POSTED IN Endring av politikken

NRKs rasistiske journalistikk:

Hudfargen er viktigst ved Kamela Harris.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

NRK, identitetspolitikk og Kamala Harris

Av George Chabert, Trondheim.

Atter en gang fikk vi i Dagsrevyen (12. august) se en blanding av dårlig journalistikk, identitetspolitikk og ideologi. Donald Trumps uttalelser om Kamala Harris ble kuttet på bemerkelsesverdig vis. Presidenten sa nemlig at hun hadde vært «vemmelig mot dommer Kavanaugh», mens en i klippet bare kunne høre at hun «var vemmelig», underforstått fordi hun var kvinne og svart.

Enten klippet NRK uttalelsen slik den fant det formålstjenlig, eller en bare kopierte det som ble vist i CNN uten å sørge for å kontrollere sine kilder.

____________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
____________________________________________________________

Det viktigste var, fikk vi høre om igjen og atter en gang, at Kamala Harris var svart. Det er hun vel ikke, med mindre vi bruker det samme kriteriet som var gjeldende i Sør-Afrikas apartheidregime: har du «svart» blod i årene dine, er du i det minste «coloured», farget. 

Skjermdump fra NRK Dagsrevyen 12. august 2020

Kamala Harris’ mor er asiatisk, og hennes far er fra Jamaica. Han er professor emeritus i økonomi ved Stanford universitet, og slik beskriver Donald J. Harris sin egen opprinnelse: «Røttene mine går tilbake til min farmor, etterkommer av Hamilton Brown, som er registrert som plantasjeeier og slaveeier.» Vi må dermed tro at tro at Kamalas far ikke er spesielt representativ for de svarte amerikanerne som siden 1619 har opplevd «systemisk rasisme», slik det påstås nå for tiden. Med dette er selvsagt irrelevant i identitetspolitikkens tid.

For undertegnede, som ifølge NRKs kriterier er svart (min mors familie fra Angola var i sin tid svarte slaveeiere), oppleves denne besettelsen av hudfarge som dypt rasistisk og nedlatende.

Disse selvhøytidelige «hvite mennesker» som nå dagdrømmer andektig om selvutslettelse, og belærer resten av menneskeheten om moral mens de kriger, sulter, forurenser og tømmer alle verdensdeler uansett hudfarge, for ressurser, er bokstavelig talt groteske klovner.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Svaret på overskriften bør vel være at dess mer man klarer å fokusere på hudfarge desto mindre vil de kapitaliststyrte mediene fokusere på økonomisk politikk. Det er helt i tråd med referatet i Bankers Manifesto of 1892 om distrahere ved «å la folket fokusere på saker som ikke har noen betydning for oss.» Dagens opprørere som kaller seg for marxister har gått enda dypere i det absurde enn det marxistene gjorde og med det blitt til tanketom og destruktiv pøbel.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Morten Jødal:

Å dø, eller dø ut.

Forrige innlegg

Som fra et redselskabinett:

Julian Assange i en tom rettssal uten presse eller innsyn i nye anklager.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.