POSTED IN Klima, Media

NRK på ville veier:

Vil kjøttdeigen i fredagstacoen føre til jordras på Filippinene?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

NRK LEDER AN I SKREMSELSPROPAGANDA OM KLIMA RETTET MOT BARN.

Northern Light

NRK tar føringen med skremselspropaganda om global oppvarming rettet mot barn, med den nye serien for barn kalt Newton “ikke gjør dette mot klimaet!”. Oppkalt etter Isac Newton, men det er neppe trolig at Newton hadde gått god for påstandene i programmet, Newton var en av de første som brukte den vitenskapelige metode for sin forskning.

I serien NEWTON “ikke gjør dette mot klimaet”, med målgruppe barn fra 6 år, pekes det på blant annet en sammenheng mellom å spise rødt kjøtt og steinras(!). Barn blir altså fortalt, eller hjernevasket og indoktrinert, til å tro at spising av rødt kjøtt i Norge vil føre til steinras og jordras i Norge og andre steder i verden.

Marionette in woman head, black and white. Concept of mind control. Image
Hjernevasking er en betegnelse på en prosess hvor en får folk til fundamentalt å skifte mening ved hjelp av intrikate psykologiske metoder.

Det er som om Gates Foundation og Gunhild Stordalens EAT skulle ha vært produsenter for programmet. Gates eier nå nesten 100 000 dekar jord i USA, og vil som han sa i et intervju, at “Vesten må slutte å spise kjøtt”. Han vil at den vestlige befolkningen skal spise genmodifisert mat fra hans industribruk.

Når barn helt fra 6 år blir hjernevasket til å tro at den røde kjøttdeigen i Fredags-Tacoen vil føre til jordras på Filippinene, vil de som unge voksne ikke være vanskelige å overbevise om at det er riktig med FN-direktiv som gjør at flere hundre millioner småbønders gårdsbruk må legge ned, og produksjonen av mat overføres til storkapitalens agrobusiness selskaper som konsentrerer produksjonen av patentert GMO-mat på enorme industribruk, og får monopol og enerett på matproduksjon, en av den globale storkapitalens store mål.

Noen smakebiter fra hver episode som kan sees på NRK Super no, Newton, ikke gjør dette mot klimaet!:

* Hvordan kan rødt kjøtt føre til flere steinras? Se hvordan det går når store kampesteiner slippes mot en campingvogn!

 • * Hvorfor kan elektronikk vi kjøper føre til varmere vær, tørke og branner? Se hvordan det går når naturen begynner å brenne!
 • * Hvorfor kan klærne vi kjøper føre til flere og større flommer? Se hvordan det går når et hus plasseres foran en demning, og slusene åpnes!
 • * Hvorfor kan energien vi bruker føre til større og kraftigere stormer? Se hvordan det går når en F16 lager tidenes kraftigste vind!
 • * Hvorfor kan vårt enorme forbruk føre til at havet stiger? Se hvordan det går når programlederne må takle ekstrem havstigning.
 • * Hvorfor har voksne skylda for flere jordras her i Norge? Se hvordan det går når programlederne prøver å velte et hus på grunn av ras!
 • * Hvorfor kan for mye bilkjøring føre til eksplosjoner når permafrosten smelter? Se hvordan det går når gass får en utedo til å eksplodere!
Climate change from drought to green growth
Overdrivelser slår før eller siden tilbake.

Denne satsingen fra NRK på denne serien, første sesong, er så uvitenskapelig og fundert på skremselspropaganda at den skulle vært anmeldt til kringkastingsnemnda. Ungdommelig uvitenhet kombinert med ungdommelig energi og engasjement, sammen med stor eksponering i media, gjør at ungdom i god tro hjelper global storkapital med deres mål om å overta verdens matproduksjon, ved å ta den i fra flere hundre millioner småbønder.

Espen Barth Eide, tidligere direktør i World Economic Forum, en sentral person i Norges innmelding i ACER, og nå klimaminister i AP/SP regjeringen, sier til NRK (nrk no) i en kommentar til at fire dager før klimatoppmøtet starter viser Kantars klimabarometer at de unge er mest opptatt av klimaet:

” – Heia ungdommen!
Søndag reiser den nyutnevnte klimaministeren Espen Barth Eide til Glasgow for å være med på klimatoppmøtet. Han sier at det å ikke løse klimakrisen er dypt urettferdig. Ifølge Eide er det både urettferdig mellom de som lever i dag, altså mellom rike og fattige land, men det er også veldig urettferdig frem mot kommende generasjoner.

– Det budskapet fra barn og unge tar jeg på veldig stort alvor, og de har egentlig rett. Og deres gretne onkel på Facebook, som mener at dette er noe tull som noen har funnet på, tar feil. Og ungdommen har rett. Så heia ungdommen, sier han”.

Innlegget er hentet fra Derimot.no sin kommentarspalte.

Knut Lindtner har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Nå er muligens barn ikke så lettskremte som jeg var da jeg var barn. – Men dette er ikke informasjon, NRK, dette er propaganda.
  Og det synes jeg det er VEL mye av i statskanalen for tiden. – Pakket inn i «informasjonspapir».

  Svar
 • Nikkedukker som styres av kapitalen. Dem som trodde at etter valget så skulle det bli forandring, har ikke forstått noen ting. Det er hard klassekamp.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det dreier seg om fortjeneste:

De største kapitalene kontrollerer klima- og koronapolitikken.

Forrige innlegg

Skadetallene for svineinfluensaen i 2009 ble omtalt som en katastrofe.

I dag er de langt høyere, men ingen sier noe.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.