POSTED IN Helse, India, Virkelighetsforståelse

Ny undersøkelse:

Kanskje 10 millioner av New Dehli sin befolkning kan være smittet med Covid-19.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Meldingen under setter skremselen i norske medier inn i sitte rette lys. Det er helt sikkert langt flere som er smittet enn det som er registrert. Mange undersøkelser fra hele verden viser dette. Antallet som er smittet er alltid høyere enn det som registreres. Enhver med litt kunnskaper forstår dette umiddelbart. Siden vi ikke tester hele befolkningen blir det mange som har vært smittet som ikke vet dette sjøl.

Tall fra f.eks. en California-undersøkelse tilsvarende den som refereres i artikkelen under bekrefter nettopp dette. Der (California) fant de at mellom 50 til 85 ganger flere enn det som var registrert som smittet var faktisk det.

Spørsmålet er hvorfor dette ikke fortelles befolkningen: «Mange av dere er smittet men vet dette ikke sjøl.» Men det er god nyhet som forteller at sykdommen er ufarlig for unge og friske mennesker.

Hvorfor stenge ned samfunnet for en relativ ufarlig sykdom?

Saken er at en slik nyhet vil reise spørsmålet om hensikten med nedstengningen. Har vi måtte gå gjennom dette for ingenting? Hva er hensikten hvis det ikke er en farlig pandemi vi står overfor?

Men meldingen om at 10 millioner New Dehlis befolkning kan være smittet uten å vite det er en kjempegod nyhet som ingen store medier eller regjeringen vil offentliggjøre. For da vi de stå tilbake med rumpen bar.

I neste omgang kan vi spørre om hvor stor del av Norges befolkning som er smittet uten å vite det. At det oppdages stadig nye smittete men nesten ingen innleggelser eller døde betyr nettopp dette. Men dette brukes nå til skremsel og nye nedstengninger. Det siste er at hysteriet nå har nådd Lofoten uten at noen der er alvorlig syke eller døde.

Selv en godnyhet skremmes det nå med!

Knut Lindtner

Nesten EN TREDEL av New Dehlis innbyggere har hatt Covid-19. Regjeringens undersøkelse fant mye antistoffer.

New Dehlis testing rundt antistoffer har funnet ut at nesten 30 prosent av de som bor i den indiske hovedstaden kan ha vært smittet av koronaviruset. 

Tallet overgår tallet på landets totale Covid-19 tilfeller.

«Vi fant at 29,1 prosent av befolkningen i Dehli hadde antistoffer, noe som betyr at de har vært smittet og har blitt friske» sier hovedstadens Health Minister Satyendar Jain til reportere på tirsdag.

Den serologiske oversikten undersøkte så mange som 15 000 personer som bor i New Dehli-området. Undersøkelsen ble gjennomført den første uken i august.

India er et stort land med mange mennesker. Mange av dem bor svært tett. Da er det umulig å begrense Covid-19 med en inkubasjonstid på inntil 14 dager.

Dersom videre testing bekrefter dette, vil antallet stige til 155 000 tilfeller offisielt registrert i hovedstadsområdet på det nåværende tidspunktet.

New Dehlis antatte befolkning teller nå mer enn 30 millioner. Det betyr at nesten 10 millioner mennesker kan ha vært smittet dersom beregningen er riktig. 

India ligger på topp tre av landene som er mest berørt av koronaepidemien.  Denne sørasiatiske nasjonen har rapportert om 2,8 millioner aktive tilfeller og 53 866 dødsfall ifølge Johns Hopkins University-tall.

Studier antyder at tallene på det globale koronaviruset kan være mye større enn de offisielle tallene som har blitt publisert i flere land. 

I juli er Irans president Hassan Rouhani sitert i en omtrentlig påstand om at «25 millioner iranere har blitt smittet av koronaviruset så langt». Han la til at «30 til 35 millioner personer» sannsynligvis  bare i Iran vil bli utsatt for sykdommen i de kommende månedene.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Aravind Kumar

https://www.rt.com/news/498561-delhi-millions-coronavirus-antibodies/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Robert S. Rodvik:

Nato sin nazistiske start.

Forrige innlegg

Terror

«Hverdagsrasisme» dreper ikke

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.