POSTED IN Korrupsjon, USA

NRK i tet med ikke å fortelle om det som skjer.

Joe Bidens og sønnen Hunters korrupsjon-anklager.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Joe Bidens tre problemer

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene

USAs president Joe Biden har store problemer, men NRK tier fortsatt. Nå begynner det å bli komisk.

 1. For det første har hans sønn Hunter Biden etter uker med etterforskning fått en «tilståelsesdom» etter ikke innbetalt skatt på inntekter, men som IKKE stiller spørsmål ved HVOR han har fått inntektene fra (korrupsjon?). Hans «sweetheart deal» (som ville gitt fengsel til «vanlige folk») vil ventelig bli godkjent av en Biden-innsatt dommer i begynnelsen av juli.
 2. For det andre er Joe Biden blitt gammel og forvirret og er åpenbart ute av stand til å styre verdens mest aggressive militærmakt. Det spiller ingen rolle, det er ikke straffbart å bli gammel, og våpenindustrien styrer utenrikspolitikken uansett.
 3. Verst av alt er at nettet nå snører seg sammen rundt Joe Biden med beviser om at han i sin periode som visepresident har vært korrupt og har mottatt masse penger fra land vi ikke liker å sammenligne oss med. Troverdige varslere, etterforskning av et 20-talls stråselskaper og en bråte med pussige transaksjoner avslørt i ulike høringer i kongress og/eller senat, gjør det klart at Joe Biden ikke vil overleve denne etteforskningen.

NRK har, bortsett fra omtale av Hunder Biden etter hans «tilståelse» forelå nylig, ikke informert oss om Joe Bidens problemer. Dersom dette var Putin, ville vi fått side opp og side ned med kritikk av Russland på alle kanaler. Joe Biden er rødlistet demokrat og «hands off», og USA er Guds hellige demokrati og våre venner. Vi snakker ikke stygt om våre venner.

Joe Biden har fått hjelp fra FBI og DOJ (Department of Justice), de har trenert, hemmeligholdt, dekket over og underslått beviser i en slik grad at medlemmer av senatet eller kongressen har måttet hente bevisene sine andre steder. Når kongressmedlemmer sier åpent at FBI hindrer dem i å etterforske kriminalitet, er det et problem for demokratiet i USA.

Ett kongressmedlem sa det slik: «Under Watergate var det journalistene som etterforsket og avdekket, mens politikerne strittet i mot. Denne gangen er det politikerne som etterforsker og avdekker, mens journalistene stritter i mot. Det har skjedd noe med pressen siden Watergate, og det er ingen grunn til å like det vi ser.» Og midt oppi alt dette, er USA delt på midten.

Youtube flommer over av korrupsjonsanklagene mot Joe Biden

(Forside: skjermdump fra Fox på youtube )

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Og når Ukraina faller får vi se hva som har fått foregå der av prostitusjon, pedoringer, organhandel, menneskehandel, DUMBs, biolabs og andre horrible greier som Bidenklanen har interesser i.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  28 juni 2023 9:00

  Det er ikkje berre Biden-saka NRK greier å forkvakla.

  Når Trump er lausmunna om hemmelege dokument, finn NRK fort ut at det er ei større sak enn innhaldet i dei same dokumenta: USA sine planar om å angripa Iran. Krigsplanane vert ei bisetning i NRK. For statskanalen er dokument-handteringa den store saka.

  Svar
  • T.S.:
   «USA sine planar om å angripa Iran. Krigsplanane vert ei bisetning i NRK. »

   Vi burde selvfølgelig hatt flere politikere som var så ‘ulydige’.
   Men denne ‘ulydigheten’ fra Trump var jo en av årsakene til at han måtte fjernes. Han ville ikke la seg styre av bakmennene. (- Og gjorde også opprør mot FED sin (rente-) styring.)

   » Vil du ha frihet, vær stolt av landet ditt. Hvis du vil ha demokrati, hold fast ved suvereniteten din. Vil du ha fred, elsk landet ditt, sier Trump. Fremtiden tilhører patrioter, ikke globalister. Fremtiden tilhører suverene, uavhengige nasjoner med ledere som beskytter deres borgeres interesser og respekterer sine naboer. ‘

   ‘Våre tropper skal hjem, slår Trump fast.– Det burde ikke være USAs oppgave å erstatte regimer rundt om i verden.’
   aftenposten.no/verden/i/L0bzmR/Trump-Tyrkia-lover-a-utradere-IS

   Trump ødelegger demokratiet, han vil ikke ha vaksinepåbud og vil ikke gå til krig. ;-)
   nettavisen.no/nyheter/dette-er-mareritt-scenariet-om-trump-skulle-bli-president-igjen-i-2025/s/12-95-3424185143

   ‘De store fellesøvelsene oppfattes som en provokasjon i nord, som mener de to arvefienden øver på å invadere Nord-Korea. Trump har kritisert øvelsen for å koste for mye og for å være provoserende overfor nordkoreanerne. ‘
   aftenposten.no/verden/i/vm4Qzl/USA-bekrefter-stans-i-militarovelser-med-Sor-Korea

   I motsetning til ‘vår’ hyllede Jens
   Et godt bilde av zombien Stoltenberg. :
   nrk.no/urix/bolton-om-drama-pa-toppmote_-trump-ville-true-med-a-ga-ut-av-nato-1.15063198

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Indias uavhengighet irriterer:

Obamas «advarsel» om Indias balkanisering viser at globalister fortsatt er en trussel mot India

Forrige innlegg

Vil de Covid-skremte innse hva de gjorde?

Får jeg noen gang en unnskyldning?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.