POSTED IN Covid-19, Helse

USA-undersøkelse:

Covid19 (korona) ikke farligere enn sesonginfluensa.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er en eldre artikkel som var langt forut sin tid. Det den viser er fortsatt meget relevant for oss i Norge.

Det kommer nå stadig nye meldinger om det samme. Koronaen er ikke farligere enn sesonginfluensa. Vi har presentert flere av disse på derimot.no. Denne vi presenterer er fra Santa Clara fylket i California, USA. Det har vært undersøkt 3300 mennesker i fylket for antistoffer for Covid19.

Det viste seg at sykdommen var 50-85 ganger mer utbredt enn det en trodde på forhånd og dermed 50-85 ganger mindre dødelig. De fleste som hadde antistoffer visste ikke at de engang hadde vært infisert.

Intervjuet med dr. John Ioannidis som står ansvarlig for undersøkelsen er bare tre minutter på forståelig engelsk (amerikansk). Vi har ikke lagt til norske tekster. Konklusjonen er likevel ikke overraskende for skeptikere som meg, men må skape ubehag for de som er ansvarlig for nedstengningen av Norge nå igjen:

Tallene fra denne undersøkelsen viser at Covid19 er ikke mer dødelig enn en vanlig sesonginfluensa.

coronavirus
Det renger ikke være skadelig fordi det ser skummelt ut på bildet.

Omsatt til praktisk politikk må dette bety at all unntaksvirksomhet må opphøre umiddelbart og befolkningen må fortelles at sykdommen er relativt ufarlig og gir liten grunn til engstelse.

Tilføyelse: Det vi faktisk nå ser (desember 2021) er at tallene for smittete, men ikke syke, nå brukes for ytterligere nedstengningstiltak og ikke som en bekreftelse på hvor ufarlig sykdommen er. En klarer på denne måten å gjøre en god melding om til en innbilt trussel. Det bekrefter at det ikke er befolkningens helse som er sentral, men noe annet. Hva som er den egentlige agendaen? Enhver har evne til å spekulere.

At folk dør på sykehus er ikke noe nytt. At intensivavdelinger om vinteren fylles opp av folk med luftveisinfeksjoner er heller ikke noe nytt. Det nye er at dette faktum nå brukes for å skape en ny skrekk i befolkningen med de uvaksinerte som syndebukker.

For det første regnes vaksinerte som uvaksinerte etter en viss tid uten vaksiner. Har du bare tatt en vaksine regnes du også som uvaksinert. Og så viser det seg at testene som brukes ikke er pålitelige.

Ioannidis undersøkelse fra California april 2020 viser i praksis at om en tester flere finner en også flere som er smittet. Ved å øke testingen kan myndigheten blåse opp smittetallene etter behov.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sør-Afrikansk lege:

Vi står overfor to sykdommer. Covid er den ufarlige.

Forrige innlegg

I så fall det største akrobatiske politiske kunststykke i Norge på lang tid.

Blir venstresiden Nato og EU-tilhengere?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.