POSTED IN Norge

Ny forskningsartikkel:

Bekrefter at Pfitzer-vaksinen bl.a. kan forårsake Alzheimers.

32 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Bekrefter at Pfizer-vaksinen forårsaker nevrodegenerative sykdommer

En ny rapport slår fast at Pfizer-vaksinen kan forårsake Alzheimers og andre sykdommer

Av Nathaniel Linderman

I en ny rapport om COVID-19-vaksinene, er det oppdaget at Pfizer coronavirus-vaksine kan ha langsiktige helseeffekter som ikke tidligere er avslørt, inkludert «ALS, Alzheimers og andre nevrologiske degenerative sykdommer.»

«De nåværende RNA-baserte SARSCoV-2-vaksinene ble godkjent i USA ved hjelp av en nødordre uten omfattende langvarige sikkerhetstester,» erklærer rapporten.

«I denne artikkelen ble Pfizer COVID-19-vaksinen evaluert for potensialet til å indusere prionbaserte sykdommer hos vaksinemottakere.» 

Prion-baserte sykdommer er ifølge CDC en form for nevrodegenerative sykdommer, noe som betyr at Pfizer-vaksinen potensielt vil forårsake langvarig skade og negative helseeffekter i hjernen.

Klikk her for å få tilgang til forskningsartikkelen av J. Bart Classen MD

Ifølge en rapport fra National Library of Medicine er dette spesielt bekymringsfullt siden Pfizer-vaksinen er en mRNA-vaksine, en utestet type vaksine som skaper nye proteiner og faktisk kan integreres i det menneskelige genomet. 

Med andre ord kan degenerative hjernesykdommer oppstå når som helst i livet ditt etter at du har mottatt vaksinen.

«RNA-sekvensen av vaksinen så vel som spike-protein-målinteraksjonen ble analysert for potensialet til å konvertere intracellulære RNA-bindende proteiner TAR DNA-bindende protein (TDP-43) og ‘Fused in sarcoma’ (FUS) til deres patologiske prionkonformasjoner,» forklarer rapporten. TDP-43 er et protein som er kjent for å forårsake demens, ALS og til og med Alzheimers, ifølge Alzpedia. På samme måte er FUS-proteinet kjent for å forårsake ALS og arvelige essensielle skjelvinger, ifølge Human Genome Database.

Alzheimers sykdom (demens) er en hjernesykdom, som gradvis svekker de intellektuelle evnene, nedbryter personligheten og krever økende pleie og overvåkning av den syke. Alzheimers sykdom er den hyppigste av demens-sykdommene.

Eksperimentet som ble gjort for rapporten, var å avgjøre om disse to skadelige proteinene legger seg inn i vårt DNA, slik en mRNA-vaksine forventes å gjøre. Rapporten bestemte at «vaksine-RNA har spesifikke sekvenser som kan få TDP-43 og FUS til å kaste seg inn i deres patologiske prion-bekreftelser«, noe som betyr at begge proteiner har potensial til å legge seg inn i vårt DNA og forårsake skadelige nevrologiske sykdommer.

Sammendraget i rapporten konkluderer med at:

«Det vedlagte funnet og ytterligere potensielle risikoer leder forfatteren til å tro at RNA-baserte vaksiner for SARS-CoV-2 ble godkjent for for tidlig av myndighetene og at vaksinen kan forårsake mye mer skade enn nytte.»

Selve rapporten ender med denne advarselen: 

“Vaksinen kan være et biovåpen og enda farligere enn den opprinnelige infeksjonen.”

«National File» henvendte seg til CDC for å forhøre seg om hvorfor Pfizer-vaksinen fortsatt distribueres til tross for disse troverdige påstandene. Ingen svar ble mottatt før publisering.

Oversatt av Askeladden

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Steven HWG

https://www.globalresearch.ca/report-pfizer-vaccine-confirmed-cause-neurodegenerative-diseases-study/5743522

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

32 kommentarer. Leave new

 • Hans Borge
  1 juni 2021 9:02

  Fra artikkelen:» Many have raised the warning that the current epidemic of COVID-19 is actually the result of an bioweapons attack released in part by individuals in the United States government [10,11]. Such a theory is not far fetched given that the 2001 anthrax attack in the US originated at Fort Detrick, a US army bioweapon facility. Because the FBI’s anthrax investigation was closed against the advice of the lead FBI agent in the case, there are likely conspirators still working in the US government. In such a scenario the primary focus of stopping a bioweapons attack must be to apprehend the conspirators or the attacks will never cease. Approving a vaccine, utilizing novel RNA technology without extensive testing is extremely dangerous. The vaccine could be a bioweapon and even more dangerous than the original infection.»

  Svar
  • Det var en morsom vri, H.B. 😉
   Det er oppforderet til å skrive på norsk i denne norske bloggen.
   Så tar du å oversetter den norske artikkelteksten til engelsk?

   Svar
  • Prøv å svare eller kommentere på norsk. Dette er en norsk blogg og mange som følger derimot.no behersker ikke engelsk særlig godt.

   Svar
 • Wasan Totland
  1 juni 2021 10:06

  Det hadde vel ikke utgjort så stor forskjell om politikerne fikk den eller ikke? Demensen er påtagende allerede og de evner ikke å fatte rasjonelle vedtak.

  Svar
 • Freeeedooom
  2 juni 2021 12:18

  Jeg klarer ikke, selv med den største godvilje, å FORSTÅ hva det er med folk som:

  1. Helt ukritisk lar seg injisere med disse eksperimentelle…. tingene.
  2. Som oppsøker disse testsentrene for å få en pinne stukket opp i nesen… selv om det er helt friske.
  3. Som bruker munnbind når de sitter alene i bilen, går alene på gaten, er alene i butikken osv.

  Klarer ikke mennesker å tenke selv? Jeg kan kanskje forstå de som jobber på sykehus at de lar seg injisere, de er utsatt for et enormt press… men friske mennesker uten noen underliggende årsaker… hva er det som får de til å ikke undersøke selv hva det er de faktisk velger å få injisert?

  Svar
  • «3. Som bruker munnbind når de sitter alene i bilen, går alene på gaten, er alene i butikken osv. »

   Ja, man kan undre seg over noe som ser ut til å være en total mangel på egen-refleksjon over påbud og skremsler vi får av politiske myndigheter som tydligvis heller ikke har kjennskap til kunnskap og vitenskap.

   Jeg har vært noen dager på Kanariøyene. Et område med stort sett norsk befolkning.
   Da så jeg folk som kom ut av buss/taxi med munnbind. De brettet munnbindet pent sammen med begge hender og puttet det i veska. Så hånd-takket de medpassasjerer og sjåfør for reisen.
   Noen innkastere på restauranter brukte munnbind. Som de innmellom la under haka for å være sosiale og nærprate med og klemme gjester som kom og gikk.

   Både munnbind og Antibac kan jo være effektivt i forhold til bakterier som er 1000 ganger større enn virus.
   Så har vi da også fått et oppsving av bakteriesmitte med bakterier vi vanligvis har utviklet immunforsvar for, og som spesielt barn trenger å bygge opp forsvar mot.
   Det er så idiotisk og hjernedødt at jeg kan jo ikke annet enn å flire av de hjerneskadde. 😉

   Svar
 • Israel rapporterer at Pfizer-vaksinen kan gi hjerte-inflammasjon.

  https://www.zerohedge.com/covid-19/israel-spots-probable-link-between-pfizer-vaccine-myocarditis

  Svar
 • Og husk: Vaksinen er gratis, hilsen FHI.
  – Og . Nå får du tre for to. 😉

  Svar
  • Skjønt gratis…. 😉
   Du betaler på avbetaling , over skatteseddelen. 😉

   Det blir som om når MDG økonomisk støtter elsykler i flatlandskapet Oslo.
   https://oslo.mdg.no/nyhet/bor-du-i-oslo-na-kan-du-fa-sponset-el-sykkel/

   Gode sykler får man for ca. 2000,-
   Gode elsykler får man fra 10 0000, – til 100 000,-
   Så skal man altså bruke inndratte skattemidler for å få opp prisen på de dyreste elsyklene, gjennom «støtte» ! Fra hvem, til hvem?
   Eller bruke skattemidler for å betale reklame for å få folk til å ta en vaksine som voksne/forstandige med tallforståelse sier neitakk til.

   Har den norske arbeidende nasjonen råd til politikere som bruker våre skattepenger/arbeidskrefter til partipolitisk administrasjon, tullball og skremsel, enten det er klima eller influensa?
   Når skal vi si nok er nok?

   Svar
  • Ja .. Det er jo så absolutt en trøst

   Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  3 juni 2021 2:11

  Globalresearch er jo et velkjent konspirasjonsnettsted og man bør ta alt som formidles der med en stor klype salt. I artikkelen finner man sågar følgende spekulasjon:

  «The vaccine could be a bioweapon and even more dangerous than the original infection.»

  Her er det klassisk ‘click bait’ for å finansiere dem som tjener på å formidle konspirasjonsteorier, hvilket har vokst til å bli en stor industri.

  Hele saken er grundig dementert:

  Fact Check-No evidence that Pfizer’s COVID-19 vaccine causes Alzheimer’s disease»
  https://www.reuters.com/article/fact-check-no-evidence-that-pfizers-covi-idUSL1N2MZ382

  https://www.politifact.com/factchecks/2021/feb/26/j-bart-classen/coronavirus-vaccine-doesnt-cause-alzheimers-als/

  https://www.straitstimes.com/singapore/spore-experts-debunk-claims-of-link-between-covid-19-vaccines-and-neurological-diseases

  Svar
  • Husk: Ikke mer enn to linker til en artikkel. Da blir den stoppet av automatsensuren.

   Svar
   • Bjørnar Bolsøy
    4 juni 2021 1:03

    Den er grei. Jeg trodde i forbifarten at grensen var på tre linker, men tar det til etterretning.

  • Freeeedooom
   3 juni 2021 7:30

   Åja siden er FAKTASJEKKET. Jammen da må vi jo tro på faktasjekkerne, ingen grunn til å tvile på de. Ministry of Truth har talt.

   Svar
  • Fakta sjekk no er tydelegvis ei god spåkone for forsøkskaninene.

   Svar
 • Har noen tatt seg tiden til å sjekke litt? Den såkalte «artikkelen» er ikke peer reviewed, dvs kontrollert og funnet OK for publikasjon i NOE medisinsk tidsskrift. Journalen man viser til her (Microbiology and Infectious diseases) er klassifisert som «predatory», dvs at den er så dårlig og av liten faglig verdi at ingen seriøs forsker ville noensinne publisere noe her. Forfatteren er ekskludert fra å sende til flere av de store tidssskriftene (New England Journal, JBMA, JAMA) pga «irregularities» – dvs fusk.

  Jeg vet at den harde kjerne bare vil holde på at dette er bevis for at han er undertrykt av alle andre. Men når alle andre motsier deg så er det noe galt. Denne artikkelen er juks, den er falsk og full av faktafeil. DERFOR finner du den ikke i New England Journal, hvor den hadde havnet hvis konklusjonen hans hadde vært korrekt.

  Svar
  • Bjørnar Bolsøy
   4 juni 2021 1:31

   «Jeg vet at den harde kjerne bare vil holde på at dette er bevis for at han er undertrykt av alle andre.»

   Her et intervju med KGB-avhopper Yuri Bezmenov, i et intervju i 1984 om teknikkene KGB utviklet for å desinfomere og manipulere Vesten, og som lever i beste velgående i dag:

   «KGB’s subversive tactics against western society».

   https://www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4

   – To change the perception of reality of every american, to such an extent that despite the abundance of information noone is able to come to sensible conclusions

   – Exposure to true information does not matter anymore

   – A person who is demoralized is unable to assess true information

   – The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. …he will refuse to believe it.

   Svar
   • Stig Hovdenak
    2 august 2021 23:19

    Linken er fjernet fra YouTube med påstand om «hatsk innhold»….

 • Det er faktisk ingen tvil lenger om at mRNA-vaksinene kan forårsake Prion-sykdommer. (Det har «vi» faktisk vært klar over en god stund nå – Idiotene i FHI og «helsevesenet» også) – Folk hadde faktisk ikke disse sykdommene i noen større grad før de ble injisert med Covid – Vaksiner og nå utvikler de dem plutselig etter vaksinen .. Kjære landsmenn ! VÅKNE OPP NÅ ! – Det finnes faktisk ikke noen annen forklaring på dette uansett hva «helsemyndighetene» og fakta sjekkere måtte fortelle deg !
  (Det jeg nødig ikke vil fortelle deg er at Prion-sykdommer er uhelbredelige og «alltid» dødelige ! )
  Det er faktisk tilfelle at 2 proteiner – som begge er meget sentrale i patologien til Alzheimers sykdom vil fungerer som prioner ! – Dette er misformede proteiner som sprer seg gjennom vev som en infeksjon ved å tvinge normale proteiner til å anta den samme «feilfoldede» formen !
  Så lykke til med «Sprøyta» – Hvis du husker hva jeg har skrevet da !

  Svar
 • The New England Journal Of Medicine reklamerer 9. juni 2022 for et nytt eksperimentelt middel mot c-19 som nesten ingen dør av:
  AZD7442 lanseres som «en intramuskulær anti-stoff-cocktail» utviklet av A$tra-Zeneca. Mer penger i kassen.

  Svar
 • Kaspar Gram
  14 juni 2022 10:55

  Alarmen gikk lenge før man begynte å rulle ut denne genvaksine-galskapen. Men sensuren i media og inkvisisjonsmetodene som effektivt hindrer forskere og varslere fra å formidle sin bekymringer, er meget effektive. Det som allikevel lekker ut prøver faktasjekkere og hovedstrømsmedia å stemple og hjemme bort en gang for alle.
  Det er ikke bare prion-egenskapene som gir årsak til nevrodegenerative sykdommer, men vi får skade på blod-hjerne-barrieren og spike-proteinets har dessuten svært betennelsesskapende egenskaper. Det er medisinsk galskap og totalt uetisk å sette sprøyter på folk som stimulerer til dannelse av spikeprotein på ubestemt tid og ubestemt mengde – med det er dette leger og sykepleier har gjort seg til talsmenn for. Vi kjenner til mange av spikeproteinets toksiske egenskaper og at det regnes som hovedansvarlig for komplikasjonene ved covid-19 sykdommen. Å gjøre store deler av befolkningen til spikeprotein-fabrikker og det under sterkt press og manipulering er rett og slett forbrytelse mot menneskeheten. Men det er få tegn å spore av ydmykhet eller tvil hos myndigheter og helsepersonell. Tildekkningskampanjen løper på høygear. Stakkars NAV!

  Vil tilrå å bruke litt tid på denne bloggen – svensk akademisk forankret lege som skriver på en pedagogisk og helt etterrettelig måte:
  https://trovetandeochvetenskap.se/skade-mekanism-14/

  Seniorforsker ved MIT SOM ADVARER PÅ DET STERKESTE –
  https://www.brighteon.com/1dcecc18-c711-40b5-841a-ebe73092f18f

  Svar
 • Vi bør være varsom med å tro på forskning ( s-resultater) virker det som. Det brukes mer og mer politisk.
  Vi vet etterhvert at politikere / FHi blir styrt av penger og neste politiske valg mer enn folkehelse og frihet for innbyggere. Og underlegger seg gjerne politiske/suspekte WHO i sin usikkerhet. Disse har ikke mer kunnskap enn vi sjøl kan skaffe oss; – bare mer makt. Og at det i media, og blant politikere, ikke er interesse for å skille mellom Covidskader og injeksjonsskader. Da blir det en saus som skal forvirre og skremme mer enn å opplyse.
  Så bør vi satse på alternativ media, drevet av mer genuin interesse for helse. Selv om vi selvfølgelig må være kritiske, og tenke sjøl. Se på tallene for syke/døde i forhold til tidligere virus-influensa. Og vit samtidig at vanlig media ikke ikke er frie, og/eller til å stole på hverken når det gjelder tall eller ‘tidsvitne’- fortellinger.

  Nettstedet http://www.enebak. no ser ut til å være drevet av genui interesse for kunnskap, gammel eller ny.
  Selv om media nå endelig tør å komme så smått etter med informasjon som ikke lengre kan underslås ( Politiske FHI har nok visst dette alternativet til injeksjon lenge):
  https://www.nrk.no/norge/ny-korona-studie_-d-vitamin-gir-lavere-sannsynlighet-for-alvorlig-sykdom-1.15373009

  Svar
 • Hjerneskader hos barn går til himmels som følge av COVID-19 vaksineringen.

  https://www.globalresearch.ca/cases-brain-damage-children-skyrocket-following-covid-19-vaccines/5782160

  Svar
 • Hvor lenge skal vi overse fakta ?

  Det er faktisk ingen tvil lenger:
  Utbrudd av akutte nevrologiske symptomer etter Covid19-vaksinasjon er økende og hvis man antyder at dette ikke er relatert til bivirkninger etter covid vaksinen er man i total fornektelse !
  En ting er Alzheimers, en annen ting er en unormal fremvekst av Creutzfeldt -Jakobs sykdom !

  Forskning bekrefter at det er en radikal forskjellig karakter på denne nye formen for Creutzfeldt-Jakobs sykdom som inntreffer hos enkelte vaksine-ofre kontra den klassiske formen som krever flere tiår på å utvikle seg. Man erfarer nå en ny hurtigvirkende form for denne dødelige CJD eller «kugalskap» om du vil.

  Det er på tide å stille spørsmål – Mange spørsmål – Hva visste FHI ? -(Mye – Det vet vi) ,
  men de har til nå valgt å være like «uvitende» som alltid ! (En anelse kugalskap muligens 😉 )
  Snart må vel begeret være fullt tenker man, men det lurer mye elendighet i horisonten !

  Svar
  • Vi overser ikke fakta Synneva,det er det de eierstyrte mediene som gjör.
   Det vi må gjöre,det er å gruble oss frem til en måte å få informasjonen ut til folk.Selvom Steigan og Derimot gjör en god jobb,er det fortsatt sånn at de store mediene har makten over tittytainmentfolket.
   Katten er ute av sekken,teateret våre politikere driver med er nå så dårlig at snart må vel selv den tregeste forstå at noe er galt.

   Svar
   • «Verden er forandret – Jeg føler det i vannet – Jeg føler det i jorden – Jeg lukter det i luften
    Mye som en gang var er tapt, for ingen lever nå som husker det»
    (Ringenes herre)

    Historien handler selvfølgelig ikke kun om alver, dverger, mennesker etc., men om alle folkeslag og de mørke kreftene som ønsker å styre oss alle !

    Ja .. du har rett til en viss grad Jan, mange ser sannheten, mange ikke og mange av oss når de endelig ser sannheten i øynene vil «le» fordi den er så utrolig at de tenker at det bare er nok en løgn !

    Vi er nå ved et veiskille for en av de mest alvorlige krisene i verdenshistorien og over hele verden har folk blitt villedet både av myndigheter, Big Pharma og media med hensyn til årsakene til denne plandemien — smertelig erfarer vi nå de påfølgende ødeleggende konsekvensene !
    Denne plandemien har utvilsomt gitt påskudd for mektige økonomiske interesser, korrupte politikere, maktpersoner og Big Pharma til å føre denne verden inn i en spiral av elendighet !

    Når det gjelder hvordan vi påvirkes/skades av både patogener og «vaksiner» er fakta at vi ikke er så like som vi ønsker å tro. Det finnes store genetiske variasjoner, også når det gjelder vårt
    immunforsvar.
    Dette er en AVGJØRENDE faktor med hensyn til hvordan kroppen vår er i stand til å håndtere både infeksjoner og disse falske vaksinene ! Derfor dør vi av både vaksiner og virus eller blir alvorlig syke, andre merker faktisk ikke om hvorvidt de har blitt smittet eller ikke, eller har moderate bivirkninger !

    Angående genetiske variasjoner i immunforsvaret er dette helt reelt og kan selvfølgelig tilskrives
    de generelle genetiske variasjoner hos mennesker ! Ca. 85% innenfor tradisjonelle rasegrupper og
    15% mellom raser. Dette forklarer mye, men det å forklare både dette og skadevirkningene av vaksinen virker jo nesten helt umulig !

    «1» vaksine for å styre oss alle ! (Mer effektivt enn krig tross alt 😉 )

    Hvilken rase enkelte i FHI og enkelte politikere tilhører skal jeg avstå fra å nevne !

   • Det kommer til å bli bra,men det kommer til å bli töft mens ryddepatruljene renser land etter land for den rasen du ikke vil nevne Synneva.
    Hold deg unna store byer og protesttog.Ikke bli innvolvert i noe opplöp regissert av andre.
    Du er Synneva,slik jeg forstår ganske så god på helse og vaksine,noe jeg ikke er.Det som er lurt tror jeg,når folk skal overbevises,det er å gjöre det enkelt,med overbevisende argumenter og gjerne noen kjente folk som kan brukes som salgsplakater..
    Vi må huske på at de som ikke forstår,stort sett flyr med nesa i en smarttelefon,det er deres verden.
    Mange kommer til å få det både vanskelig og vondt i de neste 2 til 3 årene,jeg så noe om at i Stockholm var pasienter blitt overlatt til seg selv,de döde som fluer og det var snakk om «akademien»..Muligens et privat firma,jeg var opptatt med noe annet og glemte å fölge opp.Men söker man på vård og akademin,da får man sikkert noen interessante svar.

   • Jeg sökte på vård skandal många döda,der kom det opp mange sökeresultater.Folk dör i helsekö,folk dör i mangel på vård,sjuksköterskor dör i covid eller vaksinedöd mm.
    Akademien er de som har overoppsynet med svenskenes «gode helse».
    Det var noe om palliativ avd og medisinering.
    Om du Synneva som forstår dette bedre,finner nok mye interessant om helsevesenets forfall.

   • Jeg vet hvordan disse falske vaksinene oppfører seg Jan og jeg vet også hvilken skade de kan medføre – (den er faktisk åpenbar), men selv av den grunn forventer jeg ikke at alle skal tro på det jeg skriver, men jeg føler det som en plikt å opplyse som best jeg kan fordi ellers ville jeg ikke kunne respektere meg selv, … i motsetning til den rasen jeg nevnte !!
    En stor takk til Derimot er på sin plass og til alle dere andre som ikke har mistet forstanden 😉

    God Natt og Hjertelig takk for tilbakemelding 🙂

 • NÅR skal de som står bak corona hysteriet og de skadelige corona vaksinene stilles til ansvar for massemordet og de massive skadene de har medvirket til !!! DE BØR ALLE FÅ DØDSTRAFF !!!!

  Svar
 • wasan Totland
  26 desember 2023 19:00

  Bolsjeviken er blitt borte på Derimot. har han strøket med på grunn av jabene?

  Svar
 • Interessant med et retroperspektiv; så hevdes det stadig at virus ikke eksisterer:
  vel, jeg hadde Dengue Fever og TRODDE først jeg kom til å dø, og siden HÅPTE jeg jeg dette var slutten,
  for det var så jævlig,
  kreket meg ut på gata og begynte å spise når det dabbet av,
  verket i månedsvis etterpå,
  lokalbefolkning hvor jeg var i Mexico fortalte:
  neste gang blir verre, tredje gang kan bli fatalt.
  Da svetter du blod, sa de.
  Altså ingen grunn til å stole på at immunforsvaret
  lærte og ikke røres på det punktet særlig igjen,
  når det gjelder dengue;
  er det da et virus?
  Er forutsetningen for tittelen «virus» at å ha hatt det beskytter og siden,
  slik vi litt eldre som da vi var barn fikk vite , da ikke må få det om voksne, og verre.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I Ukraina kan de si det, men ikke i Norge.

Korrupsjonen er et hovedproblem i Ukraina.

Forrige innlegg

WEF: Klimatiltakene koster.

Befolkningens penger skal overføres kapitalistene risikofritt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.