POSTED IN Frankrike, mRNA-vaksiner, Ytringsfrihet

Ny lov i Frankrike gjør kritikk ulovlig

«Pfizer-tillegg», vil gjøre mRNA-vaksine kritikere til kriminelle

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den drakoniske loven, som i det stille ble vedtatt med praktisk talt ingen innsigelser, kan gi fengselsstraff til alle som fraråder bruk av terapeutisk eller profylaktisk behandling (inkludert eksperimentell mRNA-genterapi).

Av Sonia Elijah.

Onsdag 14 februar ble en svært kontroversiell lov presset gjennom i nasjonalforsamlingen i Frankrike, som potensielt gjør en kritiker av mRNA-behandling til en kriminell. Den drakoniske loven, som i det stille ble vedtatt med praktisk talt ingen debatt om den, kan gi alle som fraråder bruk av genterapeutisk eller profylaktisk behandling (inkludert eksperimentell mRNA-genterapi), fengsel i opptil 3 år, og må også betale en bot på 45 000 euro.

Den franske regjeringens begrunnelse for dette tiltaket, er at de håper det vil bidra til å dømme pseudoterapeuter, og beskytte ofre for sekteriske overgrep.

Tkp, en blogg for vitenskap og politikk, rapporterte om nyhetsbomben, med spesielt fokus på artikkel 4 i den nye loven. Rapporten lyder: «Det var en hardt tilkjempet sak, men Macron-regimet fikk viljen sin til slutt. Artikkel 4 er sentral i den nye loven, som først ble slettet, men deretter gjeninnført. Dette gir en ny straffbar handling, og kriminaliserer «anmodningen om å stoppe eller avstå fra genterapeutisk eller profylaktisk medisinsk behandling». Dette betyr at enhver motstand mot mRNA-behandling, og andre medisinske metoder av farmasøytiske selskaper, kan kriminaliseres i fremtiden».

På samme dag som den nye loven ble presset gjennom Frankrikes nasjonalforsamling, tok kritikere av den til sosiale medier for å gi uttrykk for bekymringene sine. Politisk filosof, David Thunder, skrev: «Så trist å se at undertrykkelsen av medisinsk dissens, under det kritikere kaller «Pfizer-artikkelen», har blitt vedtatt av det franske parlamentet. Dette er antivitenskap og presser Frankrike stadig lenger i retning av totalitarisme. Selv Frankrikes Conseil d’Etat fordømte loven som et uforholdsmessig og uberettiget angrep på friheten, til å uttrykke avvikende vitenskapelige og medisinske meninger.

Florian Philippot, partilederen for «Les Patriots», et Le Pen-støtteparti, kalte artikkel 4, «Pfizer-tillegget».

Vi minner om at det var Emmanuel Macrons regjering som innførte det medisinske apartheidsystemet med vaksinepass sommeren 2021, og tvang alle som ønsker å besøke en kino, butikk eller restaurant til å vise bevis på sin covid-vaksinasjonsstatus, eller en nylig negativ test.

Det var også Macron som skapte oppstyr da han uttalte i et intervju med Le Parisien, «Jeg gjør ikke dette for å irritere det franske folket. Men når det gjelder de ikke-vaksinerte, vil jeg virkelig gjøre dem opprørte, og vi vil fortsette å gjøre dette, til siste slutt. Dette er strategien».

Men i fremtiden, når en ny pandemi blir kunngjort, vil strategien gå lenger fra å gjøre de ikke-vaksinerte i Frankrike «opprørte», og til å potensielt fengsle dem.

Fra The Viligant News, publisert 15 februar.
Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, offisielle lovtekster og X-melding i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: France’s «Pfizer Amendment» Could Turn mRNA Critics into Criminals.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Dette minner skremmende om nazismens fremvekst i Tyskland på 1930-tallet, som den gang gjaldt jødene, de skulle fratas det de eide og miste sine stillinger og sitt levebrød.
  De som skjønte hva som var i emning kom seg unna i tide, bla emigrerte mange utenlands.Denne gangen gjelder det antistatlige lover, vaksinenekt og fengsling av opposisjonen i våre demokratiske vestlige land. Hvor kan en flykte for å redde seg og sine i dag? Den varslede digitaliseringen som nå kommer, låser deg fast hvorhen du drar ved sperring av bankkonti, reisenekt og full overvåkning.

  Svar
 • Eller er det mer som den gamle kvakksalverloven i Norge ?

  Svar
 • Conseil d’etat, fransk høyesterett for administrativ rettferdighet, må da kunne gripe inn? Høyesterett i Norge burde kunne kreve CEPI/GAVI-ernas papirer på bordet f.eks. eller kreve en granskning av FHIs «koronahåndtering», se på ulovligheten i karantenehotell, reiserestriksjoner, etc.; medias hatprat dømmes under paragraf 185 for diskriminering av oss med anti-mRNA-livssyn……….
  Vi får se nå om Frankrike har et rettssystem. Og om Norge har det; det burde være nok å ta fatt med.
  Franskmennene er sinte allerede; med denne nyheten kan opptøyene akselerere, de er allerede i gatene i hele Europa.
  Det føres en utmattelseskrig mot folket. Macron er forhatt, Sanchez er like hatet, det koker i folkeopprør på alle kontinenter på samme tid. Velkommen til 2024!
  lovoghelse.no :»Løgnen skader den som serverer den mest»; Eva Svarverud kaster lys på å hvordan å takle en tid med så mye løgn.

  Svar
 • Kort sagt forbud mot å fortelle sannheten… Og forbud mot å nekte å ta en behandling som er grundig bevist å skade og drepe.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA-soldat foran Israels ambassade i Washington.

Selvmord i protest mot Gazakrigen.

Forrige innlegg

Maidan var ingen revolusjon.

Det var statskuppet da USA tok makten i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.