POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Ny studie:

Covid-vaksinene var ikke helt ufarlige for mødre.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

I etterkant av vaksineringen i 2021 kommer det stadig nye urovekkende meldinger om vaksinene. Det jeg synes er mest påfallende er at disse overhode ikke gjengies i våre store medier. Men jeg forstår det også. For det var disse mediene som var pushere for vaksineringen, som ukritisk støttet den. De var ikke det kritiske korrektivet som de sjøl sier de skulle være.

Og det gjelder faktisk i alle andre viktige omstridte spørsmål. De er drivere for det offisielle narrativet og klarer ikke komme opp med et eneste kritisk spørsmål hverken i klimaspørsmål, ukrainakrigen, eller i enkeltsaker som de nettopp sprengte gassrørledningene, fengslingen av Julian Assange, 9/11 osv.

Vi gjengir denne meldingen fra et tysk nettsted. 

Knut Lindtner
Redaktør

Alarmerende nyheter for mødre

mRNA fra koronavaksine i morsmelk

I en nylig publisert studie ble rester av mRNA-vaksinen påvist hos vaksinerte mødre. Ifølge helsemyndighetene skal dette imidlertid brytes ned av kroppen kort tid etter injeksjonen. Effekten av mRNA messenger-stoffet på immunsystemet til spedbarn har knapt blitt forsket på så langt. Likevel oppfordret østerrikske myndigheter gravide og ammende kvinner til å bli vaksinert – et farlig spill med barns helse, som nå er tydelig.

woman in white tank top carrying baby in black and white stripe onesie

Studie peker på risiko for ammende kvinner 

Antakelsen om at de nåværende tilgjengelige Covid-vaksinasjonene utgjør en alvorlig sikkerhetsrisiko for kvinner i fertil alder ser ut til å være bekreftet. Forskere ved University of New York fant noe skremmende: rester av mRNA-messenger-stoffet ble fortsatt funnet i morsmelken til 5 av de 11 testpersonene 45 timer etter vaksinasjonen. Funnene til forskergruppen, som publiserte sin studie i det amerikanske medisinske tidsskriftet JAMA, motsier tidligere vurdering fra de fleste europeiske helsemyndigheter.

Helseledere har så langt avvist risikoen for mulige mRNA-rester i morsmelk som ubegrunnet. Det ble for eksempel sagt at messenger-stoffet ble brutt ned på stikkstedet i løpet av få timer. Vaksinasjonsanbefalingen for gravide og ammende kvinner forble på plass i en rekke europeiske land. «Du kan fortsette å amme som vanlig etter å ha blitt vaksinert mot koronaviruset,» het det.

Denne instruksen ble også gitt av østerrikske myndigheter. I Wien ble det for eksempel forsøkt å fullføre den første vaksinasjonen av gravide i løpet av mai. Det tyske helsedepartementet kunngjorde at en pause fra ammingen ikke var nødvendig.

I Østerrike ba FPÖ om en avklaring med et parlamentarisk spørsmål om fallet i fødselstall etter vaksinasjonen:

Førte tvangsvaksinasjoner til en nedgang i fødselstallene i Europa?

https://www.wochenblick.at/brisant/schwurbler-hatten-recht-mrna-aus-corona-impfstoff-in-muttermilch/

Fritt oversatt av redaksjonen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Vaksinering i svangerskapet kan beskytte både mor og barn … «, «oppfriskningsdose» er fortsatt anbefalingen fra FHI, og de som tar seg godt betalt for å ha ansvar for folkehelsa får flere liv på samvittigheten for hver dag som går, hvis de har noe sånt som samvittighet. De vet hva de gjør.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Folkeavstemningen om tilslutning til Russland

Rapport fra valgobservatør.

Forrige innlegg

Oss konspirasjonsteoretikere imellom.

Hvem sprengte North Stream 1 og 2?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.