POSTED IN Syria

Nye bunkersanlegg ødelegges i Syria.

Nato har sørget godt for jihadistene.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Russerne ødelegger forlatte festningsverk i Syria

Russiske styrker har nylig ødelagt et omfattende nettverk av underjordiske tunneler, inkludert et feltsykehus, i Syria. Festningsverkene ble bygget for jihadistene av NATO-ingeniører i 2015, stikk i strid med internasjonal lov og FN-resolusjoner vedtatt i sikkerhetsrådet.

Komplekset ble forlatt av jihadistene under den syriske hærens fremrykning og er nå lagt i grus av den russiske hæren.

NATO overvåket fra 2011 til 2016 byggingen av underjordiske anlegg, som gjorde det mulig for jihadistene å føre en posisjonskrig i tråd med sin egen manual mot den syriske hæren [1]. Dette står i grell kontrast til propagandaen som er «rapportert» i vestlige medier. Grunnet mangel på våpensystemer egnet til å penetrere og slå ut festningsverkene maktet ikke den syriske hæren å få satt festningene ut av spill. 

Russiske styrker iverksatte ødeleggelsene av festningsanlegg i Syria i 2014, men det var så mange av dem at det tok over seks måneder å fullføre jobben. Imidlertid blir det senere avdekket enda flere festningsverk, som det store anlegget som nylig ble ødelagt.

[1] Management of Savagery: The Most Critical Stage Through Through Through Umma Will Pass, Abu Bakr Naji, Harvard University (2006).

Oversatt av Erik Engebretsen

https://www.voltairenet.org/article212369.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Og NATO sjef Stoltenberg tar vel ansvaret for dette (også) og blir sittende? Dette kan vel i det minste kalles sterke indisier på at NATO og Usrael benytter seg av «proxy» krigere for å få gjennomført «fargerevolusjoner» til fordel for innsettelse av logrende hunder i regjeringer, som mot korrupsjonsbetaling overlater landets ressurser til Big Oil, Big Pharma, Big Tech og internasjonale bangstere. Minner faktisk litt om situasjonen her i Norge når jeg tenker meg om.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kuppmakerne i Bolivia er arrestert:

Et stormvarsel for bandittene i Latin-Amerika.

Forrige innlegg

En sammenligning av vaksinene mot svineinfluensa og korona.

Hva forteller tallene om farlighet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.