POSTED IN Klima

Nullutslipp:

En politikk med katastrofale virkninger og ingen gevinster.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Fremstående forskere: Nullutslipp av CO2 innen 2050 vil bare senke temperaturen med 0,07C.

«Det er vanskelig å finne et bedre eksempel på en politikk med bare ulemper og ingen gevinst».

Av Chris Morrison.

Nyere beregninger fra de anerkjente atmosfæriske forskerne Richard Lindzen, William Happer og William van Wijngaarden, sier at hvis hele verden eliminerte karbondioksidutslipp innen 2050, ville det bare senke temperaturen med nesten umålelige 0,07°C.

Richard Lindzen

Selv om de klimamodellerte tilbakemeldingene og temperaturmeningene til det politiserte FNs IPCC for klimaendringer er riktige, vil økningen bare være 0,28 °C. Hvis netto null oppnås 2050 vil det være sammen med ødeleggelsen av økonomien og et sosialt liv for åtte milliarder mennesker på planeten Jorden. «Det er vanskelig å finne et bedre eksempel på en politikk med bare ulemper og ingen gevinst», bemerker forskerne.

Valgene blir nesten sikkert vunnet av partier som er forpliktet til å drive direkte krigføring mot hydrokarboner. Politikerne er en privilegert klasse, uten forståelse av hvordan et moderne industrisamfunn fungerer, og skaper rikdommen som betaler deres fyrstelige lønn.

Alle vil kjempe om å «redde planeten» og stoppe en temperaturøkning som knapt er målbar. De planlegger å slakte husdyr med metanutslipp, så ville blomster der maten dyrkes, fjerne biler med forbrenningsmotorer, og hindre bestemor i å besøke barnebarna utenlands. Et forbud mot hydrokarboner vil fjerne nesten alt fra et moderne samfunn, også mange medisiner, byggematerialer, gjødsel, plast og rengjøringsprodukter.

Alle som tar avstand fra deres absurde synspunkter anklages for å være lønnet av oljebransjen. Men i motsetning til politikere over hele verden som skremmer med klima, følger herrene Lindzen, Happer og van Wijngaarden nøye med på faktiske klimaobservasjoner og analyser av dataene.

Siden det er umulig å fastslå hvor mye av den milde oppvarmingen de siste to århundrene som er naturlig, eller forårsaket av høyere nivåer av CO2, forventer de en ‘klimafølsomhet’ – en temperaturstigning på 0,8°C når CO2 dobles i atmosfæren, omtrent en fjerdedel enn hva IPCC anslår uten å ha bevis for det.

Det er ingen årsakssammenheng mellom temperatur og CO2 over tid. I nær fortid er det bevis på at CO2 stiger etter en naturlig temperaturøkning, når gassen slippes ut fra et varmere hav. Enhver påstand om at Jorden har et «kokende» problem forårsaket av det lille CO2-bidraget som mennesker gir ved å bruke hydrokarboner, er en konstruert politisk krise som ikke støttes av pålitelige observasjonsdata.

Det er ingen tilfeldighet at den største delen av jordas befolkning lever varme eller tempererte områder.

Mesteparten av fryktpropagandaen er ikke noe annet enn en sirkulær øvelse med datamodeller med usannsynlige meninger matet inn, og usannsynlige meninger matet ut.

De tre forskerne bruker en enkel formel som bruker logaritmer for å vurdere CO2-påvirkningen på atmosfæren, basert på flere tiår med laboratorieeksperimenter og innsamling av atmosfæriske data. De viser hvor minimal effekten på den globale temperaturen vil være, hvis menneskeheten slutter å bruke hydrokarboner.

Fra Principa Scientific, publisert 24 juni 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Net Zero Will Prevent Almost Zero Warming, Say Three Top Atmospheric Scientists.

Forsidebilde: Ray Hennessy

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Det er vanskelig å finne et bedre eksempel på en politikk med bare ulemper og ingen gevinst»

    Men så lenge det holder folk i frykt slik at de godtar skatter/avgifter og overgrep så er jo hensikten oppnådd. Det er slik religioner har holdt på i århundrer.

    ‘ Når pengene i kista klinger fornuften ut av skjærsilden springer-‘

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Victor Orban:

Brussel-byråkratene vil ha krig mot Russland!

Forrige innlegg

På konserter på Krim i sommervarmen:

Pink Floyd

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.