POSTED IN Helse, Norge, Sverige

Ny video gir mye av forklaringen:

Hvorfor var Sveriges korona-dødstall høyere enn de norske?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg legger ut denne videoen fordi den på en en grei måte forklarer bl.a. de relativt høyere dødstallene i Sverige sammenlignet med andre nordiske land.

Akkurat dette siste har vært en kilde til diskusjon også i Norge og har vært brukt som argument for at nedstengningene i Norge har vært effektive. En har da sammenlignet med Sverige, men så viser det seg at forklaringen er en en annen. Nedstengninger ser ikke ut til å bety noe særlig.

I Sverige hadde de en relativ lavere dødsrate av influensa året ført slik at det var flere som overlevde vintersesongen der enn f.eks. i Norge. De fikk derfor en høyere dødelighet nå Korona-epidemien slo inn i mars/april. Også andre forhold slo inn i Sverige som bidro til det relativt høye dødstallet sml. med de andre nordiske landene

Det vesentlige her er likevel at dødstallene er lave sml. med den totale dødeligheten og gir ikke grunnlag for den politikken som vi nå ser gjennomføres i en rekke stater.

At en nå bruker smittete (som ikke har visst det sjøl engang) som begrunnelse for nye nedstengninger selv om ingen lenger dør av korona og nesten ingen er innlagt, dette forteller bare om en fullstendig hodeløs politikk som ikke lenger begrunnes av den faktiske virkeligheten.

Forklaringen kan ikke bare være at det sitter inkompetente/redde ledere, ikke bare blant våre helsemyndigheter, politikere og våre mediehus – den må ligge på et høyere nivå.

Videoen er dessverre på engelsk, men grafene er lett å forstå for folk som er vant til slike fremstillinger.

Knut Lindtner

Forsidebilde: Ferhat Deniz Fors

https://youtu.be/8UvFhIFzaac

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • En fin edrulig tall-gjennomgang. Som vel viser at dette ikke var noe annet enn en årlig virus-pandemi, med topp og fall. Og der nedstenging ikke ser ut til å ha noen særlig innvirkning. Det burde være riktigere at de som har symptomer på influensa /forkjølelse holder seg hjemme, og får holdt seg ute i sol og luft og hviler ut. Med glede, uten hysteri. Og matvarelevering hjem, som matbutikker tilbyr i dag kunne benyttes mere, kun.
  Men PCR-testen som blir brukt i Bergen ( i hele Norge og hele verden?) sier vel kun noe om at det ‘foregår en skadelig hendelse’ i kroppen…, og kan være alt fra vanlig influensa, kreft eller Borelia, eller annet (?) Ikke rart at «smitteantallet» øker ( med økt testing); dette trenger vel ikke være Covid19 ?

  Svar
 • Øystein Jørgensen
  10 september 2020 20:27

  PCR testen er glimrende beskrevet av Jon Rappoport på hans eget nettsted nomorefakenews.com.
  Les f.eks. hans innlegg 10.september: COVID diagnostic test: worst test ever devised?
  Jon Rappoport er kansje den dyktigste i verden når det gjelder å forklare dette virushysteriet som foregår.
  Alle som undrer seg på hva som egentlig skjer bør regelmessig lese hva han skriver.

  Svar
 • Wasan Totland
  12 september 2020 2:55

  Det kan være verdt å lytte til Lars Bern og hans forklaringer på swebbtv. Sterkt medisinerte eldre, hvor det innngår kolesterolmedisin, vil få en hyperreaksjon i immunsystemet når lungene angripes. Det å da bruke pustemaskin i kombi med morfin tar rett og slett livet av pasienten. Han taler for studier som viser at et sterkt immunforsvar der pasienten får rikelig med c og d vitaminer i kombinasjon med zink, gir denne en myestørre mulighet til selv å takle slike sykdommer. Dette kan ha pågått lenge.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Debattene på Facebook:

De demoraliserte slår tilbake

Forrige innlegg

Dag 6 i saken mot Assange

Hykleri i all sin prakt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.