POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Norsk forsker:

Det høye sykefraværet skyldes vaksinene.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi bringer denne artikkelen fra Hemali videre ikke bare fordi det er en ekspert som advarer på det sterkeste mot vaksinene, men fordi det han forteller viser hvordan alternative tanker basert på kunnskap og forskning blir blokkert av de store mediene hvis de forteller noe de ikke skal. Det mest nærliggende spørsmålet er da hvilken hånd det er som styrer journalister og medier.

Men det vet vi. Det er naturligvis eierne. Og når deres interesser er sammenfallende med legemiddelindustriens interesser blir det slik. Hvordan FHI (Folkehelseinstituttet) kan underordne seg dette er imidlertid en gåte. Deres oppgaver er jo bl.a å være vaktbikkjer for å beskytte befolkningen mot legemidler de kan ta skade av.

Men når de som skal beskytte oss slutter opp om de som ikke har en slik agenda (legemiddelindustriens prioritet er fortjeneste), da har vi et stort samfunnsproblem. Vokterne har dermed sluttet seg til inntrengerne.

Knut Lindtner
Redaktør

NRK, Sykepleierforbundet og FHI overser bekymring fra forskere

Innlegget er hentet fra Hemali

Forsker Kjetil Elvevold har forgjeves prøvd å trenge i gjennom hos Sykepleierforbundet, FHI og NRK med sin bekymring for mRNA-vaksinene.

Av Kjetil Elvevold, Dr scient, Tromsø

NRK og Norsk sykepleierforbund: Jeg har ennå ikke fått svar fra leder i Sykepleierforbundet Lill Sverresdatter Larsen. Bakgrunnen er en e-post jeg sendte etter et program på NRKs Ekko, den innledet slik:

“Jeg hørte på Ekko den 12. oktober og intervjuet med deg og Anne-Mette Gulaker. Det ble etterlyst forskning som viser at covid vaksinene fører til skader. Jeg skriver til dere fordi jeg har lang erfaring med teknologien som brukes i Pfizer og Moderna sine vaksiner. 

I 2012 var jeg med på å etablere et firma (D’Liver, Tromsø), som utførte forskningsoppdrag for legemiddelindustrien. I den sammenhengen arbeidet jeg i 2015 med lipide nanopartikler med mRNA (fra Moderna), som er samme teknologi som brukes i de nye mRNA-vaksinene. Jeg har blant annet 3 vitenskapelige artikler om nanomedisiner sammen med Astra Zeneca og artikkel nr 4 blir publisert snart.”

Ingen interesse fra NRK


NRK-journalisten fra nevnte radioprogram fikk samme e-post som Larsen, og han sa at de ville intervjue meg om temaet. Men det ble ikke noe av, for jeg hørte ikke mer fra han.

Det er frustrerende at media og myndighetspersoner med klippekort i media ikke vil lytte til forskere som har et annet syn på det som har skjedd de siste 3,5 årene.

På grunn av laber respons fra mottakerne av den første eposten, sendte jeg en ny e-post i håp om at de vil respondere denne gangen:

“Hei igjen,

dessverre har ikke Lill Sverresdatter Larsen tatt seg tid til å respondere på min henvendelse. Og det har vel egentlig vært sånn siden 2021 at helse-toppene overser bekymringer fra forskere.

Jeg legger ved link til 4 vitenskapelige publikasjoner jeg har utført sammen med AstraZeneca for å dokumentere at jeg kan faget. Jeg har doktorgrad i cellebiologi/leverfysiologi. Den siste publikasjonen kom ut forrige uke og omhandler lipiode nanopartikler med mRNA. Nøyaktig samme teknologi som Pfizer og Moderna bruker i vaksinene, men som er gen-injeksjoner.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38055742/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31268069/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28373104/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28012994/

I tidligere e-post sendte jeg en del dokumentasjon om hvor farlige disse vaksinene/gen-injeksjonene er. Nylig kom en ny bekymringsfull publikasjon publisert i Nature.

Den viser at de syntetiske byggesteinene i vaksinene/gen-injeksjonene fører til store problemer for cellene når de skal syntetisere spike-proteinet. Det fører til at de produserer noe annet fordi cellenes «produksjons-apparat» ikke forstår bruksanvisningen. mRNA kan kalles en bruksanvisning. Langtidseffektene av dette vet ingen om. Men vi vet at det er ekstremt unaturlig.

I sommer ble et svært dokument frigitt av Pfizer etter forespørsel fra det europeiske byrået, EMA, som godkjenner vaksiner.

Det er tung materie å sette seg inn i, men Daniel Horowitz har gjort det.


Legemiddelverket bekrefter funn av DNA i mRNA-vaksinene.


Taust fra FHI

Jeg skrev innledningsvis i denne eposten at helsetoppene i Norge overser bekymringer fra forskere som meg og mange andre.

I januar 2021, da media og helsetoppene fortalte om at asymptotiske mennesker kan spre smitte, sendte jeg e-post til alle toppene i FHI med lenke til en vitenskapelig publikasjon fra Wuhan. De hadde testet nesten 9 millioner mennesker og fant 300 asymptotiske personer.

INGEN av de 1174 kontaktene deres ble smittet. Det var et svært klart bevis på at asymptomatisk smitte IKKE var et problem. Men dette ble utrolig nok oversett og FHI med flere hevdet det motsatte av hva forskningresultatene viste.

I samme e-post til FHI sendte jeg lenke til British Medical Journal der det tydelig fremkommer at produsentene IKKE fikk i oppgave å lage et produkt som hindrer smitte. Likevel ble det motsatte hevdet for å motivere flest mulig til å ta injeksjonene.

Pasienter skulle ikke behandles. De skulle vaksineres.

Jeg sendte også lenke til en vitenskapelig publikasjon der 57 forskere fra flere land hadde funnet ut hvordan syke pasienter kunne behandles dersom de ble syke. Resultatene var overbevisende: Også dette ble ignorert. Pasienter skulle ikke behandles. De skulle vaksineres.

Ingen interesse for konferanse fra media

I april i år ble det holdt en konferanse med forskere fra hele verden i Stavanger. Media ble invitert men ville ikke dekke saken. Litt nede på siden er mitt foredrag som varer i bare 15 minutter .

Jeg vet at vaksinene/gen-injeksjonene har null virkning for å hindre sykdom. mRNA sekvensen er syntetisk og designet på en computer. Den får kroppen til å beskytte seg mot et spike-protein som ikke finnes i naturen. Altså, man skal beskyttes mot noe som ikke finnes. Injeksjonene med sitt mRNA kan kun føre til skade dersom man ikke er heldig og har fått en defekt batch. Det er en grunn til at vi har et svært høyt sykefravær etter 2021.

Jeg vet ikke om man kan si det så sterkt som at de som fortsatt promoterer disse skadelige injeksjonene har blod på hendene.

Jeg vet ikke om man kan si det så sterkt som at de som fortsatt promoterer disse skadelige injeksjonene har blod på hendene. Men det er ikke langt unna. Det gjelder også Lill Sverresdatter Larsen dersom hun fortsatt arbeider for at helsepersonell skal ta vaksinen/gen-injeksjonen for å få lov til å arbeide ved norske helse institusjoner.

Og dersom hun fortsatt tror på eventyret om at «fordelene oppveier ulempene».

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Si det høyt: FHI og alle deres utøvere har blod på hendene! SKAM dere som leger eller sykepleiere som har satt så mye som EN sprøyte, løp for livet når oppgjøret kommer. Forbannet skal dere være. Lærte dere ingenting i utdannelsen? Vaksiner skal testes i minst ti år; det vet jo selv jeg som ikke engang har vært på en weekend-workshop om «vaksiner». Så det med en gang i 2020.
  Ble ikke FHI grunnlagt av Rockefeller? Som selv kun brukte homeopati for sin egen helse og ikke ville ha sin egen medisin? Korriger meg hvis jeg tar feil.

  Svar
  • Ja, det er fryktelig mange som har blod på hendene! Og det du sier om Rockefeller er helt korrekt. Rockefeller var som kjent en oljemagnat som så mulighetene for å fremstille kjemiske og patentbare «legemidler» basert på olje. Hans eneste problem var den utbredte bruken av tradisjonelle behandlingsmetoder, herunder bruken av homeopati og urtemedisin. Så han måtte finne en måte å feie disse av banen på…..Løsningen på «problemet» ble den bestilte Flexner-rapporten som kom i 1910; her ble det bestemt at praktisk talt alt av tidligere/tradisjonelle behandlingsmetoder (folkemedisin) var å regne som humbug og kvakksalveri. Det var bare Rockefellers skolemedisin som skulle være gjeldene. Og resten er historie…. (Rockefeller bannlyste altså bl.a homeopati – mens han og hans familie benyttet seg av nettopp homeopati…)

   Svar
 • Værdt å sjekke livsforsikrings avtalen din?
  Dr. Sherri Tenpenny – The Jab dreper ikke de fleste umiddelbart (selv om den har gjort det hos noen!) Det kan ta uker, måneder eller år.

  Det er en tikkende bombe inni deg etter stikket… selv helseforsikringsleverandørene forstår dette … du vil IKKE være dekket for å ‘signere’ samtykket ditt til en ‘eksperimentell jab’!

  [repost fra 2021…informasjonen har vært tilgjengelig i lang tid, ingen unnskyldninger hvis du fortsatt stikker deg selv eller barna dine med NOEN VAKSINE]

  Svar
 • Nei. Dette er feil.

  Det er de nye skjermene i de moderne bilene som er årsak til alle dødsfallene på veiene nå.
  Og sikkert alle andre plutselige dødsfall også. ;-)

  ‘ Selv om vi er omtrent på nivå som i 2022, er tallet høyere enn de vi hadde før pandemien, hvor vi hadde lavere tall. Det kjennes ubehagelig og det bekymrer oss,…
  – Vi dybdeanalyserer alle dødsulykker, og på bakgrunn av de erfaringene vet vi at rundt en tredel av dødsulykkene har uoppmerksomhet i en eller annen grad vært en medvirkende faktor til at det gikk galt..’
  nrk.no/buskerud/tross-nullvisjonen-oker-trafikkdoden_-og-teknologi-som-skjermer-og-mobiltelefoner-far-mye-av-skylda-1.16700069

  Svar
 • Northern Light.
  3 januar 2024 21:12

  Pilot advarer: Covid-vaksinerte piloter vil forårsake en katastrofe i luftfarten.

  Av Zoey Sky.
  En pilot har advart om at flyindustrien er «nær en katastrofe», med tall som tyder på at mange ulykker i luftfarten er på grunn av de obligatoriske covid-vaksinene. På høyden av covid-pandemien ga nesten alle store flyselskaper vaksiner til sine piloter.

  Vaksinerte piloter sier ikke i fra om dårlig helse i frykt for å miste jobben.
  I 2021 bekreftet flere av de største pilotforeningene og de fleste store flyselskapene at de ville følge president Bidens ordre som krever at alle ansatte skal vaksineres. Ifølge United snudde hundrevis av vaksinenektere fordi de risikerte å miste jobben. Per 28 september 2021 nektet 593 ansatte å ta vaksinen. Innen 7 oktober sank imidlertid dette tallet til 232.

  Nå advarer kaptein Shane Murdock, 60, at flyindustrien er på vei mot en katastrofe. Murdock, som har vært pilot i mer enn 40 år og en etterforsker av flyulykker, har oppdaget offisielle tall som støtter hans påstand om en forestående global katastrofe i luftfarten. Det er ingen tvil om at 2023 var et år med flere ulykker.

  I mars var det minst syv registrerte pilot-dødsfall. Den ene var en British Airways-pilot som kollapset og døde i Kairo, Egypt, ikke lenge før han skulle fly Airbus A321 fra Kairo til London. I april ble Phil Thomas, en ung pilot ved flytreningsakademiet i Cadiz, Spania, syk. Han døde like etter. Piloter er generelt friske, så hvorfor døde mange av dem plutselig eller kollapset?

  Murdock mistenker at de har hatt alvorlige bivirkninger fra covid-vaksinene, som allergisk sjokk, blodpropp, hjernetåke, søvnløshet og myokarditt (hjertebetennelse). Han advarte om at flere piloter er «tikkende bomber», med mange som ikke sier i fra om dårlig helse i frykt for å miste jobben.

  Piloter har årlige helsesjekker, og de som har vært syke blir undersøkt etter seks måneder. Etter reglene kan flygere bare bestå helsesjekker med mindre enn én prosent sjanse for å lide av en sykdom som kan diskvalifisere dem som piloter. Men hvordan klarer piloter å bli godkjent i medisinske tester hvis de får alvorlige bivirkninger?

  I 2022 endret Federal Aviation Administration (FAA), den globale luftfartstilsynet, EKG-standarden som ble brukt til å måle «PR-intervallet». PR-intervallet refererer til tiden det tar for en elektrisk impuls å gå fra en del av hjertet til en annen. Det er en indikator på hjertehelse. FAAs nye grense er 50 prosent lengre enn den forrige grensen, noe som betyr at hvis en pilot har utviklet en hjertesykdom, kan den forbli uoppdaget.

  Piloter som nektet å la seg vaksinere har mistet arbeidet.
  15. november 2020 ga australske flyselskaper pålegg om covid-vaksinering til 900 piloter og alt fly- og bakkemannskap. Vaksineringen startet i Australia. Murdock var en av 12 piloter som nektet å vaksinere seg. Han mistet jobben og ble anklaget for alvorlig yrkesmessig forseelse, en siktelse ofte forbeholdt upassende seksuell oppførsel eller hensynsløs og farlig oppførsel.

  Murdock, som bor i nærheten av Sydney, Australia, fløy som kaptein for Virgin Australia i 20 år. Han har hatt lisens siden 1984. I følge Murdock: «Daglig har fly vendt tilbake på grunn av en helse-nødsituasjon. Enten en passasjer eller en fra besetningen».

  Mellom 2018 og 2019 gjennomsnittet 29,1 prosent for alle nødanrop. Innen 2022 økte nødanrop med alarmerende 272 prosent. I de tre første månedene av 2023 var økningen på 386 prosent. Denne økningen faller sammen med tidsrommet covid-vaksiner ble pålagt piloter. Påbudet brøt også med FAA-regler, som sier at en pilot ikke har lov til å ta noen form for medisin med mindre den har vært godkjent, og i bruk av den øvrige befolkningen i minst 12 måneder.

  Murdock analyserte også antall lisenser med begrensninger utstedt av Australias luftfartstilsyn, Civil Aviation Safety Authority (CASA). Et sertifikat med begrensninger gis til piloter når deres medisinske status indikerer at det er en sjanse for at de kan kollapse. Tall viser at det har vært en økning på 126 prosent på begrensninger siden covid-vaksiner ble pålagt.

  Dette alene burde føre til en større gjennomgang fra CASA, men de gjorde ingenting mens Australias legemiddeltilsyn Therapeutic Goods Administration (TGA), fortsatt oppfordrer til covid-vaksinering. Murdock sa at denne mangelen på handling fra tilsynene kan ha bare ett resultat, spesielt med økningen i fly nødlandinger forårsaket av pilotens kollaps. «Katastrofer vil oppstå og både flybesetning og det passasjerer vil dø», advarte Murdock.

  Fra Natural News, publisert 21 desember 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: COVID-19 vaccinated pilots to cause airline industry DISASTER, warns whistleblower pilot.

  Svar
 • Jeg får si det rett ut: Jeg gleder meg faktisk til den dag den første av disse «vaksine» svina blir henrettet, først da vil rettferdigheten skje fyldest som det heter.

  Svar
  • Tom Herland
   7 januar 2024 20:37

   Hvis du ikke har tenkt å starte en motstandsbevegelse selv, tror jeg dessverre du må vente meget lenge på et rettsoppgjør som vil stille de svært mange medskyldige i dette – antagelig verdenshistoriens aller største – FOLKEMORD til ansvar.
   Jeg forstår at mange har et sterkt behov for noe(n) å tro på, men betviler meget sterkt at Trump (som selv stolt gikk i spissen for «Operation Warp Speed») eller de mytiske «White Hats» er på vei for å frelse oss.
   Det kan sogar hende at mange av disse avsløringene kan være deler av et psykologisk spill; etter hvert som stadig flere kriminelle og morderiske beslutninger blir avdekket, uten at noen av de ansvarlige blir straffet, blir almuen gradvis gjort klar over sin egen maktesløshet, noe som vil kunne føre mange ut i depresjon og apati, overbevist om at enhver form for motstand er nytteløs.
   Dette kan være ønskelig sett fra et herskerperspektiv.
   En annen mulig vinkling er at de er ledd i en strategi med et siktemål om å med hensikt rasere kredibiliteten og tilliten til nasjonale regjeringer og rettssystemer, for på den måten å bane vei for innføring av overnasjonal styring (FN/WHO) eller AI..

   Svar
 • ‘Det har vært en dramatisk økning i antall pasienter som oppsøker lege for utmattelse under pandemien.
  Økningen har skjedd i alle aldersgrupper, med unntak av barn i alderen 0–4 år.
  FHI-statistiker Richard Aubrey White og andre forskere er bekymret for utviklingen.
  Økningen i utmattelse kom samtidig med omikronvarianten, og det er en tidsmessig sammenheng mellom smittebølger og økning i utmattelse.
  Flere store studier viser at covid-19 kan gi alvorlige senfølger.
  Forsker og infeksjonsmedisiner Arne Søraas oppfordrer norske folkehelsemyndigheter til å oppdatere seg på internasjonal forskning på området. ‘
  nrk.no/buskerud/rekordmange-til-lege-med-utmattelse.-fhi-forsker-slar-alarm-om-senfolger-av-covid-19.-1.16678355

  ‘Økningen i utmattelse kom samtidig med omikronvarianten’
  – Som altså var svært mild,- men pyttsan. Og hvor har det blitt av ‘Long-Covid’? ;-)

  ‘..oppfordrer norske folkehelsemyndigheter til å oppdatere seg på internasjonal forskning på området. ‘

  Ja, man bør oppdatere seg, på annen (ikke-styrt/stoppet) forskning. Slik derimot.no, og annen fri media gjør. Men dette er vel, som Erna Solberg sa i dag, kun konspirasjonsteorier.
  Og/men i forskning så bør man jo ikke ha konkludert på forhånd. Da er det ikke forskning, men politikk.
  Var det noe annet som folk ‘fikk i seg’ i den perioden, tro? ;-)

  Det er forunderlig mange i mitt nabolag som har fått hjertetrøbbel i det siste. Og kreft som har blusset opp. De får spørre ‘fast’legen sin, som satte sprøyta.

  Er Erna Solberg begynt å bli redd?
  På tide.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Blir Ola og Kari Nordmann valgt vekk?

Dyrtiden i Norge er en villet politikk.

Forrige innlegg

Odd Karten Tveit sin bok om konflikten i Israel er forklarende.

Israel er en settlerstat.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.