POSTED IN Media

Norske medier sannhetssøkere?

Tvert imot, de tildekker så godt de kan.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Norske medier ødelegger seg selv for å forsvare Joe Biden

Av Ivar Austbø

En datamaskin med eposter og bilder foreligger med Hunter Bidens navn knyttet til seg. Det er bekreftet at FBI har datamaskinen i sin varetekt. Medier har bekreftet at eposter er ekte fra folk som var med i samtalene der. En tidligere forretningspartner av Hunter Biden bekrefter at Joe Biden har en viktig rolle i Hunter Bidens virksomheter. Men for flere såkalt store nyhetsmedier i Norge er dette ikke å regne som nok belegg til å ta saken på alvor.

_________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_________________________________________________________

Konspirasjonsteorier uten belegg om at datamaskinen er en russisk desinformasjonskampanje, syns disse mediene åpenbart er greit.

VGs bloggere fornærmer sine egne leseres intelligens når de kommenterer debatten mellom Trump og Joe Biden. Utidig, sier Hanne Skartveit om at Trump angriper Bidens familie. Skartveit forsøker å få saken til å dreie seg om at Trumps anklager bryter med anstendighet og normer. Men Hunter Biden-saken har jo for lengst begynt å handle om Joe Biden sjøl, og det er vitner som bekrefter den eldre Bidens deltakelse i finanseventyrene til junior. Det blir da fullstendig skivebom å omtale dette som om det var et usaklig angrep mot et familiemedlem.

Normalt sett har norske medier lite problemer med å videreformidle tynt belagte påstander dersom de rammer Trump eller andre politikere og aktører medieklikken ikke liker. Men her sitter man altså med store mengder konkrete beviser, samt personer som står fram med navn og ansikt og bekrefter detaljer i historien.

Tony Bobulinski, en tidligere forretningspartner av Hunter Biden, har stått fram og bekreftet det konkrete innholdet i en epostkommunikasjon som ble omtalt i New York Post forrige uke. Det var altså samme New York Post som fikk kontoen sin låst av Twitter fordi de lenket til saken om Hunter Biden.

Bobulinski bekrefter mistankene om at The Big Guy som skal motta en andel av pengene de tjener er Joe Biden.  Bobulinski har sagt han vil overlevere alt han har av beviser til Senatet.

Jo mer VG og andre medier utsetter å ta tak i substansen i Biden-skandalen på en ordentlig måte, jo mer desperat partiske vil de se ut.

Vil de ha oss til å tro at Putins agenter satt og skrev epostene som bekreftes av Hunter Bidens forretningspartnere? Eller var det russiske hackere som stjal Bidens eposter og overførte til en PC som så ble innlevert til en datareparatør?

Var det kanskje datereparatøren som mottok datamaskinen en russisk agent? Mannen som henvendte seg til FBI og gikk først til andre aktører da han var misfornøyd med oppfølgingen fra de føderale byrået?  

NTB, VG, til og med statsfinansierte NRK, har fra starten av skandalen oppført seg som Joe Biden og demokratenes krisehåndteringsteam.

En såkalt ekspert flotter seg i Nettavisen med uttrykk som «semiotisk opphisselse» i et absurd forsøk på å bagatellisere korrupsjonsanklagene. «Eksperten» Hilmar Mjelde mener at folk bryr seg lite om skandaler og angivelige skandaler som involverer demokratene. Det er jo en interessant påstand med tanke på at det er forholdsvis opplest og vedtatt at det at FBI gjenopptok saken med Hillary Clintons eposter like før valget i 2016 skadet Clintons valgkamp. Men tiden vil jo vise om amerikanske arbeider- og middeklassevelgere i Pennsylvania så likegyldige til politisk korrupsjon som hva enkelte norske USA-kommentarer er.

På tross av alle forsøkene fra de sosiale mediegigantene Facebook, Twitter, samt medier som har kastet journalistikken i søplebøtta og meldt seg som frivillige i demokratenes valgkamp, kan Biden-skandalen bli umulig å kvele. Mengden av bevis blir antakelig for stor til at VG, NTB og NRK kan fortsette med denne komiske Ali-imitasjonen sin på sikt.  


Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Våre hovedstrømsmedier har utviklet seg til løgnfabrikker. Derfor rømmer lesere, lyttere og seere.

  Svar
  • Det trenger ikke være store løgner. Det kan være små drypp, og /eller forvrengning av fakta gjennom år.
   Men de som driver med dette har nok en langsiktig agenda.
   F.eks. dagens:
   ‘ Adolf Hitler var sarkastisk denne fredagen, 28. april 1939.
   Han likte ikke telegrammet fra president Roosevelt i USA, som ønsket å avverge storkrig i Europa.’
   https://www.nrk.no/kultur/kronprinsesse-martha-var-dronningen-vi-aldri-fikk-1.15160077

   Eller, som det IKKE blir oppplyst om i løgn- media, :
   «Det er ikke sant at jeg eller noen andre i Tyskland ønsket krig i 1939. Det ble ønsket og provosert utelukkende av internasjonale stats enten av jødisk opprinnelse eller som arbeider for jødiske interesser. «. -. Adolf Hitler, april, 1945
   http://guardian.150m.com/jews/jews-declare-war.htm

   Svar
   • Hitler ville IKKE krig. Han ville bygge opp NASJONEN Tyskland, – men visste også at jødenes imperium hadde erklært Tyskland krig.
    ‘Den britiske forfatteren Stephen Davis mener Hitler stoppet angrepet som en gest til Churchill, og at tyskerene brukte pausen til å komme med et nytt fredstilbud til England. Davis viser blant annet til at den tyske generalen Alfred Jodl i sin dagbok under angrepet på Frankrike skrev at Hitler jobbet med en fredsavtale med britene. ‘

    Og de visste at jødene satt med kontroll over bankvesenet i Tyskland, – med forgreninger til hele verdens handelskontroll.
    https://midtifleisen.wordpress.com/2017/12/17/fra-mangfold-til-enfold/

   • ‘ appellerte president Trump til den jødiske følelsen av takknemlighet. Han tildelte nå sin tredje store gave til den jødiske staten, nemlig anerkjennelse av bosetningene bare for jødene på det stjålne palestinske landet, etter at han anerkjente Jerusalem og Golanhøydene. ‘
    http://derimot.losi.no/riksrettsaken-i-usa-trump-frir-til-jodene-jodene-svarer-med-riksrett/

    Eller som Trump har sagt , off stages: Jødene blir aldri fornøyd, og de står sammen. ‘
    Trump vet nok hvem som styrer løgn- media, ikke bare i USA , men stort sett w.w. Så får vi håpe at resten av verden også skjønner dette etterhvert.

 • ­­R­­­e­g­­­i­­s­­­t­r­­­e­­r d­­­e­­g o­g k­­­l­­­a­­­s­­­s­­­i­­f­­­i­­­s­e­­r m­­i­­n u­­n­g­­e s­­­e­­­x­y f­­­i­­t­­­t­e ­­­-­ http://photo0385362.e17.club

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Aps synkende oppslutning:

Må Støre gå før Solskjær, før jul? Tar Raymond over?

Forrige innlegg

Stortingets justiskomite:

Slutt på inngifte

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.