POSTED IN Norsk politikk, Sensur

NRK slipper ikke til andre stemmer.

Her skal ingen tvile.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Til NRK: –Hvorfor intervjuer dere ikke unge som angrer på vaksinen?

Av Redaksjonen

Jeg leste saken om Theodor, som ikke angrer at han tok injeksjonen. Har NRK vurdert om det er etisk og moralsk riktig å bruke bivirkningsrammet ungdom i deres streben etter å skremme, overbevise og presse flest mulig unge til å ta injeksjonen?

Margit Vea portrett

Av Margit Vea, faglærer innen ernæring (bildet over)

Når til og med Theodor (20), som har lidd såpass mye for stikket, ikke angrer og anbefaler andre om å gjøre det samme – da bør vel alle ungdommer stille sitt liv til disposisjon for «fellesskapet»? (Theodor ble innlagt med betennelse i hjertet, red. anm.) Når dere skriver om ungdommer og andre mennesker som opplever bivirkninger, intervjuer dere ofte de som ikke «angrer». Presenterer dem som helter. Jeg undres hvorfor dere ikke har intervjuet ungdommer som angrer? Eller foreldre som er forbannet over at deres barn er ødelagt av injeksjonen? Foreldre som er bekymret for hva denne bivirkningen kan føre til senere i livet?
_______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Hemali
_______________________________________________________________________________

Spørsmål NRK bør stille

Hvorfor stiller ikke NRK de samme spørsmålene som flere foreldre stiller:
– Hva det er i injeksjonen som gjør at barnet deres har fått bivirkning?
– Hva er det i injeksjonene som gjør at så mange ungdommer får betennelse i hjertemuskelen, myokarditt?

Det høres jo absolutt ikke greit ut å få betennelse i hjertet? Hva om det blir arrvev? Hvorfor bagatellisere dette? Hvordan kan legene påstå at nytten av vaksinen er større enn risikoen, når ungdommer ikke blir alvorlig syke og dør av viruset?

De fullvaksinerte dør

Det ser også ut til at det er fullvaksinerte som har dødd av covid de siste ukene, eller tar jeg feil? (Se link nedenfor, Sigrid Olsen.) Hvilket samfunn har vi når ungdom må ofre helsa si for friheten? Når de må ofre trening for frihet? Hvorfor problematiserer ikke NRK dette? I intervjuet med NRK sier Theodor: «…det jeg hadde planlagt i høst blir ikke så mye av. Det er jo trist, men jeg ser positivt på det ved at jeg er fullvaksinert og kan leve på lik linje som andre i tiden fremover…».

Kan han det? For det ser jo ikke så lyst ut i Israel, hvor de har startet på 4. dose? HAR DERE TENKT TANKEN AT DERE EN DAG KAN BLI STILT TIL ANSVAR FOR Å HA BIDRATT TIL Å LOKKE UNGDOM TIL Å TA EN VAKSINE DE IKKE TRENGER? SOM I TILLEGG POTENSIELT ER SKADELIG FOR DEM? Moral? Etikk?

https://www.sigridolsen.no/…/tallene-ingen-snakker-om…
https://www.nrk.no/…/fikk-hjertebetennelse—angrer…NRK NyheterAftenpostenAftenbladetHaugesunds AvisFolkehelseinstituttetHelsedirektoratet

Forsidebilde: Afif Kusuma

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Noe slipper fram i media, heldigvis. ( Lokalavisene vil jo gjerne rapportere fra det lokale næringslivet.)
  Og om det er færre døde/innlagte i Norge under det siste halvannet året med «dødspandemi», så blir det altså krise for det lokale næringslivet;- også av den grunn.
  Og sammenlikner vi med ikke-kriseåret 2017/18 ( og ikke bare normalåret 2019) er antall dødsfall/innleggelser katastrofalt lave.
  Kan ikke folk være med på en «dugnad», og «ta en for fellesskapet»,- og dø litt raskere? 😉

  ‘ Ifølge SSB har vi faktisk aldri hatt så lave dødstall i Norge som i 2020. På tross av koronapandemien døde det 73 færre personer, sammenlignet med 2019.
  Hos Tislevold begravelsebyrå ble det så stille at hun ble nødt til å permittere flere ansatte. Nå forventer hun en økning i dødsfall framover. ‘
  https://www.tb.no/det-ble-sa-stille-for-begravelsesbyraet-at-gro-matte-permittere-folk-na-forventer-hun-endring/s/5-76-1642378

  Svar
 • Sveinung Handyman Vikene
  28 september 2021 13:15

  Hadde mange «heftige» diskusjoner der de som kun lyttet til MSM og «helsepersonell» uten helsfaglig bakgrunn valgte å ta vaksinen kun på bakgrunn av rett og slett (skremsels)propaganda. Har snakket med de samme i dag (tre- fire mnd etter) Ingen «angrer» vi er nok slik sammenskrudd at når vi har gjort et valg så har de fleste gjort det eneste rette. (forstanden er som kjent det eneste som er rettferdig fordelt blant menneskene – alle mener de har fått nok) Men motstanden i samtalene har fullstendig stilnet. En inrømmesle sitter nok langt inne, men den kommer sakte til overflaten under samtalene.

  Svar
 • Northern Light.
  28 september 2021 16:09

  REPRESENTERER NRK GLOBAL STORKAPITAL ELLER DET NORSKE FOLK OG LAND?
  NRK med Dagsrevyen, aktualitetsprogrammer og programmet Debatten, er kanskje den nyhetsformidleren med mest autoritet og påvirkningskraft i norsk hovedstrømsmedia (MSM). NRK begynte sendingene i begynnelsen av sekstiårene, og del fleste over 70 år har sett Dagsrevyen nesten hver dag like lenge. NRK har høy troverdighet blant eldre spesielt, og generelt i den norske befolkningen.

  «De sa det på Dagsrevyen», er godt nok for de fleste her til lands. Så hvis de ikke sa noe om det på Dagsrevyen, så er det vel ikke så farlig. Men det er det de ikke sier på Dagsrevyen som bestemmer om NRK skal kunne kalle seg en nøytral nyhetsformidler eller ikke. For en må kunne forlange at en statseiet tv kanal skal gi et balansert nyhetsbilde.

  Burde ikke NRK jevnlig formidle de offisielle tallene fra innrapporteringssystemene for skade og død etter Covid-19 vaksinering fra Europa og USA, USAs VAERS, EUs Edura Vigilance, det britiske Yellow Card systemet, og det norske Bivirkningsregisteret?

  Burde ikke fremstående forskere og vitenskapsmenn og kvinner innen virologi og mikrobiologi, som advarer kraftig mot Covid-19 vaksinene, bli invitert til NRK program Debatten for å imøtegå det helsetoppene sier, hvis NRK påstår at de har en balansert debatt?

  Som nobelprisvinner og virolog Dr. Luc Montagnier, Dr. Mike Yeadon, tidligere sjefsforsker og VP hos Pfizer, Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiolog, og Dr. Robert Malone, oppfinneren av mRNA-injeksjonene som Covid-19 vaksinene er basert på, tidligere WHO forsker Dr. Astrid Stuckelberger, Dr. Carrie Madej, biolog, og Christian Perronne, tidligere VP for WHOs rådgivende ekspertgruppe for immunisering med flere?

  De overnevnte er bannlyst fra vestlig presse og media, og sensurert bort av Facebook, andre sosiale medier og YouTube, som alle har samme finansielle eiere som den farmasøytiske industrien som fremstiller Covid-19 vaksinene. Skulle ikke NRK som er statseiet, altså folkets eiendom, være motmakt til dette, og la de tale i Debatten og andre aktualitetsprogrammer?

  Fikk norske NRKs tv-seere et balansert bilde av USA/NATOs overfallskrig mot Libya, eller var det det amerikanske utenriksdepartementets versjon vi fikk, og som gjorde at norsk deltakelse fikk folkets aksept? Viser NRK alle sider av saken ved alle USAs militære og økonomiske kriger på alle kontinenter?

  Formidlet NRK all relevant informasjon vedrørende utenlandsablene og ACER, var der riktig av programleder i Debatten å styre diskusjonen til hvor mange kabler som skulle legges og hvordan de skulle finansieres, og ikke om hvorfor vi skal kabler til utlandet når norske vannkraftverk produserer mer enn nok til norsk industri og husholdninger? Burde ikke NRK nevne at hjemfallsretten, som sikrer at vannkraften er statens, folkets eiendom, er under angrep?

  Skal ikke NRKs Dagsrevyen og Debatten ta opp hvorfor vi skal ha monstermastvindturbiner langs hele kysten, når vannkraftverkene kan oppgraderes til å gi ut 22-30 Twh mer? Skal ikke NRK la seerne vite at de samme politiske partiene som vil fjerne subsidier til landbruk og fiske, gir enorme subsidier og skattefordeler til storkapitalen bak vindkraftutbyggingen? Skal ikke det norske folk få vite at vindkraft vi ikke trenger får mer enn de som produserer maten vår i hele vårt langstrakte land?

  Burde ikke NRKs Debatten invitere EU tilhengere som APs ledelse, og stille dem spørsmål om de representerer folket når de vil inn i et EU som nå vil privatisere helsevesenet i alle EU-land? Det har EU-kommisjonen foreslått. Har norsk arbeiderklasse og lavere middelklasse råd til private helseforsikringer? Skal ikke folk få vite det?

  Norske tv-seere skulle kunne forlange at NRK viste alle sider av saken. Men grunnen til at de ikke gjør det, er at 95% ikke har en anelse om at det er flere sider av saken, for av de informerer ikke seg med annen informasjon enn fra NRK og MSM. De stoler på at NRK driver undersøkende journalistikk. Men det er alternativpressen som driver journalistikk, men blir ikke lest av mer enn ca. 5% av befolkningen som har tilgang til Internett.

  Mange vil bli overrasket av å få vite at bare litt over 50% av verdens befolkning har tilgang til Internett, og mange hundre millioner som regnes med blant de som har tilgang til Internett, må betale for det på Internettkafeer.

  Det er den globale storkapitalen som eier vestlig presse og media, også søkemotorer og sosiale media på Internett. De som når frem med mest informasjon til flest mennesker over lengst tid, vinner. En statskanal som NRK, altså eiet av folket, skulle være en motmakt til kapitalkreftene. Men storkapitalen har for lengst fått sine folk på plass i statskanalene, det forstår de som leser alternativ-pressen og vet det er en annen side av sakene. Vi må konstaterer at NRK representerer storkapitalen og dens globalistiske agenda, og ikke det norske folk og lands interesser.

  Svar
  • N. L., hvis media, og myndigheter – som nå snakker unisont (!), fra mars 2020 hadde med de daglige oppdateringene av innlagte og døde i kongeriket Norge tatt med samme tall fra årene før….
   DA hadde folk kunne tenke sjøl.
   Hvis myndighetene i tillegg hadde kommet med tallene/fakta om at 60 %(!) av disse innlagte var folk som ikke var født i Norge….., og antagelig har for mørk hud til å bo her, og ikke hadde vokst opp med råd om D-vitamin tilskudd…
   Hvordan hadde myndighetene da kunne skremme med Heimevernet og store bøter når folk ville kjøre på hytta for å komme i sol & D-vitamin, og med større avstand til naboene.
   Hvordan kunne myndighetene da greid å legge ned det meste av smånæringslivet og sosial kontakt?
   Det hadde ikke gått!
   De hadde ikke greid det.
   Derfor måtte myndighetene og helse-ministeren (!), og de som ble beruset av sin egen makt lyve og holde tilbake tall.
   Deres eneste mulighet for å bedra sitt eget folk.
   Media fikk, av samme myndigheter, ekstra statsstøtte (fra det bedratt folkets skatter), slik at de ikke skulle stille ubehagelige spørsmål.
   Og det er lang tid til neste valg. Da vet både media og myndigheter at folk har glemt.
   Slik går no dagan.

   Svar
  • Som du har sett har jeg lagt ut denne kommentaren som egen artikkel på derimot.no. Til din orientering blir den åpnet av svært mange i dag. Takker så mye!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Atomdrevne ubåter til Australia vil ha atombomber.

USA går for ny atomopprustning i Asia.

Forrige innlegg

Hva kan det skyldes?

Økende dødstall i Storbritannia.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.