POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Norsk studie:

Covid-vaksinering fører til økt dødelighet

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Siden denne studien som er ekstremt viktig forbigås i stillhet, republiserer vi den.

Redaksjonen

Norsk studie indikerer samanheng mellom vaksinering og auka dødstal

Ein analyse av vaksine-statistikk for bortimot ein halv milliard europearar viser at landa med høgast grad av vaksinering også har den høgaste overdødelegheita.

Jarle Aarstad

Jarle Aarstad og Olav Andreas Kvitastein, begge professorar ved Høgskulen på Vestlandet, har tatt føre seg dei offisielle statistikkane (frå Eurostat) for covid-vaksinering og totale dødstal (uansett årsak) for samtlege 27 EU-land pluss Noreg, Sveits, Liechtenstein og Island. Resultata er publiserte i den enno ikkje fagfellevurderte rapporten Is there a Link between the 2021 COVID-19 Vaccination Uptake in Europe and 2022 Excess All-Cause Mortality? 

Analysen deira viser at landa med høgast grad av vaksinering også har den høgaste overdødelegheita. For kvart prosentpoeng auke i vaksineringa i 2021 per månad, aukar den månadlege dødelegheita i 2022 med 0,105 prosent. I land med relativt låg vaksinasjonsgrad, er det lågare grad av overdødelegheit eller til og med underdødelegheit i same periode.

A: Estimert overdødelegheit i prosent per månad i 2022. Variasjonane er store frå land til land, men samtlege har hatt stigande overdødelegheit (i forhold til gjennomsnittet for pre-covid/vaksine-åra 2016 til 2019) for kvar månad som gjekk; B: Estimert endring i dødelegheita i prosent i forhold til vaksinasjonsgrad i prosent av folketalet. Vi ser at dødelegheita aukar med auka vaksineopptak; C: Prosent overdødelegheit (ift 2016-19) per månad i land med vaksinasjonsgrad på 60% (blå linje) og 75% (grøn linje), vekta europeisk gjennomsnitt på 68,7% (raud linje) og målt europeisk overdødelegheit (gul linje); D: Vaksinasjonsgrad og folketal i dei ulike landa.
Olav Andreas Kvitastein

Dataa viser og at dei fire mest folkerike landa er nokre av dei mest vaksinerte. Grunna treigheit i det statistiske rapporteringssystemet, er berre dei 9 første månadane av 2022 med i rapporten, som vart publisert på Preprints.org i februar i fjor. Men dei to forskarane har lova å oppdatere dataa når dei har fått dei i hende (og Eurostat har faktisk oppdaterte data for 2022 no, så då varer det vel ikkje så lenge).

Dr. John Campbell, som har følgd nøye med sidan starten av koronasirkuset og har over 2,7 millionar følgarar på YouTube-kanalen sin, har via ein av episodane sine, Excess deaths, correlation study, til den norske studien. Han rosar forskarane både for å vere finansielt uavhengige (ikkje sponsa av t.d. farmasiindustrien) og for dei særs viktige resultata dei har funne. 

Tidligere publisert på Derimot

Oversatt av Monica Sortland

Forsidebilde: Towfiqu barbhuiya

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • I følge Gunnveig Grødeland er det krystallklart at det svært sjelden er alvorlige bivirkninger av disse vaksinene. Jeg vet virkelig ikke om jeg skal le eller gråte av hennes uttalelse. jeg vet heller ikke hvilken planet hun befinner seg på, eller hvem hun, om mulig, får betalt av for å si det hun sier…

  Svar
  • wasan Totland
   24 mars 2023 16:28

   Det hun gjør er mye verre enn å drepe folk. Hun vet om en felle folk dør av og nekter å oppgi at den finnes eller hvor den er. Hun nekter dem også tilgang til diagnose og livreddende vitaminer og medisiner fordi de ikke får vite. Hun står og venter på at gresset skal gro mens kua dør. Hva vil de pårørende til de menneskene som dør i ettertid si om denne kvinnen?

   Svar
   • Det lurer jeg også på. hennes «fine» tittel, vaksineforsker, fører selvsagt til at mange lytter til henne og stoler på det hun har å si. Husker hun også uttalte seg da det ble klart at vaksinen kan medføre menstruasjonsforstyrrelser: «Vi vet ikke hvorfor det skjer, men det er sikkert ikke farlig». for en betryggende føre-var-holdning….! At disse forstyrrelsene trolig er medvirkende årask til de lave fødselstallene , har vel ikke streifet henne et sekund…..

 • «… landa med høgast grad av vaksinering også har den høgaste overdødelegheita. For kvart prosentpoeng auke i vaksineringa i 2021 per månad, aukar den månadlege dødelegheita i 2022 med 0,105 prosent. I land med relativt låg vaksinasjonsgrad, er det lågare grad av overdødelegheit eller til og med underdødelegheit i same periode.»

  Og underdødligheten, allerede fra mars 2020, i forhold til tidligere influensaer, gav altså grunn til nedstenging og 2 års overgrep og hysteri mot befolkningen!
  I ettertid ser vi jo enda tydligere at dette jo ikke var annet enn massive løgner og overgrep fra politikere og deres betalte media.

  Antagelig kommer nok ingen til å straffes; det er for mye makt involvert.
  Når Solberg nå blir avslørt av/med enda flere løgner ser det ikke ut til å spille noen rolle.
  Vi er så vant til at politikere manipulerer og ljuger.
  – Eller vil vi se at hun blir ofret, som hun ofrer mannen sin, for at resten av Løvebakken og media skal gå fri?

  Svar
 • 😉

  ……

  ‘ DØDSMYSTERIET
  Globalt døde svimlende 15,9 millioner flere mennesker enn normalt i coronaåra 2020 og 2021.
  Men det stoppet ikke der. Til tross for tiltak og massevaksinering opplever Norge og land i Europa fortsatt overdødelighet – både i 2022, 2023 og inn i 2024.
  …Men det skulle ikke vare.
  Fra høsten 2021 er det registrert signifikant overdødelighet også i Norge. ‘

  https://www.dagbladet.no/nyheter/dodsmysteriet/81318261

  Svar
 • « Etter rask spredning av viruset erklærte Verdens Helseorganisasjon (WHO) utbruddet som en pandemi i mars 2020.

  … Det ble registrert forholdsvis få dødsfall som følge av viruset i Afrika. Det finnes mange hypoteser om årsaken til dette, inkludert Afrikas lave gjennomstnittsalder og underrapportering av dødsfall. Studier av blodprøver tyder på at to tredjedeler av befolkningen har vært smittet. «

  https://sml.snl.no/koronapandemien

  Men først forandret altså WHO definisjen på hva en pandemi var. 😉

  Før var det syke/døde. Nå ble det ‘smittede’.
  Testet med en PCR-test som man VET gav opptil 97% feilinformasjon.:

  ‘Fattige’ ( men altså kloke) land på det afrikanske kontinentet fikk tilbud om gratis vaksiner, men takket stort sett nei.

  Klokt gjort. . Så fikk de altså færre døde.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

MSM og klima:

Hvor er den intelligente klimajournalisten?

Forrige innlegg

25 år siden Natos folkerettsstridige bombing av Jugoslavia.

Deretter parterte Nato landet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.