.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.