POSTED IN Norge

Norske panservernraketter skal gjøre susen.

Ai, ai for en artig krig.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Venstreradikalernes sjarlataneri

Jan Hårstad

Faktisk har det vært slik i tiår at dette med orwellsk nyspråk og dobbeltspråk har opptatt «venstresida», men den siste utviklingen viser at «venstresida» selv har blitt briljante i Orwellisme. Redaktør Braanen er en modell på det.

George Orwell – Wikipedia
George Orwell. Særlig kjent er hans beskrivelse av språket som et politisk middel gjennom formuleringer som: Krig er fred, Uvitenhet er styrke, Frihet er slaveri.

Klassekampens linje i de siste årene har vært: vil USA komme oss til unnsetning når Russland okkuperer oss? Har USA-Nato krefter til å prioritere Norge?

Det som faller helt utenfor i denne tenkningen er at Norway allerede er OKKUPERT og det skjedde frivillig den 16. april 2021 ved BASEAVTALEN.

Den omfatter faktisk så godt som hele Norge med eksklusiv tilgang til Rygge, Sola, Evenes og Ramsund fortrinnsvis for amerikansk personell. Norge er allerede militært okkupert.

Braanen betenkning: «Likevel kan også vi komme til å bli avhengig av vår egen forsvarsevne i en krisesituasjon.» Som Bjørnar Moxnes påpeker i en artikkel i Aftenposten i dag: Norge har deltatt i «Nato-lands angrepskriger i andre verdensdeler.» Det norske forsvaret er en angrepsavdeling for Nato.

Braanen mystifiserer absolutt alt og gleder seg over at de norske panservernrakettene M72 er «godt egnet til geriljakrigføring»  Noe så gledelig.

Norge har ikke endret noen strategi på noe punkt: lojal deltagelse i alle Natos kriger som for Ukrainas del er en Nato-proxy krig. Ombyggingen av det «norske forsvaret» til et oppmarsjområde for krigen mot Russland.

Nå har vi da den situasjonen av den europeiske venstresida er splittet mer enn noen gang.

Det som kaller seg «moderne demokratiske venstrepartier» så som svenske Vänsterpartiet – SV – Die Linke tipper over i Nato-folden som de gamle sosialdemokratiske partiene gjorde. Og som Braanen bifaller de våpenleveranser til Ukraina. Det er Saab som leverer de svenske pansergranatene, 5000 stykker a 20 000 kroner.

M72 66mm Panservernrakett
M72 66mm Panservernrakett

De norske M72 er sikkert ikke billigere. Ai, ai for en artig krig!

Da får vi den situasjonen at venstreradikale Rødt i disse elsk-Nato tider begynner å tegne en virkelighet som er orwellsk sjarlataneri det også.

Her skriver Moxnes 15 mars i Aftenposten: «Vi ønsker en nordisk forsvarsallianse. Hverken den svenske eller finske regjeringen går inn for Nato-medlemskap.»

Om man skal teste sannhetsinnholdet i denne setningen må man se på hva Sverige GJØR. Deltok i Afghanistan og Libyakrigene, øker forsvarsbevilgningene til 2% av BNP som Nato krever. 51% av svenskene går nå inn for Nato-medlemsklap og avisa Proletäeren bemerker:

«Framfør allt är vapen exporten ytterligare ett steg i avvecklingen av Sverige som ett neutralt och alliansfritt land.»

Det var jo hovedpoenget fra Machiavelli til Marx: sannheten finner du ved studier av PRAXIS, ikke i studier av politisk retorikk.

Norge er okkupert av Nato/USA.

Norden tar sikte på Nato medlemskap.

Ukrainakrigen er en Proxy-Nato-Russland krig.

Det ville nesten være et mirakel om ikke USA-Nato bruker Norway som et baseområdet i den kommende storkrigen mot Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  18 mars 2022 7:10

  Godt arbeid, Hårstad. Her manglar berre éi opplysning: I tillegg til den nemnde baseavtalen frå Solberg-regjeringa 16.4.2021 har Støre-regjeringa skrive under endå ein avtale med USA. Avtalen om amerikanske spesialstyrkar i Noreg vart underskriven 16.11.2021. Avtalen er fråverande i NRK og norske aviser.

  Forsvarsdepartementet og FFI held tett. No har eg sett Forsvarets forum på saka, med små forventningar. Forsvarsdepartementet sitt avslag på krav om innsyn er anka.

  Noreg har eit ubalansert tilhøve til stormakter. Total underkasting av den eine. Total krig mot den andre.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  18 mars 2022 12:22

  Hovudlause norske politikarar overbyd kvarandre i opprustingsrus. Ukraina er eit stjernedøme på den falske forestillinga om at våpen gjev tryggleik. i 2020 brukte Ukraina 4,1% av BNP på militærstell. I tillegg har landet fått gratis både dårleg rådgjeving, mykje pengar og utstyr. Kor trygt vart landet og folket av det?

  Rust ned. Dyrk mat. Hald fred. Snakk med naboen.

  Presidenten i Sør-Afrika heldt i går ein interessant tale. Talen ligg på RT, og kjem nok aldri i NRK.

  Svar
  • «Ukraina er eit stjernedøme på den falske forestillinga om at våpen gjev tryggleik. »

   Ja, og Norge har enda ikke forstått at å bygge opp et eget forsvar av Norge, og så bruke dette til å angripe andre nasjoner som ikke har angrepet Norge eller andre land, er en GALSKAPS- forvarspolitikk.

   Hvis vi hadde DØMT og sperret inne de av våre politikere som bedriver slike krigsforbrytelser hadde vært et tydlig signal til andre nasjoner om at Norge er et fredsnasjon som mener noe med å dele ut Nobels Fredspris.
   Så kaster våre politikere istedet altså bort både arbeidskrefter og milliarder på en psykopatisk «forsvars»-politikk som angriper, og bomber og dreper sivile, og stjeler fra andre nasjoner.

   Det hadde vært en bedre forsvarspolitikk om vi hadde bombet Løvebakken.

   Svar
 • 4. Mars ble det meldt om mercenaries fra junaiten, the Forward Observation Group, som ankommer Ukraina for å sloss mot Russere.. De er forkortet FOB, men vi skjønner alle at det skal være FOG. De er kjent for urban guerrilla warfare. Her blir de omtalt.
  https://www.difesaesicurezza.com/en/defence-and-security/russia-has-a-new-enemy-in-ukraine-the-forward-observation-group/
  Men her blir de i dag 18 mars, omtalt i Russisk media – (bruk translator)
  https://avia.pro/news/amerikanskaya-chvk-ponesla-na-ukraine-sushchestvennye-poteri-eyo-nayomniki-evakuirovany

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Stor konflikt i USA om saken.

Konflikten viser at USAs Bio-laboratorier i Ukraina er reelle.

Forrige innlegg

Senator Rubio: «Russland er ikke Irak!» Oberst Douglas MacGregor: For en innsikt!

Oberst Macgregor i et stort og befriende intervju om Ukrainasituasjonen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.